Kızlar hangisi daha önemli?

Bence vücutta çok göze batan bir durum yoksa yüz güzelliği önemli diyeceğim, ama sanırım erkekler fiziki güzelliğe daha k bakıyorlar.

Şimdi girdiğin depresyondan bi çık. Hiç gereksiz takılma oralarda.
Erkekler artık güzelliğe de çok bakmıyor. Havalı, cool, Zeki.
Tabi vücut ve yüz de çok önemli. Ama bunu şu şudur diye adlandırmayız ki, hiçbir erkek çirkin kadına bakmaz ki, fiziği güzel olsa dahi. örneklersek, arkandan gelen biri senin fiziğini görüp beğenirse hızlı adımlarla önüne geçer ve arkasına bakar. Yüzün güzelse tamamdır, değilse kaçardır.
Bu böyle..

Erkekler herşeyi beğenebilir. Yanında sevgilisi olan butun kızlar tek tip güzellik abidesi değil, evlenen bütün kızlar mükemmel değil. Güzellikte görecelidir benim güzel dediğim, başkasına çirkin gelebilir. Böyle bir genellemeye ihtiyaç duyacak ne yaşıyorsunuz anlamıyorum gerçekten.

Kimisi balık etli sever, yada eşi, sevgili kilo alsada problem etmez. Benim eşimse kilodan nefret eder olabildiğince fit olmamı bekler ve kilo alsam esim icin gercekten problem olur. Farklı beklentileri vardır herkesin.

Evet. Kesinlikle katılıyorum.
Mesela bence 1.ye örnek mujde ardır. Gençliği tabii :) çok aman aman bir güzelliği yok ama bütün erkeklerin rüyalarıni süslemiş. Seksi. Ve aurasi var.

2. Ye örnek beren saat. Serenay Sarıkaya. Erkekler "yani... güzel tabii" diyor ama pek ayilip bayılmıyorlar sanki. Bilmem.

Aura ve ruh ve çekicilik önemli.

Belin ince olacak, basen olmayacak, yuvarlak biraz çıkık kalça yani çok büyük olmasına gerek yok, büyük göğüs, çıkık köprücük kemikleri ve ince bacaklar.

Off bende basen olarak dunyaya geldigim icin sanirim sansim yok

Sadece zayif degil yukarida bi arkadasin dedigi gibi obeziteye kacmayan eee birazda sarkmamis fizik guzel fiziktir illa zayif olmali degil

Yani aslinda kisa boylu bi kiz icin sarkmamis 55 kilo falan ideal mi?

Erkekler açısından soruyorsanız ilk etapta yüz ve fiziğe aynı anda bakarlar, sonra ikisi de kenara atılır, dile bakarlar, ilk bakış sonrası konuşma, tatlı dil ön plana çıkar çünkü.

Mune ben ne olacağımmm

Yüz güzelliği, fizik güzelliği yok da tatlı dil de yok

Bence kimse aman bu çok güzel diye tüm hayatını o kadınla geçirmeye karar verecek kadar saf değil

Güzellik karın doyurmaz her şeyi eşit olanların arasında güzeli tercih ederler desek de diğer unsurları birebir aynı kimse yoktur ki

Güzellik hal tavır bilgi yaşama bakış açısı vs vs birleşir ve o kişi oluşur

Ama iç güzellik diyecektim ben

Neyse, kendimce fikrimi belirteyim;

Bence erkekler fiziğe daha çok önem veriyor. Her erkeğin zayıf kadın beğenmediğini de belirtmek isterim.
Kimileri balıketi olarak tabir edilen kıvamda sever, kimileri daha dolgun, kimileri androjen bir görünümü tercih eder.
Önemli olan, kadının kendini nasıl beğendiği, kendinin görünümüyle barışık olabilmesi.
Çünkü erkekler fiziğe, yüz güzelliğine baksa da, onları esas etkileyen şey, özgüven sahibi bir hatundur.

Yüz güzelliği de apayrı bir konu... Makyaj stilleri, saç kesimi vb. her şey etkiler yani. Öyle çirkin-güzel demek kolay değil.

Off superdsin icimi rahatlattin suan yaa demek sadece fizik onemli degl ayrica o verdgn ornek cok dogru bunu yapan cok fazla kisi var

Androjen nedir?

Off bende basen olarak dunyaya geldigim icin sanirim sansim yok

Yani aslinda kisa boylu bi kiz icin sarkmamis 55 kilo falan ideal mi?
Erit, squata başla kalçaya ver orayı yalnız dikkat et, bacak kası da oluyor zamanla.

Yaa off varya suan anladm ne demek istedigini mujde ar in gencligine ben bile hastayim cunku cok seksiii

Aşırı derecede eminim Erkeklerin bir çoğu giyinmeyi bilen
Hafif göbeği olan ele avuca gelen yüzü güzel kadınlara içleri gidiyor !
Çok azdır 36 beden olsun 38 beden olsun diye direten
Tabii bu belli bir yaşı geçince :)
Aura etkisinide atlamayalım :)
Ve keza her erkek bir kadının başka bir özelliğine vurulabilir

Yirmilerin baslarinda yaslarda biri icin gecerli mi peki bu dedikleriniz?

Yani ikiside esit diyosunuz? Bide erkekler baliketli seviyorm falan diyo ama yalan zapzayif kiz seviyolar. Bide bende pek tatli dil falan yok onu napcam yaa
İlk bakışta evet hem yüz hem fiziğe bakılıyor, kadınlarda öyledir, önce yakışıklılığa ve fiziğe bakarız, sonra diğer özelliklerine yoğunlaşırız.
Misal şu çift çok örnek gösterildi, herkes adamı çooook yakışıklı buldu, eşineyse çirkin dediler, oysa onlar birbirini dış görünüşle sevmediler bence, dil hakikaten mühim, tabii karakter, huylar, tavır, herkesin kendine has aurası vardır. Aşık olmak, birini etkilemekse bu konuyu açmakta ki maksadınız, fiziğiniz, yüzünüz belki ilk etapta önemli olur ama sonrası için asla, yani iç güzelliğine girmeyin diyorsunuz ama ciddi bir ilişkide fiziki özelliklerden daha önemlidir saklı güzelliklerimiz.

Josh Holloway biz onu Lost'la tanıdık, yanındaki de eşi, bebekleri oldu. Sizce yüz güzelliği mi fizik mi? Yoksa gönlün sevdiği mi?

Yaa biliyorum bunlari off bunlar gercek aska olan inancim resmen ama benim esas istegim ask degil yani sirf ask degil nasil desem cevremdeki cogu erkegi etkilemek istiyorum. Kimisiyle hic konusmadan mesela...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…