- 28 Mart 2017
- 16.592
- 67.919
- 598
- Konu Sahibi Dindirella
Ne gordunuz tam olarak?Ben kadını bunu yaparken hmrdüm nir de o kadar masum masum yapıyor ki görsen melek dersin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne gordunuz tam olarak?Ben kadını bunu yaparken hmrdüm nir de o kadar masum masum yapıyor ki görsen melek dersin
Bulsam da yok hazmedemiyorumOvv çok takmışsın:/
Ben de stalk yapıyordum bazen kafayı yiyecek gibi oluyordum. Bildiğin hastalık bu.
Başka meşgaleler bulunca geçti.
Kendi yoluna bak.
Başkasının hakkında amirini doldururken gördüm o kız sonra tutunamadı o iş yerindeNe gordunuz tam olarak?
Pyunun kurallarını biliyorum onun kadar zrki değilim.ve onun göze aldıklarını alamam.ama iyi olarak iyilik yaparak kendim olmaktan çıkmadan oyununu bozmak istiyorumEn az onun kadar zekiysen ve intikam almayı oyunun kurallarını biliyorsan alt edersin öteki türlü zor...
konusmalari duydunuz mu? Birde esini aldattigini nereden biliyorsunuz. Bazen bazi davranislar yanlis yorumlanabilir.ozellille birine karsi onyargiliysaniz her yaptigi yanlis yorumlanir.Başkasının hakkında amirini doldururken gördüm o kız sonra tutunamadı o iş yerinde
İyiylikle o işler zor.Pyunun kurallarını biliyorum onun kadar zrki değilim.ve onun göze aldıklarını alamam.ama iyi olarak iyilik yaparak kendim olmaktan çıkmadan oyununu bozmak istiyorum
Duydum yanımda konuştu.gecenin bir yarısı aynı anda çevrim içi olup çıkıyorlar ve adam ima etti bu kadar tesadüf olmaz.ayrıca insanlar da farketmiş durumdalar araaki elektriği bişiy yoksa da adamı kullanıyorkonusmalari duydunuz mu? Birde esini aldattigini nereden biliyorsunuz. Bazen bazi davranislar yanlis yorumlanabilir.ozellille birine karsi onyargiliysaniz her yaptigi yanlis yorumlanir.
O zaman doktora gitmelisinBulsam da yok hazmedemiyorum
Ya benim biraz daha kazık yemem şazım bunun üçin :)İyiylikle o işler zor.
En az onun kadar kötü olmalı insanları ona karşı kışkırtmalısın aynı onun bir zamanlar yaptığı gibi.
Uğraşmasan da başkasından bulur o belasını, belasını bulmayan insan daha görmedim şu hayatımda bulamayan da benimle karşılaşmamıştır dermişim eheh neyse :)
Yediğin kazık yetmedi mi yani :)Ya benim biraz daha kazık yemem şazım bunun üçin :)
Ben ondan daha güzelim mesele güzellik değil mesele zeka da değil.o payron benim hala peşimdeydi yakın vakte kadar ben adam evli diye görüşmedim.işten de çıkmazdım adamla da görüşürdüm yapmadım ve mutsuzum.o kadının yüzünden çıktım işten ve hazmedemiyprum.onun kıskançlığından yaptıklatından çıktım ve hazmedemiyorum
Bende beceremiyorum işte malesef..ama kötü olamıyorumYediğin kazık yetmedi mi yani :)
İşin kaç kazık yemekle alakası yok biri sana haksızlık eder sen de gider intikamını alırsın başka türlü de için soğumaz.
İntikam almadan, bir şey yapmadan içiniz soğuyorsa ne ala ben beceremiyorum en az benim yaşadıklarımı yaşamalı, hissettiklerimi hissetmeli diye düşünüyorum :)
Ben güzelliğinde değilim niye anlamıyorsunuz?bana zarar verdi bende zarar görsüm istiyorum ben o kadar iyiy niyetli doğru davranırken o kötü olarak kar sağladı yanına kalsın istemiyorum hzmedemiyoruö.kabul de ediyoruö benden zeki akıllı işveli cilveli vs vskıskanmamla ilgisi yok ama hazımsıLığınKocasını ve sevgilisini aynı anda idare ediyor ,tipi güzel güler yüzlü ..bunu mu kıskandın ? Kadının tüm güzelliği aldatmasiyla bitti .. dışardan gördüğüne değil ,ıcerde olabileceklere bak bide ..saçma sapan insanları kıskanıp kendini de dibe çekme ..
Hem sanane de gidip kocasına ispiyonlayacaksin? Başarılı diye mı ? Aldatıyor diye mi?
Bazen bende bi d.muzluk( yasak mı bilmiyorum) var diyorum . Bazen de iyi ki var diyorum ..kıskançlık büyük başarısızlık ..
Kusura bakmayinda iki insanin ayni anda cevrim ici olmasi aralarinda iliski oldugu anlamina gelmez. Amiri ile iyi iliskileri olmasi da iliski anlamina gelmez. Cok samimi oldugum musterilerim var. Beraber icki masasina oturduklarimda var. Ama hicbiri ile iliskim yok.Duydum yanımda konuştu.gecenin bir yarısı aynı anda çevrim içi olup çıkıyorlar ve adam ima etti bu kadar tesadüf olmaz.ayrıca insanlar da farketmiş durumdalar araaki elektriği bişiy yoksa da adamı kullanıyor
Her gece saat üçte birde adamla aynı anda hirip çıkmak.ve adam çağkın bi adam arkadaş olaak biri değil.evli bir kadının her gece bi adamla konuşması bi bana mo öasum gelmiyorKusura bakmayinda iki insanin ayni anda cevrim ici olmasi aralarinda iliski oldugu anlamina gelmez. Amiri ile iyi iliskileri olmasi da iliski anlamina gelmez. Cok samimi oldugum musterilerim var. Beraber icki masasina oturduklarimda var. Ama hicbiri ile iliskim yok.
Siz karsinizda ki kadindan hoslanmadiginiz icin yanlis izlenimlere kapiliyorsunuz. Biraz ozGuven sahibi olun ve bu kadina karsi olan kompleksiniz için yardim alin.
soylemek istedigm adam ve kadinin konusup konusmadigini bilemezsiniz. ayrica adam ve kadini gecenin 3 unde bile takip etmeniz normal degil..Her gece saat üçte birde adamla aynı anda hirip çıkmak.ve adam çağkın bi adam arkadaş olaak biri değil.evli bir kadının her gece bi adamla konuşması bi bana mo öasum gelmiyor
Ben belasını bulmasını istiyorum bulaşmadım zaten ama mutlu olmasını hazmedemiyorum
Bu sağlıklıdır demiyorum benim hırsım geçmiyor.kocasını aldatması beni ilgilendirdiğinden değil bi şekilde bulsun yaptıklarını diye.Ne kadar takıntı haline getirmişsiniz kadını.
Kocasını aldatıyorsa ( ki bence sizi hiç ilgilendirmez) emin olun kimseyi inandıramazsınız.
Yine üzülen siz olursunuz.
Bu denli kıskanmak, gece yarılarında takip etmek filan değer mi kendinize ettiğiniz eziyete.
Eğer size haksızlık yapmışsa eninde sonunda o da üzülür zaten.