Aldatmadım,aldatılmadım..Aldatılsam oyarım
Aslında şu andaki sevgilimden bir daha karşıma çıkarmasın , amiiin..öRNEK KADINAllah aldatmak zorunda bırakmasın ya da aldatacak birini karşına çıkarmasın
Aslında şu andaki sevgilimden bir daha karşıma çıkarmasın , amiiin..
Cesaretli bayanlar topiğime HOŞGELDİNİZ (İtiraflar itiraflar...
Hayatınızda hiç aldattınız mı? Aldatılmak zaten Allahın emri o rası kesin.
Ben şuana kadar 2 erkek sevdim, 2sini de aldattım.1.sinde çok fazlasıyla haketmişti.. aşk acısı, vazgeçemem, göz göre göre kabullenme arasında iken ben karşı cinsten gelen ilgiye kayıtsız kalamadım. 2.sini ise, 1.siyle aldattım. Ama çooooooook pişman oldum çok hemde, o da yine 1.sinden intikam almak içindi ama asıl üzülen 2. yani şuan hala birlikte olduğum erkek oldu. Aldatıldın mı derseniz 1. tarafından çooooook aldatıldım 3 yıl sürdü o ilişkim. Bu ilişkimde hiç aldatılmadım ve 3 yıldır beraberiz.. Nazar değmesin
aldatmadım ama aldatıldım yanına kaldı mı dersen hayır şuan o mutlu olamıyor hemde yakın arkadaşım ile aldattı
Nerden anladın ..Neden napıyor sana tatlım, seviyorsun ki aldatsa oyarım diyorsun. Yoksa sende göz göre göre katlanma sendromumu yaşıyorsun
Nerden anladın ..
Konu sahibi arkadaş,ilişkinizin nazar değecek bir yanı yok bence..iki taraftan biri aldatıyorsa aşk yoktur zaten ne hayır gelir ki o ilişkiden..
Uzun süreli bir ilişki yaşamak şöyle dursun, başlayamıyorum bile. Dikkati çok çabuk dağılan birisiyim her anlamda. Genellikle çıkma aşamasına gelip, birden vazgeçerim. Birden farklı birine ilgi duymaya başlar, sadık kalamayacağımdan o kişiyle bir ilişkiye başlayamam. Arkadaşlarımın dediğine göre aldatılmanın türleri varmış ve benimki düşünce yoluyla aldatma imiş. Yani teorik olarak aldatmış oluyorum, ama aldatmaya o kadar geniş bir perspektiften bakmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?