- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.091
- 158
- 39
- Konu Sahibi Dindirella
-
Ben kadını bunu yaparken hmrdüm nir de o kadar masum masum yapıyor ki görsen melek dersinbirazda çevresindekilerin ona yüklediği anlam önemli.belki kadın öyle bir kadın değilde çevresi öyle görüyor onu.başkalarını doldurduğu ile ilgili bir kanıt var mı elinizde?
Ben belasını bulmasını istiyorum bulaşmadım zaten ama mutlu olmasını hazmedemiyorumHiç bulaşmayın.
O zaten bir gün belasını bulur. Böyle insanlar çok tehlikelidir, seni de o çukura çeker haberin olmaz.Ben belasını bulmasını istiyorum bulaşmadım zaten ama mutlu olmasını hazmedemiyorum
sonsuza dek idare edemez siz karışmasanızda erkekler bile bunu başaramazken.bi yerden patlak verince durumu zaten ortalık karışır.Ben kadını bunu yaparken hmrdüm nir de o kadar masum masum yapıyor ki görsen melek dersin
Denedim uzaklaştım.takip etmedim bakmadım hayatıma odaklandım kurslara gittim vs vs ama olmuyo hamedemiyorum zarar görsün istiyorumMutlu olmak istiyorsanız Uzak durun, Allah’a havale edin. Odağınızı kendi hayatınıza çekin
Sıçrasın ve alt edeyim istiyorum çok mu safçaBu tip insanlardan hep uzak durun . Çirkefe taş atmayın ki üstünüze sıçramasın .
Evet biraz safça bu tip insanlarla bas etmek kolay değil uğrasma sana zarar-ı yoksaSıçrasın ve alt edeyim istiyorum çok mu safça
Kolay değil evet ama bu ünsanlar böyle mutlu mu olacaklarEvet biraz safça bu tip insanlarla bas etmek kolay değil uğrasma sana zarar-ı yoksa
Karışsa da sıyrılır çıkar ya bi dr benden bulsun istiyorumsonsuza dek idare edemez siz karışmasanızda erkekler bile bunu başaramazken.bi yerden patlak verince durumu zaten ortalık karışır.
Ona iftira atsam buradan mı atarım senceBelkıde kadını kıskandıgınız için ona ıftıra atıyorsunuz .
Olabilir . Belki yanlış anlıyorsunuz patronuyla ilişkisini .Ona iftira atsam buradan mı atarım sence
sizin yapacağınız aldatığı için kanıt toplayıp kocasına görsel olarak yollamak inanır inanmaz kocasının sorunu belki boynuzlarından memnundur adam.ve kendinizi belli etmeyeceksiniz.Karışsa da sıyrılır çıkar ya bi dr benden bulsun istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?