Kızlar hangisi daha önemli?

burcakkxoxo

ben <3 kendim
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2016
1.039
418
38
Bu aralar bu konuya acayip taktim hatta depresyona girdim diyebilirim. Sizce bi kadini guzel yapan yuz guzelligi midir yoksa fizik guzelligi mi? Şoyle soyleyim erkekler yuzu cirkin ama fizigi guzel,zayif kizlari mi daha cok begenir yoksa guzel yuzlu ama baliketli(sisman degil) kizlari mi?

Not: Ic guzellik olayina girmeyin nolur

Bu daha cok seksi ve alimli olmakla alakali. Bir cok unlu kadin var yuz guzelligi super olmayan erkekler bayiliyor yada bana barbi bebek gibi gelen kiz icin eh hos gibi diyebiliyorlar. Tavirlari, kendine guveni falan kadinin guzel bulunmasina yol aciyor bence...

Bencede kilo onemli ilk basta
Edit: birde sisman ama yüzü güzel dediklerimiz var ama onlar cidden cok tatli oluyolar:)))

Fiziğe daha çok önem veriyorlar, balık et falan da sevmiyorlar yalan.

Mesela ornek verebilir misin o iki kiz tipine?

Erkekler açısından soruyorsanız ilk etapta yüz ve fiziğe aynı anda bakarlar, sonra ikisi de kenara atılır, dile bakarlar, ilk bakış sonrası konuşma, tatlı dil ön plana çıkar çünkü.

Evet ya baliketli olayi banada yalan geliyo. sence guzel fizik demek zayif fizik demek midir?
Belin ince olacak, basen olmayacak, yuvarlak biraz çıkık kalça yani çok büyük olmasına gerek yok, büyük göğüs, çıkık köprücük kemikleri ve ince bacaklar.

Bakis,gulus, durus bunun gibi detaylar one cikiyor ve
Belirleyici oluyor.
Sadece fizik yada yuz guzelligi denilemez.

Erkekler açısından soruyorsanız ilk etapta yüz ve fiziğe aynı anda bakarlar, sonra ikisi de kenara atılır, dile bakarlar, ilk bakış sonrası konuşma, tatlı dil ön plana çıkar çünkü.

Yani ikiside esit diyosunuz? Bide erkekler baliketli seviyorm falan diyo ama yalan zapzayif kiz seviyolar. Bide bende pek tatli dil falan yok onu napcam yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…