- 3 Ocak 2020
- 1.718
- 15.882
- 138
- Konu Sahibi lalilsaa89
-
Bana attı kızın resmini davalık olmam inşallahBen meraktan uyuyamam kedin atman lazım söyledin bikere
Kız sende bana atBana attı kızın resmini davalık olmam inşallah
Şimdi de kendi fotoğrafını çekiyordurAaaaa kizzz attin topu yoksun etrafta
Merak ettim güzel mi bariBana attı kızın resmini davalık olmam inşallah
başka kimseye atma didimAbowwwMonica Bellucci gerçekten konuşmakla meşgul kız kaç kaç
başka kimseye atma didim
Bak çok mantıklı vallah olabilir tuttum bu yorumuAt bakalım dicem de kesin bizi kekliyorsun. Kendi resmini atıp güzel sözler duyup egonu tatmin edeceksin
Bana attı kızın resmini davalık olmam inşallah
Arkdaşlar yaptığım şeyin kötü olduğunu fark ettim o yüzden kızın fotoğrafını kimseye atmayacağımKızlar sevdiğim çoçuk bir kızdan hoşlanıyor ve moralim bozuldu kız baya güzel Mesaj olarak size kızın tipini atsam güzel olup olmadığını bana söyleyebilir misiniz
Yani güzellik görecelidir ama ben erkek olsam sevmezdim galiba ama içinü kalbini bilmemMerak ettim güzel mi bari
Arkdaşlar yaptığım şeyin kötü olduğunu fark ettim o yüzden kızın fotoğrafını kimseye atmayacağım
at kız,söz doğruyu söyleyeceğim sanaKızlar sevdiğim çoçuk bir kızdan hoşlanıyor ve moralim bozuldu kız baya güzel Mesaj olarak size kızın tipini atsam güzel olup olmadığını bana söyleyebilir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?