- 25 Ağustos 2020
- 84
- 27
- 8
- Konu Sahibi Butterfly1111111
Kesinlikle hayır yalan konuşamama huyum da var takıntılarım arasında içiniz rahat olsunMerakımdan soruyorum. Kendinizi acındırmayı seven biri misiniz? Böyle mazlumu oynamayı seven biri?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle hayır yalan konuşamama huyum da var takıntılarım arasında içiniz rahat olsunMerakımdan soruyorum. Kendinizi acındırmayı seven biri misiniz? Böyle mazlumu oynamayı seven biri?
Ne var bunda diyenlere niye çıkışıyorsunuz o zaman? Derdiniz ne tam olarak?Totonun yemeyecegi diyosunda ben bisey yapmadımki kötü bisey mi yapmisim sadece takılacak bisey varmı diye konu açtım hem siz beni tanımiyosunuzz ben sizi
Devlet yasağımi kardesimİçerik silmek tehlikeli ve yasaktır !
Takılmicak bisey olduğunu bide sizden duymak istedimNe var bunda diyenlere niye çıkışıyorsunuz o zaman? Derdiniz ne tam olarak?
Forum kuralı diye bir şey var. Keşke okusaydınız.Devlet yasağımi kardesim
Site yasağıDevlet yasağımi kardesim
Tamam takılmayacak bir şey olduğunu söyleyenlerle neden kavga ediyorsunuz?Takılmicak bisey olduğunu bide sizden duymak istedim
Tam da bunu demek istedim aslında. Kimse sizi suçlamıyor konunuzda anlattığınız gibi bir şey yaptınız diye. Sadece olasılıklar üzerinden konuşuyorlar. Ama olasılıkları bile fazla ciddiye alıp tepki veriyorsunuz. Kendinizi açıklamaya çalışıyorsunuzKesinlikle hayır yalan konuşamama huyum da var takıntılarım arasında içiniz rahat olsun
E o zaman neden sildin sis?Ya konu kalsa ne kalmasa ne kardeşim ya
Kötü bir şey yapmadınızTotonun yemeyecegi diyosunda ben bisey yapmadımki kötü bisey mi yapmisim sadece takılacak bisey varmı diye konu açtım hem siz beni tanımiyosunuzz ben sizi
Ay bana feşist demiş ya feşistttHe sen kendine bak ayak feşisti
Onu bana demesi gerekiyordu sanki yaAy bana feşist demiş ya feşisttt![]()
![]()
![]()
Ama şimdi sen ayak fetişistisin, ben ayak feşisitiyim arada numara farkı var ben mesela 45 den aşagısını sevmemOnu bana demesi gerekiyordu sanki ya![]()
Feministim ben bi kerem fetişist değil.Ama şimdi sen ayak fetişistisin, ben ayak feşisitiyim arada numara farkı var ben mesela 45 den aşagısını sevmem
Kaç numaradan başlıyo oFeministim ben bi kerem fetişist değil.
Beddua edip rahatlayan tipik mahalle kadiniAllah bilir daha yarinlar bitmedi bu takıntı başına gelirse aklına geliyim
Aman be yine biri konuşmayı öğreneceksiniz .Allah senin belanı versin işte karsidakilerle sen gibi biri anlatmak istediğim o
Yahu kimsenin umurunda değil ama iste kendi kuruntulariBirisi alıntı yapmış ta okudum konunuzu. Sacmalamissiniz.diyelim ki abinizi tanımadıkları için dedikodu yaptılar.sizde, o benim abim idi dersiniz olur biter..