- 16 Nisan 2016
- 1.039
- 418
- 38
- Konu Sahibi burcakkxoxo
-
Bence vücudunda aşırı bir obezlik ya da orantısızlık yoksa yüz güzelliğine bakıyorlar, orantısızsa yüzü de kurtarmıyor
Bu daha cok seksi ve alimli olmakla alakali. Bir cok unlu kadin var yuz guzelligi super olmayan erkekler bayiliyor yada bana barbi bebek gibi gelen kiz icin eh hos gibi diyebiliyorlar. Tavirlari, kendine guveni falan kadinin guzel bulunmasina yol aciyor bence...
Fiziğe daha çok önem veriyorlar, balık et falan da sevmiyorlar yalan.
Bencede kilo onemli ilk basta
Edit: birde sisman ama yüzü güzel dediklerimiz var ama onlar cidden cok tatli oluyolar:)))
Insanin ici guzel olacak bikere ahahha
Erkekler açısından soruyorsanız ilk etapta yüz ve fiziğe aynı anda bakarlar, sonra ikisi de kenara atılır, dile bakarlar, ilk bakış sonrası konuşma, tatlı dil ön plana çıkar çünkü.Bu aralar bu konuya acayip taktim hatta depresyona girdim diyebilirim. Sizce bi kadini guzel yapan yuz guzelligi midir yoksa fizik guzelligi mi? Şoyle soyleyim erkekler yuzu cirkin ama fizigi guzel,zayif kizlari mi daha cok begenir yoksa guzel yuzlu ama baliketli(sisman degil) kizlari mi?
Not: Ic guzellik olayina girmeyin nolur
Belin ince olacak, basen olmayacak, yuvarlak biraz çıkık kalça yani çok büyük olmasına gerek yok, büyük göğüs, çıkık köprücük kemikleri ve ince bacaklar.Evet ya baliketli olayi banada yalan geliyo. sence guzel fizik demek zayif fizik demek midir?
Sadece zayif degil yukarida bi arkadasin dedigi gibi obeziteye kacmayan eee birazda sarkmamis fizik guzel fiziktir illa zayif olmali degilSence guzel fizik demek zayif fizik demek midir?
Erkekler açısından soruyorsanız ilk etapta yüz ve fiziğe aynı anda bakarlar, sonra ikisi de kenara atılır, dile bakarlar, ilk bakış sonrası konuşma, tatlı dil ön plana çıkar çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?