Kızlar hangi isim tatli hoş güzel🩵🩵❤️❤️

Yetişkin bir birey olduğunda bu isimlerin arkasına "Bey" ekleneceğini de düşünerek bir karar vermenizi ve sonu "bey"le biten bir isim koymamanızı öneririm.
bizim bi muvekkil vardi。gulbey bey derken zorlaniyordum ayni sekilde gulhanim hanim gibi

bizim bi muvekkil vardi。gulbey bey derken zorlaniyordum ayni sekilde gulhanim hanim gibi

Kurumsal hayatta ve resmi hitaplarda bu isimler hem isim sahibi için hem de hitap eden için tam bir kabusa ve eziyete dönüşüyor.

Bu çocuklar sonsuza kadar bebek olarak kalmayacak. İsim koyarken bunu da göz önünde bulundurmak lazım.

Kızlar hangi isim tatli hoş güzel Poyrazhan Alparslan Gökbey Aybora
Bence Aybora
Poyrazhan uzun ve sonuna han çok yakışmamış.
Alparslan benim eşimde istiyor ama daha modern şeyleri tercih ediyorum ondan eledim.
Gokbey bunu ilk kez duydum ama bazıları anlamaz Gokberk der bazi cahiller sinirlenir go.bey der çocuğu sinir eder.

Bu arada fikir sorduğunuz için tek tek anlattım işinize yarar insallah

Çok teşekkür ederim evet haklısın cahil insan dolu etraf oyuzden herseyi düşünmek gerek saolun

Ahmet mehmet modası geri gelsin Farklı isim arayışına girenler ileride çok pişman oluyor genelde bu ismlerin hiçbiri güzel değil Alparslan güzel mesela ama ben olsam koymazdım değişik bir havası var. Poyraz ismine han gereksiz olmuş pek yakışmamış. Gökbey kulağa güzel gelmiyor ne alaka oldum

Cengizhan'ı unutmuşsunuz:)
İllâ hükümdar ismi olacaksa Gökbey olsun bari romantik duruyor.

Aybora hoşuma gitti. Gökbey güzel ama ileride Gökbey bey söylenişi garip olabilir. Poyraz tek başına güzel ama hanla havası gitmiş biraz

Kızlar hangi isim tatli hoş güzel Poyrazhan Alparslan Gökbey Aybora
hiç benim tarzıma uymayan isimler. Siz için söylemiyorum ama bu tür isimleri koyanlar bana itici geliyor sebebi gerçekten fazla kullanılması ve kaba kulağa ağır gelen isimler gibi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…