26 yasindayim canim. Prolaktin hamile olmak icin yuksek gibi geldi sanki arastrdimdaHepsi olması gereken değerler arasında. Kaç yaşındasınız?
Peki ilaci kullanirken korunmak gerekirmi acabaProlaktin yüksek canım . doktoruna danisirsin . gerek görürse sana dostinex yazar. prolaktin hormonunun dusurmek için ilaç
Evet adetin 2. Gunu gittim ben.21. Gunde ne yapilio onu duymadimBu adetin 3. Günü yapılan tahlil dimi 21. Günü de yatrıcakmısım ??
Hamile kalmayi engelleyen bi hormon prolaktin hormonuProlaktin yuksek olunca ne oluyo
Tesekkur ederim canim. Prolaktin gecen ay 11 cikmisti. Nasil bu kadar degisken oluyo bu hormonlar ilgincBiraz prolaktinin yuksek gebelik icin onun disinda iyi canm gecmis olsun
Referans araliginda olmasi hormonun ideal degerinde oldugu anlamina gelmiomus canim.Prolaktin nasıl yüksek? en yüksek değer 29,9 değil mi?
Yarin gostericem canim.ama doktorlar bi vurdumduymaz oluyolar yaa , eminim biseyin yok ilaca gerek yok dicektir,yarin yazarim buraya ne dediginiDoktoruna ne zaman göstericeksin peki merak ettim ne diceni
Bende yeni hormon testi yaptirdim ama adetliyken degil 23 çıktı yani benimdemi yüksek oluyoHamile kalmayi engelleyen bi hormon prolaktin hormonu
Benim bildigime gore 20 den yukari olmamasi gerekiyo canimBende yeni hormon testi yaptirdim ama adetliyken degil 23 çıktı yani benimdemi yüksek oluyo
Vurdum duymazlık konusuna katılmamak elde değil bende bi adam akıllı doktor bulamadım bakalım kaç kapı daha çalıcam umarım güzel şeyler duyarsın yarınYarin gostericem canim.ama doktorlar bi vurdumduymaz oluyolar yaa , eminim biseyin yok ilaca gerek yok dicektir,yarin yazarim buraya ne dedigini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?