Rüya Yorumları Kızlar içinizde rüya tabiri yspabilen var mıı

Seviyorumonuben

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Mart 2017
195
38
13
27
Dün akşam rüyamda üniversiteden bi erkek arkadaşımı gördüm. Çocuk onu öpmemi istiyodu öpüyodum. Sonra çocuk ereksiyon oluyodu. Ben rüyamda nişanlıydım sözde. Sonra çkk pişman oluyodum. Tabirine baktım çok kötü tabiri var. Arkadaşlar gerçekten biri bana bişiler söylesin.

Eşinle olan sorunlar yüzünden bu tarz rüyalar görüyorsun benden demesi...

Her rüya yorumlanmaz, herkese yorumlatılmaz ve ne yorum yaparsan o şekilde çıkma ihtimali var..

Ayrıca ; her rüyaya anlam katarak da beklenti içinde olunmaz, bazen "rüya işte" demen gerekiyor ..

yorumlayacağım ama olmayacak:KK70::KK70:
çocuktan hoşlanıyorsun ve sevişmek istiyorsun ohh yaptım gitti:rolleyes::rolleyes::KK6::KK6:
evliymişsin yeni okudum
eşinden yeterince sevgi ve ilgi görmüyorsun galiba
Ama çocuğu hiç görmüyorum. Az önce aklıma geldi dün akşam ayıptır söylemsi eşimi öptüm eşimde güldü yapma beni tahrik ediyosun dedi acaba bundan dolayı mı gördüm

bilmeyen kişinin tabir yapması sizi etkilemesi çok yanlış olur. Üstünde durmayın...

Rüya yorumlayamam ama. Çok güzel rüyalar görürüm :) genelde kocama anlattıyım mı dedigimde. Aldıgım cevap; anlat anlat yine ne saçmalayacaksın bakalım oluyor. Aynı hesap olmuş sizin rüya.

Dün akşam rüyamda üniversiteden bi erkek arkadaşımı gördüm. Çocuk onu öpmemi istiyodu öpüyodum. Sonra çocuk ereksiyon oluyodu. Ben rüyamda nişanlıydım sözde. Sonra çkk pişman oluyodum. Tabirine baktım çok kötü tabiri var. Arkadaşlar gerçekten biri bana bişiler söylesin.
Canım bu pek rahmani rüyaya benzemiyor, yoruma gerek Yok boşver canını sıkma :KK48:
Biraz libido yüksekliği beyni bilinçaltını böyle saçmalatıyor ;)

bence sız o cocuktan cınsel anlamda hoslanıyorsunuz ama hayatınızda sanırım bırı var ve onu dusunmek sızde vıcdan azabı yapıyor bu kadar basıt...

Evli misiniz? Evliyseniz evlilik hayatınızda cinsel sorunlarınız varsa, orgazm olamıyorsanız ondan görmüş olabilirsiniz. Değilseniz de sevgilinizle iyi bir cinsel hayatınız olmayabilir. Çocuk da üniversitede tipini hoş ve erkeksi bulduğunuz biridir. Dini yorum falan yapamam ben de mantıken durum böyle görünüyor.

İçinizde korkular var onun ortaya çıkıp hayatınızı mahvedeceğinizi düşünüyorsunuz.Kaybetmek istemediğiniz seyler var saklamaya çalışıyorsunuz.

Back
X