- 31 Mart 2019
- 92
- 51
- 38
- 33
- Konu Sahibi Meryemtuba
-
Merhabalar hanimlarMerhaba,
Bana da 2 tane 5.gun embriyosu transfer yapildi, bugun 2. Gunum. 7 temmuz da kan testine bakacagim.
Siz kan testi yaptirdiniz mi, sonuc nedir?
İnsallah , rabbim dualarimizi kabul etsin insallahhMerhabalar hanimlarinsallah guzel haberler alacagiz , benimde ikinci tup bebek denemem.Daha once dış gebelik gecirdim ,bir oluyor artik , ama bir tüpümu kaybettim .Cok zor zamanlar yasadik .Insallah bu yilin en guzel haberlerini biz verelim
Kan testi yaptirdiniz mi? Sonuc pozitiftir insallahBen 18de transfer oldum ilk denemem ve 5ci günün embriyosu 27 de test günüm ve bugün idrar testi yaptin negatifbenim gibi olup kanda pozitif çıkan varmı lütfen beni aydinlatin bu
Malesef negatif sonuç olduKan testi yaptirdiniz mi? Sonuc pozitiftir insallah
Malesef negatif sonuç oldu
yaptırdım ama sonuç negatifMerhaba,
Bana da 2 tane 5.gun embriyosu transfer yapildi, bugun 2. Gunum. 7 temmuz da kan testine bakacagim.
Umarım bugün güzel haberler alırsınız16 Haziranda 2 adet 4.gun embriyosu transfer edildi.30 Haziranda tes gunum
İnşallah sizin pozitif çıkar emekleriniz boşa çıkmaz dualarım sizinleAllah hayirlisini versin, demekki zamani var, tekrar tekrar deneyecegiz dua edicez allah nasip eder insallah bize o duygulari
Sonucunuz noldu acaba 19nda transfer yapıldı 2 tane 5.gün embryosu 1 temmuzda test istedi ben dün yaptırdım 0 cıktı yıkıldımUmarım bugün güzel haberler alırsınız
Zamanı geldiginde yine yaptırın siz nerde oldunuz tüp Bebek tedavisiniSonucunuz noldu acaba 19nda transfer yapıldı 2 tane 5.gün embryosu 1 temmuzda test istedi ben dün yaptırdım 0 cıktı yıkıldım
Ankarada genaart da yapildiZamanı geldiginde yine yaptırın siz nerde oldunuz tüp Bebek tedavisini
Benim sonucum negatif 8deger çıktı çok düşük tu yaniSonucunuz noldu acaba 19nda transfer yapıldı 2 tane 5.gün embryosu 1 temmuzda test istedi ben dün yaptırdım 0 cıktı yıkıldım
Benimde öğle muhtemelenBenim sonucum negatif 8deger çıktı çok düşük tu yani
Kan testi yaptırdım malesef negatifMerhaba,
Benimde öğle muhtemelen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?