Kızlar hepimizi ilgilendiren bir konu, fikirlerinize ihtiyacım var...

böylelerine bişey öğretemezsinki bir tane değilki bunlar
tek bir dakikanı harcamaya değmez sil gitsin
tanımadığın biri üstelik ve erkekler öyle ki başına musalalt olur valla neden benle bu kadar ilgilenşyo tanışmak istiyo gibisinden 2 konuşursun buluşmak falan ister aman boşverr ne uğraşcan elin herifiyle tanımazsın etmezsin..

arkadaslara aynen katılıyorum bosver gitsin sen ne yapabilirsin ki utanmadan birde evli oldugunu söylemiş köpekkk nolucak :oklava: ...zaten hep kadınlar sucludur :kızgın: utanmıyormu acaba msn de kız pesinde kosmaya daha 3 aylık evliymiş esinin yüzüne nasıl bakar bu gibiler anlamam dogrusu ...dedigim gibi arkadasım bosver engelle gitsin

canim bencede bu is sana dusmez.adam zaten bu yolun yolcusu
benim basimada geldi ayni senin gibi.yanlislikla eklemisim.sonra kimsiniz diye yazdim.
adam basladi muhabbete.evli ustelik.tabi ben hemen engelledim

Son düzenleme:
sakın bulaşma engelle si gitsin..

Benim başım yandı bi kere benzer bi olayda...

ben daha liseye giderken bi numaradan bana mesaj geldi işte ben orhan bölükteyim filan
tesadüf benimde orhan adında askerlik yapan arkadaşım vardı bende ilk o sandım cevap verdim
meğer sapık pisliğin tekiymiş..ben arkadaşım olmadığını anlayınca mesaj atmadım bidaha ki ikinci mesajdan sonra filandı
bu geleri sabahlara kadar 200 çağrı filan yapıodu kendi yetmiyodu
asker arkadaşlarının tellerinden de çağrı yapıodu delirmek üzereydimki bigün gizli bi numara aradı
ben orhanın eşiyim kocamı neden rahatsız ediyorsun diyo kadın ben şok oldum numarayı söledi o adamın numarası
düşünsenize eşi telefonda numaramı görmüş bu da kız beni rahatsız ediyor demiş :1shok:
ben anlatmaya çalıştım ilk inanmadı sonra tekrar aradı ben diğer numaraları da verdim anlattım olayı
bu numaraları kontrol etti demekki bana inandı 2. aradığında. ama kocası hala çağrı yapmaya devam etti
3. de bunu da söyledim ağlamıştı kadıncağız çok üzülmüştüm..

evet sonuç; bir mail attım ve sildim. Yazdıklarım şöyleydi...
Sende biraz vijdan gurur varsa kendini eşinin yerine koy ve bir daha bu tür girişimlerde bulunma...Seni msn'den diliyorum ve dünyada böyle birini yok sayıyorum, eşine saygın yoksa daha 3 aylık olan evliliğine saygı duy...

En doğrusunu yapmışın arkadaşım a.s.
Bir daha cevap gelirse muhattap olma.. Gururuna yediremeyip böyle zamanlarda erkek oluverirler birden.. Canını sıkmasın sonra..

ay çok tuaf oldum şimdi,ya ilerde bizim eşlerimiz de böyle yaparsa?muhtemelen bunun eşi de çok güveniyordur buna.anlaşılırmı böyle adamlar dıştan.?

ıyi ama mail atarak adama yol göstermiş olmayasın.. Şimdi msnden silmiş olsan bile sana mail atacak, bunu nasıl engelleyeceksin? Keşke yazılanları dinleseymişsin canım..

Bi sorun olursa elimde gönderdiğim kanıtlar var yani maillerim bişey yapabileceğini sanmıyorum. Zaten şuana kadar herhangi bir dönüş yapmadı...

engelle sil ve sadece kendini kurtar..
o tarz bir insan asla senin söylediğin şeylerden etkilenmez
sen konuşmazsın başkası konuşur..
yalan söyler bir şekilde amacına ulaşır bence hemen engelle ve desil..

Hemen konuya gireyim...
Dün biri beni msn'nine eklemiş. Bende tanımadığım kişileri eklerim kim neci diye sorarım tanımıyosam silerim. Beni ekleyen vatandaşta adresimi bi arkadaşımdan aldığını (kimden aldığını söylemiyo) yani ona giden toplu maillerde benimde adresim olduğunu söyledi. Beni tanımak istediğini yazmış, bende adresimi kimden aldığını öğrenmeye çalışayım diye biraz muhabbet ettim. Adam ne söylese beğenirsiniz. 3 aylık evliymiş işte karısı bununla evli olmaktan çok zorlanıyormuş falan filan üstelik severek evlenmişler. Ben bunları okuyunca şok yaşadım ve bu adama öyle bişey yazmak yada yapmak istiyorumki bir daha kimseyle nette bu şekilde konuşmaya cesaret edemesin ve karısının değerini anlasın... Ne yapmalıyım sizce...Fikir alışverişinde bulunursak bu adama iyi bir ders vereceğimi düşünüyorum

hiçbirşey yapma şekerim. engelle gitsin. böylesi adamlar şeytan gibidir. karısına filan duyursan adam seni suçlu çıkartır. üstüne üstlük bide herifin karısına bulaşırsın. nene lazım. başına iş alma durduk yere. :1no2:

Üç aylık evli ve uçkur peşinde bir hırbo kötükedihüso
Böyle adamları msnden engellesek ne olacak ki :1no2:
Bence bunları kategorize etmek adına,elektrik akımıyla yüklü,dikenli telle çevrili bir bölmeye koyacaksın,sonra da bunun türünden ne kadar bulursan tıkacaksın içerisine :kahve:
Sonra mı?Ne halleri varsa görsünler,gerekirse birbirlerinin uçkurlarını çözsünler:delphin:
Bu çok uçuk bir fantaziyse,tek tuşla onları toplumdan engelleyeceğimiz bir makinemiz olsun,msnden engellenmek yetmez çünkü bu saplara :oklava:

Back
X