Doğuma Hazırlık Kızlar herkes beğendiği ilk 5 kız ismini yazabilir mi?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

oslem_03

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2011
249
2
0
Kütahya
Kızlar az kaldı doğuma ama hala isim bulamadım eğer bulamazsam da babası gidip benim hiç istemediğim ismi koyacak valla :)))) ortada isim yok çünkü... tavsiyelerinizi bekliyorum beğendiğiniz kız isimlerini yazar mısınız?

Anne adaylarının ve annelerin ANNELER GÜNÜNÜ KUTLUYORUUUUUMMM.... bende 4,5 aylık hamileyim kızım olacak. Halen ismi yok... Eşim bana bıraktı isim konusunu ama ben hiç bir ismi yakıştıramıyorum... birtek İklim ismi hoşuma gitti ama sanırım birtek benim hoşuma gitti...

firdevs, sedef, çağla, ışıl, rüya (mevayı da biraz seviyor gibiyim o da cennet isimlerinden birisi:)

Azra
Cansu
Defne
Duru
Aklıma gelmedi başka:) sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah

Son düzenleme:
hayirli ugurlu saglikli gelsin bebegin insaAllah. bu isimlerin bir kacini begeniyorum digerlerini netten kopya cektim

sudenaz
asude
ahu
buglem
ecrin
ecre
zumrut

Anneler günümüz kutlu olsun

ASİL
TANEM
IŞIL
DERİN
SASHA

şimdilik bunlar var aklımda oldukça eklerim

kısmetse kızım oldugunda koyacağım isim 'hayal' onun dışında Duru, Eda , Sahil, Sonya,Melek,Çağla, Beren

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…