Kızlar hata yapmıyorum degil mi ?İlerde pisman olur muyum?

Boşanmayın siz, belli ki kurda kuşa yem olacaksınız bu saflıkla, başınızda iyi kötü bi herif var şimdi.
Valla yaa, bunlarınki tam iki uçağın havada çarpışması.. biri anamgil falan ölürse diye kadını ikna etmeye çalışıyor diğeri kaynanamgil ölürse diye avuçlarını ovuşturuyor. Tam tencere kapak...

Sizin derdiniz yuva kurmak değil ev sahibi olmak sanırım bunun için de evlenmeye gerek yok zaten. Bakın depremde gitti diyosunuz o yüzden ev araba mal mülk çok da mühim şeyler değil bi felakete bakıyor maalesef

Ev size değil kocanıza kalacak. Ne hakkı ne mirası? Garanti falan olmuyor, adamın keyfi ne isterse onu yapar. Bir günde satıp parayı şans oyunlarında yiyebilir, mık diyemezsiniz.
Alınırken maddi destek vermiş olsaydınız veya çocuğunuz olsaydı hadi yine gelecek kaygısı denirdi. Bu durumda el açan dilenci gibi bir şey oluyorsunuz. Boşanmaya karar verdiyseniz sevgi saygı bitmiştir, öyle değil mi? Fi tarihinde belki içinde kira vermeden oturacağım bir ev gelebilir, boşanmasam mı kafası utandırmıyor mu sizi hiç?

Yok aslında maddi durum olarak diye dedim yani
Kaynana ölünce evin maneviyatına talip olmadığınızı anladım zaten. Bakın şu an aramızda bulunan bir avuç şanslı azınlık dışında çoğumuz çok iyi maddi şartlarda büyümedik. Yani bu geçmişte yoksul olmayla açıklanamaz. Düşünsenize gelininiz annenizin ölümü üzerine bu tür hesaplar yapsa bravo gelin hanım dahiyane bir fikir der misiniz? Madem öğretmensiniz maaşınız da var niye tamah ediyorsunuz bu tür şeylere? Adama aşığım ayrılırsam yaşayamam diyorsanız baş göz üstüne ama birinin ölümünü kazanca dönüştürme meselesi çok çok ayıp.. annesi için böyle konuşan adama da basın tekmeyi gitsin...

Her ne olursa olsun sırf bunlar için bir evliliğe katlanılmaz. Ha ben eşimi seviyorum ama bazı şeyler törpülenss ya da ilerde yalnız kaldığımızda bir iyi geçiniriz bir sorunumuz yok diyorsanız evet boşanmayın. Ama bunları söyleyemiyorsanız hiç vakit bile kaybetmeyin. Para ev araba bunlar geçici şeyler o evde mutluluk huzur olmadıktan sonra önünüze servet serseler yine aklınız mutlu olacağınız yarınlarda takılı kalır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…