Kızlar hazmedemiyorum sizce nasıl davransam

Ben ondan daha güzelim mesele güzellik değil mesele zeka da değil.o payron benim hala peşimdeydi yakın vakte kadar ben adam evli diye görüşmedim.işten de çıkmazdım adamla da görüşürdüm yapmadım ve mutsuzum.o kadının yüzünden çıktım işten ve hazmedemiyprum.onun kıskançlığından yaptıklatından çıktım ve hazmedemiyorum
Şu yorumundan sonra kadına iftira attığını düşünüyorum
Gecenin üçlerine kadar insanlar nerde online diye takip etmek nedir
Gerçekten sen bence bu kadını bir kafandan at
İnsanların günahını alma

Ben ondan daha güzelim mesele güzellik değil mesele zeka da değil.o payron benim hala peşimdeydi yakın vakte kadar ben adam evli diye görüşmedim.işten de çıkmazdım adamla da görüşürdüm yapmadım ve mutsuzum.o kadının yüzünden çıktım işten ve hazmedemiyprum.onun kıskançlığından yaptıklatından çıktım ve hazmedemiyorum
acaba kadını patrondan dolayı kıskanıyor olabilir misiniz :KK12:

Aldatıyornuş, bundan önceki her şey kıskanılacak değil tiksinilecek özelliğe dönüşüyor, aldatması ile. Yeterince küçük ve iğrenç bir kadınmış. Böyle bir mahluku kıskandığınız için kendinize kızmalısınız.

İlahi adaleti bekleyecek sabrım yok

Sanki anlatmadığınız şeyler var..
Siz bekar mısınız? Adamı mı kıskanıyorsunuz?
Sabrınız yoksa özel dedektif tutun takın peşlerine. Kanıtı eşine ulaştırın.
Yalnız biraz pahalı bir intikam olur..

Konularınıza biraz baktım da kısa sürede o kadar çok erkek arkadaş, hoşlanma, eskiden hoşlanan erkek, boşanan erkek vs. diye konu açmışsınız ki normal olmadığınızı düşünüyorum.. Sanki odak noktanız sadece erkekler..

Eski konularınıza baktım şimdi.
Erkek arkadaşınızın iş yerindeki yakın kız arkadaşınızın peşinde koştuğunu bu yüzden ilişkinizi bitirip işten ayrılmak zorunda kaldığınızı yazmışsınız. Kadın komşunuzmuş ve siz sürekli kadını takip ediyormuşsunuz.
Şimdi diyorsunuz ki adam evli. Yani bu evli adam sizin sevgilinizdi kadın elinizden aldı ve şimdi sizde intikam almak istiyorsunuz öylemi?

Benim bir erkek arkadasim vardi.yakin bir de kiz arkadasim.bir zaman sonra bu kiz arkadasimin benim laflarimi insanlara tasiyip arkamdan konustugunu hatta atip tuttugunu ogrendim.erkek arkadasimin bu kadinin pesinden kostugunu da ogrendim.velhasili kelam iliskim bitti ben isimden ayrildim baska bi kurumda basladim vs vs.neredeyse 7 ay oldu.bu imsanlari hayatimdan cikardim.ama sonra bu kadin terfiler etti iyi yerlere geldi...ben bu kadinla komsuyum ve istemsizce takip ediyorum son bir aydir.cumadan pazar a kadar eve gelmiyor mesela acabA benim eski erkek arkadasimla beraber ve onda mi kaliyor diye dusunmekten kendimi alikoyamiyorum.mutlular mi diye dusunmekten kendimi alikoyamiyorum.belki uedigim kaziklarin etkisi aptal yerine koyulmamin etkisi bilmiyorum.baska hic kimseye bakmiyorum mesela benimle tanisnak isteyen gorusmek isteyen insanlar var lakin asla konsantre olamiyorum ya beraberleese diye dusunmekten.kizi bi cuma is cikisi takip etmeyi bile dusundum laki arabayi tanir korktum acikcasi.bi de biri gorurse sapik gibi hos olmaz.mutlu olma ihtimallerini dahi hazmedemiyorum.
Belki tercih edilmemem belki o kadinin alavere dalavereyle onume gecmesi bilmiyorum hazmedemiyorum onume bakamiyorum hanimlar.niye yazdim onu da bilmiyorum belki akil akildan ustundur bi sey soyler biri bi isik yanar bende bilmiyorum

Evli adamı mı paylaşamıyorsunuz :işsiz:
Yazık yaa..
Açtığınız her konuyu ya başka birinin derdi gibi yada adam başka birisi gibi açmışsınız ama hepsi aynı hikaye..
Psikolojik yardım almalısınız. Normal değil bu takıntınız.

Eski konularınıza baktım şimdi.
Erkek arkadaşınızın iş yerindeki yakın kız arkadaşınızın peşinde koştuğunu bu yüzden ilişkinizi bitirip işten ayrılmak zorunda kaldığınızı yazmışsınız. Kadın komşunuzmuş ve siz sürekli kadını takip ediyormuşsunuz.
Şimdi diyorsunuz ki adam evli. Yani bu evli adam sizin sevgilinizdi kadın elinizden aldı ve şimdi sizde intikam almak istiyorsunuz öylemi?
Hayır evli adamla işim yok hanımefendi

Evli adamı mı paylaşamıyorsunuz :işsiz:
Yazık yaa..
Açtığınız her konuyu ya başka birinin derdi gibi yada adam başka birisi gibi açmışsınız ama hepsi aynı hikaye..
Psikolojik yardım almalısınız. Normal değil bu takıntınız.
Ya biri taş atıyo sonra savunmaya çalışıyorum lütfen konumu dağıtmayın adamla işim yok o konuyla bu konu ayrı tamamrn

Back
X