Doğuma Hazırlık Kızlar herkes beğendiği ilk 5 kız ismini yazabilir mi?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
yağmur
ikra
tuğçe
nehir
sude naz
nisa

selam bende 6,06,2012de doğum yapcam inşallah benimde kızım olcak isim konusunda bizde çok kararsızız
bade ,sine , asya, derin,nevra ,meyra bu isimleri düşünüyodum şu an en çok bade düşünüyoruz bakalım başka isim bulmazsak kısmet...

merhaba kızlar benm de bir hfta içinde sezeryanım gerçekleşecek kısmetse.kızımın adını ELİZ BADE koyacaz.sevdiğim isimler eliz,bade,rima,beren,derin ve arya.....

merhaba kızlar benm de bir hfta içinde sezeryanım gerçekleşecek kısmetse.kızımın adını ELİZ BADE koyacaz.sevdiğim isimler eliz,bade,rima,beren,derin ve arya.....

allah kurtarsın canım adaş olcaklar o zaman benim kızla bende bade koycam sanırım babası en çok bu ismi sevdi

allah kurtarsın canım adaş olcaklar o zaman benim kızla bende bade koycam sanırım babası en çok bu ismi sevdi

seni de aynı şekilde cnm teşekkr ederm.evet adaş olacaklar. buaralar bade duru gbi isimlerle çok sık karşılaşır oldum o yüzden elizi de ekleme gereği gördüm ama eşime sorsanz o sadece bade :)

Canım aramızda 1 gün var bütün haziran bebekleride kız galiba:) Biz sonunda Tanem'e karar verdik gibi ama değişebilirde çünkü biri ters bişe söylediği an hevesim kaçıyo diğer düşündüklerimizi önereyim...

Kumru
Rüya
Hüma
İdil
Tutku

Gercekten hepinize teşekkür ederim kızlar ne zor iş bu ya.eşimle de zevklerimiz uymuyor etraftan en ufak olumsuz söz de soğutuyor.haziran bebişlerinin cogu kız cidden çin takvimine inanasım war.. Nil cok güzel ama soyadımiz zaten 4harf bade güzel ama enaz 10kisi kaba dedi.aklıma öykü eliz nehir nil gelio
Napcam bilmem

sizde bebek dogana kadar kimseye ismini soylemeyin boylece herkes ne konduysa kabul etmek zorunda kalir ve ses edemezler. hem millet ne karisiyor cocugunuzun ismine

Defne,alya,tuğsem,yezda,alin,alara,masal,öykü,nehir ,ırmak bunlar en gözde sevdiğim kız isimleri

Bade yerine Yade olabilir canim, hem daha kibar hem daha anlamli.
Eliz isminin anlami güzel degil...

Begendigim bir kaç isim: Esra (kendi ismim:)), Ayça, Açelya, Nihal, Özgü, Elçin, Gökçe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…