Kizlar hormon sonuclarima bakarmisiniz

Vurdum duymazlık konusuna katılmamak elde değil bende bi adam akıllı doktor bulamadım bakalım kaç kapı daha çalıcam umarım güzel şeyler duyarsın yarın
Insallah canim sagol. Sendemi hormon testi yaptiriosun bebek calismalarimi baslicak

Ben 1.5 ay önce kurtaj oldum onla bi alakasi olabilirmi
Sanmiyorum cunki gebe kalmayi engelleyen bi hormonmus.ama sen gebe kalabilmissin. Bu hormonla ilgili su sekilde soyluyolar.prolaktin sut ile ilgili bi olay.yeni dogum yapmis ve bebek emziren kadinlara cocugun olmasi zor derler emzirdigi icin sut engeller falan derler.iste prolaktin yukselio bebek emzirirken.ama imkansiz degil tabiki hamile de kalanlar oluo bebegini emzirirken. Boyle bi mantik benim anladigim kadariyla.

Beniö de üst sınıra yakın cıktı ama doktr engel değil dedi.5aydr olmuyr.O yzden mi yoksa.Sonucu bildirir msn canım?Bi doktora daha gideyim
Engel degil ama zor oluyo benim bildigim kadariyla.tsh icin de oyle diolar . Hamile kalabilmek icin 1 ve 2 arasinda olmali tsh denilio. Ayni olay prolaktin de de varmis iste.ama tabiki tiroidi yani tsh i cok yuksek olupda hamile kalanlarda oluo.ama hamile kalabilme ihtimalini dusuruo iste.okuyup duyduklarim bunlar benim, doktor ne dicek bilmiorum tabi

Hayıt otunun hormonları düzenleyici etkisi olduğunu okudum kullanan var mı

Ben daha doktora gitmedim rahim filmini çekilip sonucunu alip oyle hepsini göstericem doktora bakalim ne dicek o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…