Kızlar hiç aldattınız mı ya da aldatıldınız mı ?

Bebekce92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2011
1.394
3.033
333
İstanbul
Cesaretli bayanlar topiğime HOŞGELDİNİZ ( İtiraflar itiraflar...

Hayatınızda hiç aldattınız mı? Aldatılmak zaten Allahın emri o rası kesin.

Ben şuana kadar 2 erkek sevdim, 2sini de aldattım.1.sinde çok fazlasıyla haketmişti.. aşk acısı, vazgeçemem, göz göre göre kabullenme arasında iken ben karşı cinsten gelen ilgiye kayıtsız kalamadım. 2.sini ise, 1.siyle aldattım. Ama çooooooook pişman oldum çok hemde, o da yine 1.sinden intikam almak içindi ama asıl üzülen 2. yani şuan hala birlikte olduğum erkek oldu. Aldatıldın mı derseniz 1. tarafından çooooook aldatıldım 3 yıl sürdü o ilişkim. Bu ilişkimde hiç aldatılmadım ve 3 yıldır beraberiz.. Nazar değmesin

Son düzenleme:

aldatmadım ama aldatıldım yanına kaldı mı dersen hayır şuan o mutlu olamıyor hemde yakın arkadaşım ile aldattı

Uzun süreli bir ilişki yaşamak şöyle dursun, başlayamıyorum bile. Dikkati çok çabuk dağılan birisiyim her anlamda. Genellikle çıkma aşamasına gelip, birden vazgeçerim. Birden farklı birine ilgi duymaya başlar, sadık kalamayacağımdan o kişiyle bir ilişkiye başlayamam. Arkadaşlarımın dediğine göre aldatılmanın türleri varmış ve benimki düşünce yoluyla aldatma imiş. Yani teorik olarak aldatmış oluyorum, ama aldatmaya o kadar geniş bir perspektiften bakmıyorum.

kızlar orası allahın emri bende aldatıldım kadınsan eğer dünyanın kuralı ha sonra tıpış tıpış geri göndü ama bu saatten sonra dönse ne olur dönmese ne olur

Konu sahibi arkadaş,ilişkinizin nazar değecek bir yanı yok bence..iki taraftan biri aldatıyorsa aşk yoktur zaten ne hayır gelir ki o ilişkiden..

Biri tarafından aldatılmıştım..

Hiç kimseyi aldatmadım aldatmamda :)
Ayrılmayı tercih ederim

Şu an ki sevgilim için aklımdan bile geçmeez
Aynı şeyleride ondan bekliyorum zaten

Nazar değmesiin aşkumuza

Son düzenleme:
Konu sahibi arkadaş,ilişkinizin nazar değecek bir yanı yok bence..iki taraftan biri aldatıyorsa aşk yoktur zaten ne hayır gelir ki o ilişkiden..

Bence var ki öyle yazdım. 3 yıl boyunca ilişki sürdürmek ve erkek tarafından sıfır hata her kadının harcı değildir. Benim tek bir hatam oldu, onunla çıkarken eski sevgilimle görüştüm o zamanlar 3 aylık sevgiliydik ve bunu gidip kendim söyledim ona. İnsanlar neleri affediyor unutuyor devam ediyor bence bu 3 yıla göre ilişkinin tuzu biberi. Ayrıca ben eleştirilmek için değil, tüm samimiyetimle açık yüreklilikle yazdım.. Eleştirecek olanlar bloğuma yazmasın lütfen

Burda kimseyi eleştirmiyoruz tatlım olabilir her insan aynı olacak diye bir kaide yok bence senin karşına tam anlamıyla kalbine dokunan biri çıkmamış. Öyle olsa bırak onu yarı yolda bırakmayı, o seni bırakacak diye 3.5 atardın :18: senin ki biraz ayran gönüllük oluyor sanırsam

Hayır. Aksine nasıl bu kadar sadık kalabiliyorum çok şaşırıyorum kendime.
Etrafımdan olumsuz cümleler bile yiyorum bunun yüzünden.
Aslında iş sadece gerçekten aşık olup olmamakta bitiyor.

Aldatıldım kandırılmak diyelim daha doğrusu. Bir başka kızla üstünden bir sene geçti ve o kızla şimdi nişanlanıyor. Çok mu sevdi diyeceğim aslında yanlış soru hiç mi sevmedi beni diye sormak lazım sanırım. Ha dönmedi döner deniyor ama dönmedi hayırlısı dönmesini ister miyim belki ego tatminim için ama yok önümde güzel seneler var eskiye takılamam diyorum.

aldattım (hemde çok insafsızca ama dersimi aldım tabeee)

ama aldatıldığımı hissetmedim hiç...ama aldatılmışımdır herhalde ya ne bilem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…