• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar icim icimi yiyo pislikler yuzunden

Millet kuzenini alma eve diyo tek almışım gibi konuşuyorlar ama
Bşr de tek al ne olacak yani. Hadş en kötüsünü düşün adın çıkmış olsun karşı komşu tarafından. Sen kendini biliyor musun ? Ee o zaman. Evli barklı çocuk sahibi insansın. Eşin adın çıktı falan mı diyecek karşı komşunun lafıyla seni tanımıyormuş gibi. Başka insanların düşğndüklerini önemsemek yerine kendi değerini kendin belirle.

Millet kuzenini alma eve diyo tek almışım gibi konuşuyorlar ama
Sizin için söylüyorum yahu. Bu kadar problemse almayın. Benim kuzenim, erkek arkadaşlarım evime gelebilir, tek başlarına da gelebilirler 10 erkek birden de gelebilir. Çünkü milletin ne dediği benim umurumda değil. Ama sizin umurunuzda. O yüzden kendinizi bu duruma düşürmemek için önlem alın diyorum. Ne var bunda? Gidin tedavinizi de olun tabi ama bu hastalıkla ilgili değil bakış açısı bence. Tedaviyle değişeceğini sanmıyorum.

Totonun yemeyecegi diyosunda ben bisey yapmadımki kötü bisey mi yapmisim sadece takılacak bisey varmı diye konu açtım hem siz beni tanımiyosunuzz ben sizi

Back
X