- 18 Ağustos 2023
- 6
- 0
- 6
- 28
- Konu Sahibi seval33bre
-
Bana doktorum korun demişti Ben korunmuştum3 gün önce rahim filmi çektirdim kizlar doktorum 1 ay korunmalisin dedi anastezi doktoruda korunma dedi 2 gün ilişki yaşak dedi rahim filmi çektirip korunmayan varmı kafam karıştı kime inanacagimi şaşırdım arastrmalarima gorede çoğu yer kotunmalisin diyor çoğu yerde zararı olmaz korunmayin diyor ilk ay hamile kalanlarda varmıs napacagimi bilemedim yardımcı oljrmusunuz
Bana bi hafta dediler3 gün önce rahim filmi çektirdim kizlar doktorum 1 ay korunmalisin dedi anastezi doktoruda korunma dedi 2 gün ilişki yaşak dedi rahim filmi çektirip korunmayan varmı kafam karıştı kime inanacagimi şaşırdım arastrmalarima gorede çoğu yer kotunmalisin diyor çoğu yerde zararı olmaz korunmayin diyor ilk ay hamile kalanlarda varmıs napacagimi bilemedim yardımcı oljrmusunuz
Kanama bitince ilişki serbest zatenBana bi hafta dediler
İlişki konusunu biliyorumerak ettiğim sadece bana korun bir ay dedi ilişki 2 gün sonra gire bilirsiniz ama bir ay korunmalisin hamile kalma dedi o kafamı laristrdiKanama bitince ilişki serbest zaten
Peki hamile kalma bir falan dedimi ve ne zman hamile kalmayı önerdi korunmayı bırak dedi sizeBana doktorum korun demişti Ben korunmuştum
Benim rahimde perde çıktı, ben hsg oldum doktor sen bu ay korun gebelik olmasın eğer hsiteroskopi olmak istemezsen korunmana gerek yok dedi ben olmak istedim sonraki ay hemen histeroskopi oldumPeki hamile kalma bir falan dedimi ve ne zman hamile kalmayı önerdi korunmayı bırak dedi size
Histereskopi nasıl oldunuz anestezi almadan mı acaba yoksaBenim rahimde perde çıktı, ben hsg oldum doktor sen bu ay korun gebelik olmasın eğer hsiteroskopi olmak istemezsen korunmana gerek yok dedi ben olmak istedim sonraki ay hemen histeroskopi oldum
Ameliyat sonrası da sadece bir aylık Yasmin verdi ilaç bitince korunmana gerek yok dedi
Histereskopi nasıl oldunuz anestezi almadan mı acaba yoksa
Merhaba histeroskopi ameliyathanede oluyor, anestezili yani benim 1 saat 40 dk sürmüş. Sabah yatışım yapıldı kan tahlilerim alındı, iki adet serum takildi tahlil sonuclarim çıkınca ameliyata alındım işlem bitince odaya. İki üç saat sonra çorba getirdiler yiyebilirsen 1 saat sonra yürütüyorlar ben pek yuruyemedim midem çok bulandı akşam 6 da çıkmıştım hastaneden yani ay çok kolay kısa işlem diyorlar ama benim sürecim bu şekilde olduHistereskopi nasıl oldunuz anestezi almadan mı acaba yoksa
Önce ofis histereskopi mi yapıldı acaba sizede benim kağıtta öyle yazıyor rahme bakılcak önce sonra anestezi verilip ameliyat günü mü verilcek ben onu merak ettim aslında devlet hastanesinde yaptıracağım da benMerhaba histeroskopi ameliyathanede oluyor, anestezili yani benim 1 saat 40 dk sürmüş. Sabah yatışım yapıldı kan tahlilerim alındı, iki adet serum takildi tahlil sonuclarim çıkınca ameliyata alındım işlem bitince odaya. İki üç saat sonra çorba getirdiler yiyebilirsen 1 saat sonra yürütüyorlar ben pek yuruyemedim midem çok bulandı akşam 6 da çıkmıştım hastaneden yani ay çok kolay kısa işlem diyorlar ama benim sürecim bu şekilde oldu
Hayır direk histeroskopi oldum ofis değilÖnce ofis histereskopi mi yapıldı acaba sizede benim kağıtta öyle yazıyor rahme bakılcak önce sonra anestezi verilip ameliyat günü mü verilcek ben onu merak ettim aslında devlet hastanesinde yaptıracağım da ben
Tesekkür ederimHayır direk histeroskopi oldum ofis değil
Rica ederimTesekkür ederim
5 gün bekledim sonra da ilişki yaşadım hiç bir sıkıntı olmadı aralık 20 adetim ama inşallah olmam.3 gün önce rahim filmi çektirdim kizlar doktorum 1 ay korunmalisin dedi anastezi doktoruda korunma dedi 2 gün ilişki yaşak dedi rahim filmi çektirip korunmayan varmı kafam karıştı kime inanacagimi şaşırdım arastrmalarima gorede çoğu yer kotunmalisin diyor çoğu yerde zararı olmaz korunmayin diyor ilk ay hamile kalanlarda varmıs napacagimi bilemedim yardımcı oljrmusunuz
Ben senın yerınde olsam korunurdum ben cekilir cekilmez hamıle kalmıstım ve dıs gebelık olusmustu verdıklerı sıvı embrıyoyu tuplere yapıstırmıstı.yaglı bır sıvıymıs sanırım.o yuzden de un dedıgı tavsıyelere uy bence keşke banada böyle dogru yolu gosteren bır doktor olsaydı3 gün önce rahim filmi çektirdim kizlar doktorum 1 ay korunmalisin dedi anastezi doktoruda korunma dedi 2 gün ilişki yaşak dedi rahim filmi çektirip korunmayan varmı kafam karıştı kime inanacagimi şaşırdım arastrmalarima gorede çoğu yer kotunmalisin diyor çoğu yerde zararı olmaz korunmayin diyor ilk ay hamile kalanlarda varmıs napacagimi bilemedim yardımcı oljrmusunuz
Ay haber verin olurmuben 5
5 gün bekledim sonra da ilişki yaşadım hiç bir sıkıntı olmadı aralık 20 adetim ama inşallah olmam.
beklemedeyim halen sadece bel ağrım var ilişimin üzerinde 8 gün geçince test yapmıştım ama erken di çıkmadı bu gün 15 inci gün ama âdetimi bekleyeceğimAy haber verin olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?