Insallah canim sagol. Sendemi hormon testi yaptiriosun bebek calismalarimi baslicakVurdum duymazlık konusuna katılmamak elde değil bende bi adam akıllı doktor bulamadım bakalım kaç kapı daha çalıcam umarım güzel şeyler duyarsın yarın
Insallah gonlune gore olur en kisa zamanda canimaslında bi süredir var çalışmalar ama hala bi yere varamayınca doktorlar tahliller işte
Beniö de üst sınıra yakın cıktı ama doktr engel değil dedi.5aydr olmuyr.O yzden mi yoksa.Sonucu bildirir msn canım?Bi doktora daha gideyimReferans araliginda olmasi hormonun ideal degerinde oldugu anlamina gelmiomus canim.
Ben 1.5 ay önce kurtaj oldum onla bi alakasi olabilirmiBenim bildigime gore 20 den yukari olmamasi gerekiyo canim
Sanmiyorum cunki gebe kalmayi engelleyen bi hormonmus.ama sen gebe kalabilmissin. Bu hormonla ilgili su sekilde soyluyolar.prolaktin sut ile ilgili bi olay.yeni dogum yapmis ve bebek emziren kadinlara cocugun olmasi zor derler emzirdigi icin sut engeller falan derler.iste prolaktin yukselio bebek emzirirken.ama imkansiz degil tabiki hamile de kalanlar oluo bebegini emzirirken. Boyle bi mantik benim anladigim kadariyla.Ben 1.5 ay önce kurtaj oldum onla bi alakasi olabilirmi
Engel degil ama zor oluyo benim bildigim kadariyla.tsh icin de oyle diolar . Hamile kalabilmek icin 1 ve 2 arasinda olmali tsh denilio. Ayni olay prolaktin de de varmis iste.ama tabiki tiroidi yani tsh i cok yuksek olupda hamile kalanlarda oluo.ama hamile kalabilme ihtimalini dusuruo iste.okuyup duyduklarim bunlar benim, doktor ne dicek bilmiorum tabiBeniö de üst sınıra yakın cıktı ama doktr engel değil dedi.5aydr olmuyr.O yzden mi yoksa.Sonucu bildirir msn canım?Bi doktora daha gideyim
4 te randevum var canim yazarim buraya dedikleriniDoktor ne dedi sana canım ??
Ben daha doktora gitmedim rahim filmini çekilip sonucunu alip oyle hepsini göstericem doktora bakalim ne dicek o zamanSanmiyorum cunki gebe kalmayi engelleyen bi hormonmus.ama sen gebe kalabilmissin. Bu hormonla ilgili su sekilde soyluyolar.prolaktin sut ile ilgili bi olay.yeni dogum yapmis ve bebek emziren kadinlara cocugun olmasi zor derler emzirdigi icin sut engeller falan derler.iste prolaktin yukselio bebek emzirirken.ama imkansiz degil tabiki hamile de kalanlar oluo bebegini emzirirken. Boyle bi mantik benim anladigim kadariyla.
Doktor tahmin ettigim gibi biseyin yok tum hormonlarin normal dedi.insallah oyledir tabiBeklyrz canım.Güzel hbrlerle cık inş.
Prolaktin hakkında bişey soylemedi miDoktor tahmin ettigim gibi biseyin yok tum hormonlarin normal dedi.insallah oyledir tabi
Prolaktin yuksek degilmi dedim. Hayir degil dedi.Prolaktin hakkında bişey soylemedi mi
Cok güzel canım.İnş.en kısa zamanda bebiş de gelir.Doktor tahmin ettigim gibi biseyin yok tum hormonlarin normal dedi.insallah oyledir tabi
Iyi bari benimkide seninkine yakindiProlaktin yuksek degilmi dedim. Hayir degil dedi.
Hayır korunmaya gerek yokPeki ilaci kullanirken korunmak gerekirmi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?