kızlar içimi kemiren bir şüphe var.

melisaas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2011
285
0
46
İstanbul
8aydır bir ilişkim var her gün beraberiz toplasak 5 gun ayrı kaldık. Belki diyecegim saçma gelecek ama annem içime kurt düşürdü. Sevgilimin anne babası ayrı annesi kktcde babası burda . o babaannesinde kalıyor. o da kıbrıstaydı ama buraya geldi askere gitti falan annesini 1 senedn fazla görmdi sadece nette falan konusuyolar her gun annesi de mimar is buldu yurtdısında istanbula gelip is olursa bi 10gun sonrasında gidecek annesi beni cok seviyor sevgilim de ama bazen takmadgi oluyor. bi de biz ciddi olarak basladık herkes biliyor. herneyse annesi karşıda kalacak avrupa yakasında sevglm anadolu yakasında oturuyor ve biz her gun gorusuyoduk annesi gelince o da karsida kalcak ve annem burak annesi gelince bakalim degisecek mi , gelcek mi yanina dedi. benim de içimi kemiriyor annesi gelecek baska yerde kalacaklar pek gorusemicez takmayacak falan gibi. Ona sormustum nerde olursam gelirim yanına demisti ama o bazen söyledgi gibi davranmayabiliyor. sizce bos bir kuruntu mu?

Canım boş kuruntu geliyor bana sonuçta şehir dışına çıkmıyor ki anneniz size bakalım annesine mi ağırlık verecek sana mı diye söylemiş ama uzun süredir görmediği annesine sizi çok fazla ihmal etmeden ilgi göstermesi normaldir çünki bayağıdır annesini görmüyor. Sizde çok fazla takmayın bırakın biraz annesi ile görüşsün sık boğaz etmeyin ya o ya ben diye.

Allahım ya bende birşey sandım konuyu görünce. Herhalde sevgilisinin uyuşturucu kullandığından filan şüpheleniyor dedim.

Bu Mudur şüphe konusu. Duyduğum en saçma şey. Tabiki annesi gelince onunla daha fazla görüşecek. Uzun zamandır görmemiş. Senin malın mı o adam. Bırakda doğuran anası yüzünü görsün azıcık senle de ilgilenmeyiversin. Kadın zaten on gün sonra gidecekmiş. Kayınvalide adayı senin bu kuruntunu bilse varya... Kendini onun yerine koy. Oğlunu aylardır görmemişsin ama sevgilisi triplerde olduğu için senle görüşemiyor.

Teyzemin oğlu yurtdışında çalışıyor. On gün izne geldiğinde her gün sevgilisiyle buluştu ona az vakit ayırdı diye kadın çıldırdı bak burdan pay biç artık :)

canım yanlış anlama ama annen seni biraz doldurmuş gibime geliyor :)
aynısını annemde bana yapar bazen. daha ne annesi gelmiş nede sevgilinin tavırlarında değişiklik olmuş.
İhtimaller üzerine düşüp kendini de sevgilini de üzme derim

Annen pek ilşkinizi onaylamıyor herhalde:)))) ama haklıda olabilir.. sonuçta bisüredir anneden uzak ve yalnızlıktan seninle bukadar ilgilenmiş olabilir. şimdi birde annesi olucak. belki de annenin dedği gibi ilgide az çok azalma olabilir buda normal her dk seninle geçircek diye birşey yok:)

Iste ben de bundan korkuyorum burda ona en yakin ben oldugum icin bu yuzden daha cok bana daha cok odakli tabikide annesi gelince vakit gecirecek onunla sonucta kac aydir gorusmuyorlar hatta onun dedigi beraber de gezecegiz falan ama yine de her gun gorusme gibi birsey olamsyacak o da 10 gun kadar bu surede beni ihmal ederse o kaybeder.

Çok bencilce değilmi bu düşünce 10 gün kısa bir süre değil mi? Kaç aydır görmediği kişi annesi tabi abartmaması lazım ama o kaybeder cümlesi hiç hoş değil.

Dediğin gibi tabiki de annesiyle vakit geçirecek,gezecek.. 10 gün bana göre az bir süre,ben olsam hiç ses etmez daha çok mutlu olurdum annesiyle ilgileniyor diye. Şüphelenmen yersiz,seven insanın ilgisi bir 10 günde annesi geldi diye azalmaz,inan. Her gün görüşmek zaten saçma olur biraz nefes alın/alsın. Biraz anlayışlı olursanız içinizde ne şüphe ne bir kuruntu kalır.

Sürekli seninle olduğu için annesi oğlunu kaybediyor mu ki, şimdi onunla vakit geçirirse seni kaybedecek? Çok yanlış düşünüyorsun 10 gün ne ki? Kaldı ki 1 senedir görüşemiyorlar, bunu senin istemen lazım aslında, annesinden uzak olduğu için. Şahsen aynı durumda ben olup sevgilim böyle düşünse ben ondan şüphe ederim, beni malı gibi görüyor diye?

1 senedir görmediğim annemle ne kadar vakit geçireceğime karışamaz kesinlikle!

