Kızlar hiç aldattınız mı ya da aldatıldınız mı ?

gerçekten sevip kıymet veriyosa insan aldatmıyor zaten aklından bile geçirmiyor. ama karşıdaki sana bi hata yaptıktan sonra sevsende artık ipler kopuyo bi yerde :) öyle bi durum olunca çevirmiyosun geri

Aldatmak yada aldatılmak benim kabullenemeyeceğim bir şey,insan namusu ,şerefi ve onuru için yaşar bana göre,aldatmak diye bir şey yoktur o sadece kendini aldatır,sevgiler.

Simdiye kadar tek bi iliskim oldu 4,5 yil surdu aldatmadim aldatildigimi da sanmiyorum zaten burcum yengec oldugu icin hayatimda ki insana fena baglaniyorum baskasini gozum gormuyo

bende yengec burcuyum ama ... neyse

2 insan girdi hayatima.. biri rahmetli oldu (gercekten öldü) biri esim oldu..

rahmetli olani aldattim.. cünkü oda beni aldatmisti(baska kadinlarla yatti kalkti) benim aldatmam onunla beraberken baska bir erkekle telde konusmam, nette yazismam (bence aldatmis oluyorum ) ve bu durumu 1ay kadar devam ettirmem.. sonrada terk ettim zaten onu!! cünkü sevgim eskisi kadar buyuk degildi ama yinede aldatma olayi cok canimi yakti.. kendimce bir nevi intikam almak istedim ama bir ise yaramadi ..

esim olani aldaticami düsünmüyorum..yinede hayatta hic birsey belli olmaz..büyük konusmamak gerek..

yanlis yapmadigi sürece, canimin cigeri olarak kalir

merhaba sanırım burası tam bana göre, ben 34 yaşında 2 çocuk annesi evli bir bayanım. internette genç bir çocukla tanıştım. başta geyik yapmaya başladık, sonra muhabbet dolayısıyla cinselliğe geldi. bana özel sorular sormaya başladı tabi ben de ona. bana bazı resimler yollamaya başladı. artık onu düşünüp kendimi tatmin edemeden duramıyorum. şu an aynı şehirde değiliz ama yakın zamanda buraya gelecek. ve ben sanırım onla görüşecem(( kontrol edemiyorum kendimi arkadaşlar.

Aldatıldım. Eski sevgilim benle sevgiliyken başkasıyla tanışmış ve ikimizi aynı anda bir süre idare edip sonra benden ayrılmıştı. Çok sevmiyordum sadece hoşlantı üzerine kurulu bir şeydi önemsemedim ama sonradan aldatıldığımı öğrenince gururum incinmişti epey. Ve bende aldattım. Hayatımda biri varken başka insana da açık kapı bırakmıştım bence bu da bir çeşit aldatma. Keşke hiçbiri yaşanmasaydı.

açıkçası bana özel fotolarını gönderiyor ve ben görünce dayanamıyorum. kendimi sapık gibi görmeye başladım, çünkü bir hata yaptım ve ben de ona fotolarımı gönderdim. Ve artık sürekli benden göğüslerimin fotosunu çekmemi isteyip duruyor. ben de ondan çığlak foto istiyorum. napiorum bilmiorum

ya siz hiç yapmadınız mı böyle şeyler?

şu şunu yaptı hooooppp aldattım bu bunu yaptı hoooppp aldattım. Bu ne ya. Bi erkek yapınca ağır eleştiriyorum. Ama bayanın yapması aklım almıyor. Nasıl yaşadığın bir acıyı başkasınada yaşatırsın. Karşısındakinin karakteri ne olursa olsun insanın kendi vicdanı nasıl alıyor acaba

aldattım. çocuktum. pişman değilim ama gurur da duymuyorum.
aldatıldım ben de, çoğu kadın gibi.
ama artık böyle şeylerle uğraşmak bile saçma geliyor bana. şu an yaşadığım ilişki sahip olduğum en güzel şey ve bu ilişkiye zarar verecek hiçbir şey yapmam mesela.

Hic aldatmadim..hatta iliskilerimin muhallakta oldugu donemlerde bile aldatmadim.ama aldatildim.ve boş yere bir cok kez kalbim kirildi...

aldatmadım, 2 kere çok okkalı aldatıldın

biri şu an evli mutlu çocuklu, diğeri balta sapı.
Emeklerim çoktu ikisine de ayrı ayrı, Rabbim versin cezalarını çok canım yandı ah etmiyorum ama yaptıkları da yanlarına kalmasın Ya Rabbim. (AMİN)

Evet aldattim bes sene once hem de cok severken bunu da kendisine soyledim hala da cikiyoruz boktan bir iliskimiz var

Bunun kadını erkeği yok aldatan onursuz ve karaktersizdir bu kadar. Oda beni aldattı kılıf sadece çünki içinde var ise mutlak yapıyor kişi hele evli olanlar nasıl miğdeniz alıyor ?

Aldatıldım çok kötü bir durum. Ayrılık insana cok zor geliyor hele bunun üzerine olursa. Özgüvenini yıkan bir durum.

bende çok aldatıldım bi zamanlar gerçekten çok saftım kızlar aldatılma hikayelerimi dinleseniz bu kız aldatılma rekoru kırmış dersiniz ne salakmışım be sonra gözüm bi açıldı tabii bu acı tecrübelerden sonra bende aldattım ve asla aldattığım için üzülmedim yaşattıklarını hatırladıkça....

aldatmadım ama aldatıldım.

hatta üniversitenin yarıyıl tatilinde annesinin tanıştırdığı kızla ilişkiye başlamış kızı istemeye gitmişler . 10 gün sonra benden ayrıldı. üzerinden 2 yıl geçti ve yeni yeni atlatıyorum.

kendisini allaha havale ediyorum.

öküz işte :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…