- 28 Mayıs 2021
- 1.569
- 622
- 73
- 34
- Konu Sahibi Hayallerdeyim
-
Valla yaa, bunlarınki tam iki uçağın havada çarpışması.. biri anamgil falan ölürse diye kadını ikna etmeye çalışıyor diğeri kaynanamgil ölürse diye avuçlarını ovuşturuyor. Tam tencere kapak...Boşanmayın siz, belli ki kurda kuşa yem olacaksınız bu saflıkla, başınızda iyi kötü bi herif var şimdi.
Yok aslında maddi durum olarak diye dedim yaniValla yaa, bunlarınki tam iki uçağın havada çarpışması.. biri anamgil falan ölürse diye kadını ikna etmeye çalışıyor diğeri kaynanamgil ölürse diye avuçlarını ovuşturuyor. Tam tencere kapak...
İnanın bu ayrılma psikolojisi çok kötü
Aslinda nedeni malesef biz çok yoksullukla büyüdük bu şartlara geldik belki ondan geldi bu hisSizinki ayrılma psikolojisi değil ki. Ayrıldığınıza Üzülseniz vs anlarım da siz baya bayaa ev kalırsa pişman olur muyum diye üzülüyorsunuz
Aslinda nedeni malesef biz çok yoksullukla büyüdük bu şartlara geldik belki ondan geldi bu his
Bir gün ev bana kalır mı ki boşanmadan ki diye düşünürken kayınailenin ölmesinin dışında ne diyorsunuz peki?Ölsün diye demiyorum tabiki
Neden bosaniyirsunuz ?Haklısınız kızlar arada bana geliyorlar bana psikolojik destek alicam bu hafta randevu aldım .
Kaynana ölünce evin maneviyatına talip olmadığınızı anladım zaten. Bakın şu an aramızda bulunan bir avuç şanslı azınlık dışında çoğumuz çok iyi maddi şartlarda büyümedik. Yani bu geçmişte yoksul olmayla açıklanamaz. Düşünsenize gelininiz annenizin ölümü üzerine bu tür hesaplar yapsa bravo gelin hanım dahiyane bir fikir der misiniz? Madem öğretmensiniz maaşınız da var niye tamah ediyorsunuz bu tür şeylere? Adama aşığım ayrılırsam yaşayamam diyorsanız baş göz üstüne ama birinin ölümünü kazanca dönüştürme meselesi çok çok ayıp.. annesi için böyle konuşan adama da basın tekmeyi gitsin...Yok aslında maddi durum olarak diye dedim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?