- 5 Ocak 2018
- 1.932
- 5.896
- 158
- Konu Sahibi Hayallerdeyim
-
Pişman olur musun bilmem de bu kafayla sen hiçbir şey sahibi olamazsın. Rabbim bir şey nasip etmezKızlar beni tanıyorsunuz, bu ay boşanıyoruz altınlarımı getiricek ve anlaşmalı protokolü imzalayıp bitireceğiz. Öğretmenim çalışıyorum. Sizce ilerde boşandıgima pişman olur muyum yani söyle. İlerde kaynanamgil vefat ettiğinde 1 ev düşecekti ve şuan halihazırda arabası vardı eşimin. Bunları da ex eş basima kakti ,ilerde rahat edecektin bir elin yağda vs.Düğün borcumuzda çok yoktu ailesi karsilamisti eşyaları vs .Ama maddiyat için bu aileye ve kocaya boyun eğmek çok yanlış geliyor ben ilerde bu eve sahip olabilir miyim tekrar bir düğün yapıp evim duzenim olur mu bilmiyorum.Umarim beni yanlıs anlamazsiniz esyalari kullanamadan deprem oldu sonrasi da kaynana evi orda burda derken hic düzenimde olmadi .Bunlar cok sacma şeyler ama aklimada geliyor. Bunu da ex koca soktu aklıma.
Siz öğretmen olduğunuza eminmisiniz ?? Söyledikleriniz de mantıklı birşey bulamıyorum da..Kızlar beni tanıyorsunuz, bu ay boşanıyoruz altınlarımı getiricek ve anlaşmalı protokolü imzalayıp bitireceğiz. Öğretmenim çalışıyorum. Sizce ilerde boşandıgima pişman olur muyum yani söyle. İlerde kaynanamgil vefat ettiğinde 1 ev düşecekti ve şuan halihazırda arabası vardı eşimin. Bunları da ex eş basima kakti ,ilerde rahat edecektin bir elin yağda vs.Düğün borcumuzda çok yoktu ailesi karsilamisti eşyaları vs .Ama maddiyat için bu aileye ve kocaya boyun eğmek çok yanlış geliyor ben ilerde bu eve sahip olabilir miyim tekrar bir düğün yapıp evim duzenim olur mu bilmiyorum.Umarim beni yanlıs anlamazsiniz esyalari kullanamadan deprem oldu sonrasi da kaynana evi orda burda derken hic düzenimde olmadi .Bunlar cok sacma şeyler ama aklimada geliyor. Bunu da ex koca soktu aklıma.
Gerçekten alnının teriyle, bilgisiyle, içindeki aşkla öğretmenlik mesleğini tercih edenleri tenzih ederek, herkes öğretmen olmasın istiyorum!Kızlar beni tanıyorsunuz, bu ay boşanıyoruz altınlarımı getiricek ve anlaşmalı protokolü imzalayıp bitireceğiz. Öğretmenim çalışıyorum. Sizce ilerde boşandıgima pişman olur muyum yani söyle. İlerde kaynanamgil vefat ettiğinde 1 ev düşecekti ve şuan halihazırda arabası vardı eşimin. Bunları da ex eş basima kakti ,ilerde rahat edecektin bir elin yağda vs.Düğün borcumuzda çok yoktu ailesi karsilamisti eşyaları vs .Ama maddiyat için bu aileye ve kocaya boyun eğmek çok yanlış geliyor ben ilerde bu eve sahip olabilir miyim tekrar bir düğün yapıp evim duzenim olur mu bilmiyorum.Umarim beni yanlıs anlamazsiniz esyalari kullanamadan deprem oldu sonrasi da kaynana evi orda burda derken hic düzenimde olmadi .Bunlar cok sacma şeyler ama aklimada geliyor. Bunu da ex koca soktu aklıma.
Aslında evet ama cok sacma bu fikrî eski koca aşıladı .Artık benim gibi durumu iyi olan birini bulamazsin vs diyerek epresyondayim ya onu da kullanıyor.
Aslında evet ama cok sacma bu fikrî eski koca aşıladı .Artık benim gibi durumu iyi olan birini bulamazsin vs diyerek epresyondayim ya onu da kullanıyor.
