Kızlar hata yapmıyorum degil mi ?İlerde pisman olur muyum?

Pişman olur musun bilmem de bu kafayla sen hiçbir şey sahibi olamazsın. Rabbim bir şey nasip etmez

Siz öğretmen olduğunuza eminmisiniz ?? Söyledikleriniz de mantıklı birşey bulamıyorum da..

Gerçekten alnının teriyle, bilgisiyle, içindeki aşkla öğretmenlik mesleğini tercih edenleri tenzih ederek, herkes öğretmen olmasın istiyorum!

Aslında evet ama cok sacma bu fikrî eski koca aşıladı .Artık benim gibi durumu iyi olan birini bulamazsin vs diyerek epresyondayim ya onu da kullanıyor.

Sadece 1 araba ve bir ihtimal kendisine dusecek 1 miras ev sayesinde mi esiniz kendini maddi durumu iyi olarak goruyor? Orta gelirli bile degil su anki asamada.

Esiniz cok mu yoklukta buyumus, ulasabilecegi en yuksek seviye bu mu? Sizi de manipule etmeyi basarmis ama en kotusu kendinin buna inanmasi

Aslında evet ama cok sacma bu fikrî eski koca aşıladı .Artık benim gibi durumu iyi olan birini bulamazsin vs diyerek epresyondayim ya onu da kullanıyor.

Depresyonunuza değil zaaflarınıza oynuyor :)
İlaveten ölüm halinde kalacak mirasta zerre hakkınız olmuyor, size kalmıyor yani

Benim niyetim onun bunun ölmesi değil ilerde boşandım pişman olur muyum ex koca zaten bunu dedi ben de sinirlenip buraya yazdım. Haklısınız Kızlar insan hassas olduğu dönemlerde saçma düşünüyorum

Burda
Beni tek anlayan sizsiniz beni burda suan

Yok aslında maddi durum olarak diye dedim yani
İyi de siz çalışıyorsunuz mesleğiniz var. Sizin bu yönde düşünmeniz normal değil ki. Kimseye muhtaç değilsiniz. Eviniz arabanız olsa o adamla mutlu olamadiktan sonra malin bir kıymeti olacak mi ilk bunu sorgulayın. Yaşınız da gayet olgun bir yaş. Bizim sizden 9 Yas küçük ev hanımı bir çocuk sahibi bir gelinimiz var. 6 aylık bir ayrılık süreci yaşadılar kardeşimle. Akrabaları hep güzel evini bırakıp niye geldin demişler o da çok sinirlenmiş bu söylenenlere esimle huzurum yok ev gözümde mi sanıyorsunuz sanki diye.

sırf maddiyat için yıllarca mutsuz olmaya deger mi eski konularınızı bilmiyorum eger çok çok buyuk sorunlar yoksa bence ayrılmayın ama aşılmaz sorunlar varsa uzatmaya gerek yok

Hanımefendi, yaşama dair bu denli yanlış bir bakış açısıyla ne yaparsanız yapın yanlış yapmış olacaksınız. Hayatınızı bu şekilde varsayımlar, başkalarından gelecek beklentiler ve bunların oluşturduğu kafa karışıklığı üzerine kuramazsınız. Boşansanız ve ertesi gün eşinize söz ettiğinizden çok çok daha yüklü bir miras kalsa arkanıza dönüp bakmayacak olgunluk ve sağlamlıkta olmadığınız sürece hayatı hep yanlış yaşamaya, pişman olmaya ve asıl fırsatları kaçırmaya mahkum olursunuz. Ayrıca Tasavvuf büyükleri “kendi gibi bir yaratılmışa güvenen melundur” buyurmuşlardır. Yalnızca Allah’a dayanıp ondan isterseniz umulur ki size mal mülk de verir, dünyanın tüm mal mülküne değişmeyeceğiniz gönül huzuru da. Kimsenin malına da ihtiyacınız yok durumu iyi başka birisini bulmaya da. İnsanın ihtiyacı bunlar değildir. Bu bakış açısıyla bunları bulsanız yine sizi mutsuz eder. Diğer türlü, doğru bakışla öğretmen maaşınızla dünyanın en huzurlu insanı olabilirsiniz.

Seni başka türlü döndüremeyince parayı atmış ortaya, sen söyle bu insanlar ölene kadar çektiğin ve çekeceğin çile o parayla ödenecek mi? Şimdi arabayı başına kakan yarın bu mal anamındı, üzerinde sen oturuyorsun, benim sayemde evin oldu demeyecek mi, ayrıca onlar öldükten sonra boşansan da o malda hakkın yok. Yani o mal asla senin değil. Ayrıca bu kadar paracı da olmayın lütfen, huzur parayla ölçülmez.

Çalışan bir kadının da başkasının emekle aldığı evde gözü olmasın artık ama! Hayat beklentiniz sadece bu mu? Yani o zaman garantide misiniz? Bir depreme, felakete bakar.
Kayınvalidemin 3 evi vardı evlendik kirada oturmayın satayım ordan alın dedi. Ben gittim kredi çekip kendi paramla evimi aldım kimsenin söz hakkı da olmasın başkasının emeği de dedim.
1 ev 1 araba nedir ya milletin ölmesini beklemeye değer mi Allah aşkına kendinizi saygınızı yitirmeyin adamların gazına gelip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…