Doğuma Hazırlık Kizlar içinize ne doğmuştu, bebeğiniz ne oldu paylaşalim :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

miska

bride to be <3
Kayıtlı Üye
2 Mart 2011
1.804
33
68
İstanbul
Merhaba kızlar. Ben 9 haftalık hamileyim ve cinsiyet tahminleri çok hoşuma gidiyo, tabi ki önemli olan sağlıklı ve hayırlı bir evlat olması ama yine de insan merak ediyor :)

Benim içime hep kız gibi doğuyor, kime söylesem kesin senin kızın olur diyolar. Kocisim de kız istiyor ama icine erkek doğuyormus.

Sizin içinize doğan tuttu mu?

Üçüncü de de tuttu canım. .oglan dedim hepsinde..üçüncü oğluma hamileyim:)) kızım olsun isterdim tabii..o baska bi başlık:)

Ben hep bekarken de ılk oglum olsun ıstıyordum..Cınsıyetı ogrenmeden once herkes kız dıyordu ama ben yıne de hep erkek hıssedıyordum veee sonuc bır oglum olacakk

Ayy ne güzel, darisi başıma :)
Yok mu tezimizi dogrulayan / aksini iddia eden :)))

bende ilk günden beri hep kız hissettim hatta 9-10 haftalık hamile iken kızım diye seviyordum sonra pişman oluyordum ya erkekse bana küserse diye gönlümden kız geçiyordu ama sağlıklı ve hayırlı olması önemliydi. şimdi kız bekliyoruz. tek isteğim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Eyican valla aynen ben de öyleyim, farkinda olmadan kızım falan diye seviyorum sonra da pisman oluyorum. Kendimi erkek fikrine de alistirmak için erkek bebek isimleri topiklerinde takılıyorum :)) Allah hepimize hayırlı, saglikli evlatlar nasip etsin.

ben nedense hissedememiştim çevremden "senin oğlun olacak" sözlerinden dolayı kız düşünmek lüks olmuştu benim için olmaz diyordum.
kız olursa mucize diyordum çünkü k.validem olsun çevre olsun herkes erkek diyordu bana...k.validem oğluşum oğluşum geliyo diyodu...
sonra dört aylıkken bi muayene ve %99 ihtimalle kızım olcağını öğrendim ben çok mutluyumda k.validem pek değil..gönlü erkekten yana halen farkındayım bugünde dün gece gördüğü rüyasını anlattı oğlan çocuğu görmüş bana diyoki "bakarsın bide sürpriz oluyomuş" dedi..bende herşey olabilir dedim..

Kizlar, kocanizin ve kendinizin dogum tarihlerini ve hamile kaldiginiz ayı yazin ben size bebeginizin cinsiyetini söyleyeyim, cok ciddiyim benim ve kardeslerimin cocuklarinda tuttu,hatta ablam son 2 cocugunu da erkek olacak sekilde ayarladi,2si de erkek oldu,yani istediginiz cinsiyete gore hamile kalirsaniz bebeginiz istediginiz gibi oluyor, merak eden varsa bana mesaj atin, ben size soylerim

Bende hep kız çocuk isterdim hamile kaldım cinsiyetini öğrenmeden önce kızım diye severdim bebeğimi ve içimede öyle doğmuştu sonra dünyalar tatlısı bir kızım oldu.

Ben hamile değilim ama hamileligimde hep erkek
hissettim qma kızım oldu iyikide kız olmuş çünkü
biraz büyüyünce hayalimde saçlarını baglamak süslemek
var

benim içimden kız geçiyordu şimdi kızıma hamileyim çok şükür. hem de evde idrar testi yaptıktan iki gün sonra rüya görmüştüm. rüyanın tabirinde de kıza çıkar diyordu :)

Canım çok merak ettim nasıl bakıyorsun rus takvimi falan mı?

İçimden kız geçiyordu, rüyamda kız gördüm ama illa kız ya da erkek istiyorum gibi bir takıntım asla olmadı, oğlum olacağını 13. haftada öğrendim ve oğlumu çok seviyorum doğumunu sabırsızlıkla bekliyorum

benim icimden hep kiz geciyor...rüyamda da cok güzel bir kiz cocugu gördüm...cevremde yapilan tahminler...agirlik olarak kiz...

bir eltim oglum olacaginda pek bi emin...

hayirlisi Allahtan...

tatlım benim 19/12/1988 kocamın 14/07/1987 ama gercek yılı 1988 hamlıe kaldıgım ay 5 aralık. merakla beklıyorum:)

benim içime en başından beri kız doğuyordu,acaip ekşi yedim bebeğin kesede duruşu yok rüyalarımın tabiri falan her türlü kızdı herkes kız diyodu 17.haftada erkek olacağını öğrendik benim hisler tutmadı anlayacağın :) ama çok mutluyum kucağıma bi alsam erkekimi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…