O bana diyor bu kadar şeyi elinin tersiyle itiyorsun evin var araba var deyince ben de acaba mı diye düşündüm. Mal mülk sevdalısı olsaydım tüm ziynet eşyalarım kaynanamda olmazdıPişman olur musun bilmem de bu kafayla sen hiçbir şey sahibi olamazsın. Rabbim bir şey nasip etmez
Benim mesleğimi aşkla yapıyorum zaten , öğrencilerimin üzerine titriyorumGerçekten alnının teriyle, bilgisiyle, içindeki aşkla öğretmenlik mesleğini tercih edenleri tenzih ederek, herkes öğretmen olmasın istiyorum!
Ölme ihtimali demiyor hazır ev var bunlar ilerde bize kalcak diyor yani demek istediğiBoşanmak istediğim adam bana annesinin ölme ihtimaline dayalı mal mülk muhabbeti yapsa, daha erken boşanmaya çalışırdım.
Evladın da hayırlısı işte...
Beni yanlış anladiniz paragöz olsaydım daha farklı şeyler altınlarımı ilk günden alırdım.Ölme ihtimali demiyor hazır ev var bunlar ilerde bize kalcak diyor yani demek istediği
Beni tek anlayan sizsiniz beni burda suanYorumlarda çok kınamışlar ben çok şaşırdım. Ben şu an senin de boşanma psikolojisinden, farklı düzene geçmekten dolayı bir tedirginlik yaşadığını, bunları o yüzden sorguladığını düşünüyorum. Belki birkaç ay sonra sen de okuduğunda “ya ben ne sormuşum” diyeceksin kendi kendine ama bu kadar tepki de fazla verilmiş kesinlikle. Senin şu an bu sorundaki tek sebep bence boşandığına pişman olmayacağından emin olmak. Başka konularda muhtemelen pişmanlık yaşamayacağına eminsin ve su an sadece bu kaldığı için bir de bunu sorguluyorsun. Ama bence hiç sorgulama. O zamana kadar yaşar mıydın, yaşamaz mısın zaten bilinmez. Bir de o döneme kadar kim bilir daha ne sıkıntılar çekecektin. Bir şekilde ayrılmaya karar vermişsiniz nihayetinde belliki çözemediğiniz şeyler var. Para için hiç durulmaz kızım. Bugün sen evinin bir köşesinde oturup ağlıyorsan, oturduğun koltuk 500 bin liralık olsa ne olmasa ne ? Sen üzülüyorsan, yüzün gülmüyorsa isterse bir odan altından olsun. Gözün görmez ki. Çok şükür mesleğinde varmış elinde. Aç kalmazsın açıkta kalmazsın. Gerekirse minibusle gidersin ama kafan rahat olur. Gerekirse yürürsün ama mutlu olursun, üzülmezsin. Bunlar daha önemli şeyler. Artık bu iş zaten bitmiş. Bitir sen de kafanda. Yoluna bak. Belki yolun sonunda çok daha aydınlık başka bir kapı vardır. Bilmiyoruz ki. Sen içini ferah tut. Onun bunun lafına da bakma. Canını da sıkma. Mal için para için kimsenin yanında kalınmaz. Öyle bir niyetin olsa aşk evliliği değil mantık evliliği yapardın zaten. Mantık evliliği de yapılır yapılmaz değil ama kıymetini bilenle yapılır. Bir hikaye vardır ya, eski bir parçayı hurdacıya versen sana 10 lira verir. Spotcuya versen 20 lira verir. Ama antikacıya versen 30 bin lira verir. Bazen insanın değerini bulunduğu yer belirler. O yüzden sana kendini değersiz hissettiren insanlardan yerlerden uzaklaş. Kıymetini bilmeyenleri hayatından çıkar. Çıkar ki kıymetini bileceklere, değerini anlayacaklara yer açılsın
İyi de siz çalışıyorsunuz mesleğiniz var. Sizin bu yönde düşünmeniz normal değil ki. Kimseye muhtaç değilsiniz. Eviniz arabanız olsa o adamla mutlu olamadiktan sonra malin bir kıymeti olacak mi ilk bunu sorgulayın. Yaşınız da gayet olgun bir yaş. Bizim sizden 9 Yas küçük ev hanımı bir çocuk sahibi bir gelinimiz var. 6 aylık bir ayrılık süreci yaşadılar kardeşimle. Akrabaları hep güzel evini bırakıp niye geldin demişler o da çok sinirlenmiş bu söylenenlere esimle huzurum yok ev gözümde mi sanıyorsunuz sanki diye.Yok aslında maddi durum olarak diye dedim yani
Kızlar beni tanıyorsunuz, bu ay boşanıyoruz altınlarımı getiricek ve anlaşmalı protokolü imzalayıp bitireceğiz. Öğretmenim çalışıyorum. Sizce ilerde boşandıgima pişman olur muyum yani söyle. İlerde kaynanamgil vefat ettiğinde 1 ev düşecekti ve şuan halihazırda arabası vardı eşimin. Bunları da ex eş basima kakti ,ilerde rahat edecektin bir elin yağda vs.Düğün borcumuzda çok yoktu ailesi karsilamisti eşyaları vs .Ama maddiyat için bu aileye ve kocaya boyun eğmek çok yanlış geliyor ben ilerde bu eve sahip olabilir miyim tekrar bir düğün yapıp evim duzenim olur mu bilmiyorum.Umarim beni yanlıs anlamazsiniz esyalari kullanamadan deprem oldu sonrasi da kaynana evi orda burda derken hic düzenimde olmadi .Bunlar cok sacma şeyler ama aklimada geliyor. Bunu da ex koca soktu aklıma.
