Simdiye kadar tek bi iliskim oldu 4,5 yil surdu aldatmadim aldatildigimi da sanmiyorum zaten burcum yengec oldugu icin hayatimda ki insana fena baglaniyorum baskasini gozum gormuyo
açıkçası bana özel fotolarını gönderiyor ve ben görünce dayanamıyorum. kendimi sapık gibi görmeye başladım, çünkü bir hata yaptım ve ben de ona fotolarımı gönderdim. Ve artık sürekli benden göğüslerimin fotosunu çekmemi isteyip duruyor. ben de ondan çığlak foto istiyorum. napiorum bilmiorummerhaba sanırım burası tam bana göre, ben 34 yaşında 2 çocuk annesi evli bir bayanım. internette genç bir çocukla tanıştım. başta geyik yapmaya başladık, sonra muhabbet dolayısıyla cinselliğe geldi. bana özel sorular sormaya başladı tabi ben de ona. bana bazı resimler yollamaya başladı. artık onu düşünüp kendimi tatmin edemeden duramıyorum. şu an aynı şehirde değiliz ama yakın zamanda buraya gelecek. ve ben sanırım onla görüşecem(( kontrol edemiyorum kendimi arkadaşlar.
ya siz hiç yapmadınız mı böyle şeyler?açıkçası bana özel fotolarını gönderiyor ve ben görünce dayanamıyorum. kendimi sapık gibi görmeye başladım, çünkü bir hata yaptım ve ben de ona fotolarımı gönderdim. Ve artık sürekli benden göğüslerimin fotosunu çekmemi isteyip duruyor. ben de ondan çığlak foto istiyorum. napiorum bilmiorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?