Hayirli ugurlu olsun cnmKizlar bi bakın doğru mu? Hamilemiyim? Elim Ayağım titriyor resmen. Eki Görüntüle 1487636
Sanci fena hergun adet olcakmisim gibi cekiyorum o agriyiTeşekkür ederim :) reglim 2 gün gecikti ama kasıklarımda Sancı gibi bir agri var ara ara. Bir de sarı bir akıntı. Yarın kan testinden sonra da paylaşırım :)
Kızlar test yaptm malesef yine negatif peki neden adet olmuyorum ben off çıldrcam
Silik cikar adetin gecince koyulasirSelam kizlar bende adetime 1 gün kala yaptigim testin resmini cekmistim sizinle paylasmak istedim. Doktor gec döllenme dedi. Eger gercekten öyleyse 1 gün kala nasil silik cikiyo.
mayista guzel haberler bekliyorum.ovulasyon kullaniyormusunKızlar çok şükür regl oldum sonunda yoksa kafayı yicektim nasip artk önümüzdeki aylara bakıcaz hayırlısı
hadi bakalim ne olur stres yapmaaaaaBu yolda beraberiz. Mayıs ayına güzel haber verelim inşallah
Inşallah cnm bnm bnde çok istiyorum hayırlısıBu yolda beraberiz. Mayıs ayına güzel haber verelim inşallah
Hayırlısı olsun canım sana öncelikli tavsiyem kafana takma rahat ol. Ben 15 aydır deniyordum. Hipotroid ve pko var bende. Geçen ay dedim ki bırakıyorum artık ben eşimle tatile çıktık. 3-4 gün hiçbirşey düşünmeden gezdik eğlendik. O zaman hamile kalmışım işte. Allah sana da en kısa zamanda nasip etsin inşallahInşallah cnm bnm bnde çok istiyorum hayırlısı
Hayirli ugurlu olsun cnm
Sanci fena hergun adet olcakmisim gibi cekiyorum o agriyi
Silik cikar adetin gecince koyulasir
mayista guzel haberler bekliyorum.ovulasyon kullaniyormusun
hadi bakalim ne olur stres yapmaaaaa
Masallah canim ne güzel hamilesinKizlar banada bakin ne olur adete 2kala yaptim
Icin rahat olsun güzel düsün rabbim nasip etmis bize onun bi hediyesi. Bende sevincten aglamistim sevincten aglayan cok cünkü insan inanamiyorYa yemin ederim agliyorummmm cok sagol icim cok kotu oldu
Sana kesinlikle katılıyorum canım ben kızımda hiçbişey kafama takmadm hamile olduğumu bile anlamadım günüm geçmş unutmuşm sonra test yaptm çıktı ama bunda çok kafama takıyorum daha adet günüm gelmeden kaç tane test yaptm kan verdim ama kararlıym bu ay test yapmcam kafama takmcm bakalm nasipte varsa olur zatenHayırlısı olsun canım sana öncelikli tavsiyem kafana takma rahat ol. Ben 15 aydır deniyordum. Hipotroid ve pko var bende. Geçen ay dedim ki bırakıyorum artık ben eşimle tatile çıktık. 3-4 gün hiçbirşey düşünmeden gezdik eğlendik. O zaman hamile kalmışım işte. Allah sana da en kısa zamanda nasip etsin inşallah
Bu arada kan testiyle de onaylandı. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. O bekleyişi çok iyi biliyorum. Yüreğinizi ferah tutun ve bu konuyu düşünmeyin inşallah olur. Düşündükçe vücudumuz bize oyun oynuyor sanki.
Tebriklerrrr. Hemen doktoraaaaYa yemin ederim agliyorummmm cok sagol icim cok kotu oldu
Tekrar yap cnmSimdi bu ikincisi da koyu olmadi
kopkoyu olmasi sart degilki ikinci.cizgiyi gormus olman onemli cnm baska marka test.al ve istersen yarin kan testi yap eger hamiel.olmasaydin ikinci cizgi cikmazdi cnmKizlar banada bakin ne olur adete 2kala yaptim
Hiç canını sıkma Allah'ın izniyle bu ay olucak inşallah. Dualarımız seninleMalesef adet oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?