Seni başka türlü döndüremeyince parayı atmış ortaya, sen söyle bu insanlar ölene kadar çektiğin ve çekeceğin çile o parayla ödenecek mi? Şimdi arabayı başına kakan yarın bu mal anamındı, üzerinde sen oturuyorsun, benim sayemde evin oldu demeyecek mi, ayrıca onlar öldükten sonra boşansan da o malda hakkın yok. Yani o mal asla senin değil. Ayrıca bu kadar paracı da olmayın lütfen, huzur parayla ölçülmez.Kızlar beni tanıyorsunuz, bu ay boşanıyoruz altınlarımı getiricek ve anlaşmalı protokolü imzalayıp bitireceğiz. Öğretmenim çalışıyorum. Sizce ilerde boşandıgima pişman olur muyum yani söyle. İlerde kaynanamgil vefat ettiğinde 1 ev düşecekti ve şuan halihazırda arabası vardı eşimin. Bunları da ex eş basima kakti ,ilerde rahat edecektin bir elin yağda vs.Düğün borcumuzda çok yoktu ailesi karsilamisti eşyaları vs .Ama maddiyat için bu aileye ve kocaya boyun eğmek çok yanlış geliyor ben ilerde bu eve sahip olabilir miyim tekrar bir düğün yapıp evim duzenim olur mu bilmiyorum.Umarim beni yanlıs anlamazsiniz esyalari kullanamadan deprem oldu sonrasi da kaynana evi orda burda derken hic düzenimde olmadi .Bunlar cok sacma şeyler ama aklimada geliyor. Bunu da ex koca soktu aklıma.
Çalışan bir kadının da başkasının emekle aldığı evde gözü olmasın artık ama! Hayat beklentiniz sadece bu mu? Yani o zaman garantide misiniz? Bir depreme, felakete bakar.Kızlar beni tanıyorsunuz, bu ay boşanıyoruz altınlarımı getiricek ve anlaşmalı protokolü imzalayıp bitireceğiz. Öğretmenim çalışıyorum. Sizce ilerde boşandıgima pişman olur muyum yani söyle. İlerde kaynanamgil vefat ettiğinde 1 ev düşecekti ve şuan halihazırda arabası vardı eşimin. Bunları da ex eş basima kakti ,ilerde rahat edecektin bir elin yağda vs.Düğün borcumuzda çok yoktu ailesi karsilamisti eşyaları vs .Ama maddiyat için bu aileye ve kocaya boyun eğmek çok yanlış geliyor ben ilerde bu eve sahip olabilir miyim tekrar bir düğün yapıp evim duzenim olur mu bilmiyorum.Umarim beni yanlıs anlamazsiniz esyalari kullanamadan deprem oldu sonrasi da kaynana evi orda burda derken hic düzenimde olmadi .Bunlar cok sacma şeyler ama aklimada geliyor. Bunu da ex koca soktu aklıma.
Arkadaşım, annesi ölünce size kalacak diyor işte, çirkin hesaplar bunlar.Ölme ihtimali demiyor hazır ev var bunlar ilerde bize kalcak diyor yani demek istediği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?