Anneniz neden öyle bir şey diyor anlam veremedim.
Ayrıca adam annesini uzun zamandır görmemiş 10 gün çok uzun bir süre değil ve bu süre içerisinde dolu dolu birlikte vakit geçirmek istemeleri de çok doğal. Annesi sizi seviyor olabilir ama bu sürekli dip dibe gezeceksiniz demek değil. Geldiğinde ve gideceği zaman sizde onlara katılırsınız ve bence bu yeterlidir. Yok yere ortalığı bulandırmanın manası yok. Ayrıca hergün hergün görüşmek nedir? Biraz zaman verin birbirinize, zaman zaman ayrı kalın özleyin, konuşacak şeyleriniz biriksin inan bana böylesi daha lezzetli olur.

Bazı insanlar da böyle işte, sadece kayın valide gelini kendisine rakip görmüyor, bazı gelin adayları ve aileleri de böyle kayın valideleri kendisine rakipmiş gibi düşünüyor. Seni mi seçiçek onu mu? Seni unutacak mı bakalım?
Zaten hep iç içe, dip dibe mıç mıç insanın kendisine de vakit ayırmalı, arkadaşlarına da, ailesine de..!
Bence biraz nefes alıp birbirinizi özlersiniz, kararınızı tekrar gözden geçirin zira böyle bir şeyde sizi kaybederse hatalı ve üzülen taraf yine siz olursunuz.

senin herhalde yaşın çok küçük, değilsede yeterince olgunlaşmamışsın. söylediklerin çocukca çünkü. her gün görmeye alışmışsın ve düzen böyle devam etsin istiyorsun. annesi ile bile paylaşamıyorsun. buradan tavrın bencil görünüyor. 10 gün demense ayrı bir komiklik. neye göre kime göre 10 gün? genelde mühletler 7 gün veya 15 gün olarak verilirdi halbuki.

sevgililer birbirlerini her gün görmek zorunda değil. onun hayatı sadece senden , seninki de sadece ondan oluşmamalı. her gün görüşmek sevgili kalmak kolay. sen herhalde her gün görmesen daha az severim gibi birşeyler düşünüyorsun. dalaga geçmek için demiyorum ama gerçekten tuhaf çünkü dediklerin.

10 gün ihmal ederse beni kaybeder nedir ya? asıl bu kafayla sen kaybedersin bence... fazla muhabbet tez ayrılık getirir... sen bu zihniyetle askerliğini nasıl bekleyeceksin, yarın bir gün iş gezisi olursa nasıl dayanacaksın? sürekli dipdibe olmak çok sevmenin göstergesi değildir. seni seven insanı gereksiz kaprislerle hırpalamış olursun haberin olsun

10 gün gelmese yanına seni sevmiyor anlamınamı geliyor. Ailesine zaman ayırmasınmı bir tek sen yoksun onun dünyasında . Bence yaptığın bencillik.

Tek derdin bu olsun canım ben de aldatıyor felan, yakaladın sandım.. Zaten her gün görüşmeniz 8 ayda çok sıkıcı ve alışkanlık haline gelmiştir.. Yani arada bir uzak kalmak, özlemek ilişkiye heyecan katar daha faydası olabilir, sen şimdi alışmışsın buna ama mutlaka ara vericekiniz hergün yada sık görüşmelerinize, bunu farklı algılama derim çünkü bu sana öyle gelicek halbuki öyle değil, sorun etme canım boşuna..

Herkes kendice suclamaya girmis ama ben benimke her gun gorusecek demedim tabki ben tabikide annesiyle de olsun diyorum ona her zaman benim sabaha kadar aklimda boyle bir sey yoktu ama annem aklima girdi . Benim o kaybeder dedigim konu annesiyle vakit gecirirkennbeni ihmal eder ve kendini kaptirirsa umursamazsa annesi yokken tek ben vardim odak noktasi abartip hic arayip sormazsa seyrek mesaj atarsa diye suphelendim

Yapici yorum Icin tsk Ederim.

Siz annenizin nekadar etkisinde kaldıysanız oda mutlaka annesinden etkilenicek.
Eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsanız önce siz ilişkinin 2 kişilik olduğunu kavramanız gerekir.

Son düzenleme:
canım fevri kararlar verme bence.. sen annenden 1 sene ayrı kal bak bakalım nasıl davranıyorsun.. Erkek arkadaşını da düşünmen gerek bu durumda eğer rahat nefes aldırmazsan senden uzaklaşmasına sebep olursun. Ayrıca düşündüğün kişi annesi başka bir kız arkadaşı değil yani.. Bence sakin davran emin ol onun annesine olan hasreti geçince seni özliyecektir. Anneler kızları söz konusu olunca üzülmesin diye herşeyi düşünüyorlar senin iyiliğini düşünüp konuşmak istemiştir. Herşeye aileleri katmayıp bazı sorunları kendi içinde çözmen daha iyi sonuçlar verir..

İyi de annesi yanında sürekli arayıp mesaj mı atacak ? Bırak annesi ile vakit geçirsin varsın 3 / 5 mesaj atsın 1 / 2 defa arasın ne var bunda. Sakın çok üstüne gidip kendinden bunaltma annen bayağı aklına girmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…