- 10 Nisan 2014
- 43.719
- 116.246
- 798
- Konu Sahibi lalilsaa89
-
ibibikli profil resmin var.hiçç şansın yohhhhhhHaydeeeee iki dakika ask yasadik onu da kaptilar
Bana ilani ask etti ama benim karpuzum oo 3627821919 yorum oncesine bakarsan gorersinibibikli profil resmin var.hiçç şansın yohhhhhh
aaa burayı nasıl buldunnn?Hoşlandığınız kişinin neden başkasından hoşlandığı anlaşıldı. Karakteriniz sorunlu sizin
ayran gönüllü galiba.ikimizi de idare edecek gözümüzü açık tutalım kanmayalımmmBana ilani ask etti ama benim karpuzum oo 3627821919 yorum oncesine bakarsan gorersin
Aynen bizim karpuz kelek cikti pehayran gönüllü galiba.ikimizi de idare edecek gözümüzü açık tutalım kanmayalımmm
Öyle diyorsa oyledirBana ilani ask etti ama benim karpuzum oo 3627821919 yorum oncesine bakarsan gorersin
Yav sen ne güzel birşeyin öleeAnaa burası biribirine yürüyor
yeni av geldi kızlarrrr.bastırınnnnnnnnnnAnaa burası biribirine yürüyor
EyvahYav sen ne güzel birşeyin ölee
Borçlarımın yarısını ödeyeceksen atarım sana yoksa atmamJüri koltuğuma yerleştim bakalım
Hani nerde ? Atılmış mi fotolar
İpuçlarını takip ederek buldumaaa burayı nasıl buldunnn?
Sen benim komple borcu ödeBorçlarımın yarısını ödeyeceksen atarım sana yoksa atmam
Dudagimda benim var ama çinli değilim bi de evliyim ben değilimdir.Saçları kahverengi koyu kızıl gibi
Dudağında beni var gözleri çekik aylaynırı galiba çok çekmiş
Fulll makyaj badana yapmış sanki
Biraz çin biraz japon karışımı eeh pis kaka
beni de nilme düşürdü.bdv ye kaçıyorum kaynana konularınaa acilllllİpuçlarını takip ederek buldum
Gittigin yerden mektup yaz ozlerimbeni de nilme düşürdü.bdv ye kaçıyorum kaynana konularınaa acilllll
Aradığım zarafetKaybettigin kadina don bir bak istedim@Benim adim karpuz
Kovalara bayilirimAradığım zarafet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?