Kizlar Haziran'da transfer olanlar burdami konuşalım biraz

Meryemtuba

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2019
92
51
38
33
Ben 18de transfer oldum ilk denemem ve 5ci günün embriyosu 27 de test günüm ve bugün idrar testi yaptin negatif benim gibi olup kanda pozitif çıkan varmı lütfen beni aydinlatin bu

Merhaba,
Bana da 2 tane 5.gun embriyosu transfer yapildi, bugun 2. Gunum. 7 temmuz da kan testine bakacagim.
Siz kan testi yaptirdiniz mi, sonuc nedir?

Merhaba,
Bana da 2 tane 5.gun embriyosu transfer yapildi, bugun 2. Gunum. 7 temmuz da kan testine bakacagim.
Siz kan testi yaptirdiniz mi, sonuc nedir?
Merhabalar hanimlar insallah guzel haberler alacagiz , benimde ikinci tup bebek denemem.Daha once dış gebelik gecirdim ,bir oluyor artik , ama bir tüpümu kaybettim .Cok zor zamanlar yasadik .Insallah bu yilin en guzel haberlerini biz verelim

3haziran da transferim oldu..6.gun blast.transfer gunu ile birlikte 8.gun idrar testi yaptim ultra erken hamilelil testi olmasina ragmen teste silik bile cikmamisti.. kalkip acile gitmistim..betahcg 48 cikmisti..idrarda bazen gorunmuyor

İnsallah , rabbim dualarimizi kabul etsin insallahh sizin yarin test gununuz degil mi:) guzel haberler bekliyorummm benim 3.gunum henuz 1 hafta var kan testine

Allah hayirlisini versin, demekki zamani var, tekrar tekrar deneyecegiz dua edicez allah nasip eder insallah bize o duygulari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…