Merhaba kızlar. Ben 9 haftalık hamileyim ve cinsiyet tahminleri çok hoşuma gidiyo, tabi ki önemli olan sağlıklı ve hayırlı bir evlat olması ama yine de insan merak ediyor :)
Benim içime hep kız gibi doğuyor, kime söylesem kesin senin kızın olur diyolar. Kocisim de kız istiyor ama icine erkek doğuyormus.
Sizin içinize doğan tuttu mu?
Kizlar, kocanizin ve kendinizin dogum tarihlerini ve hamile kaldiginiz ayı yazin ben size bebeginizin cinsiyetini söyleyeyim, cok ciddiyim benim ve kardeslerimin cocuklarinda tuttu,hatta ablam son 2 cocugunu da erkek olacak sekilde ayarladi,2si de erkek oldu,yani istediginiz cinsiyete gore hamile kalirsaniz bebeginiz istediginiz gibi oluyor, merak eden varsa bana mesaj atin, ben size soylerim
Kizlar, kocanizin ve kendinizin dogum tarihlerini ve hamile kaldiginiz ayı yazin ben size bebeginizin cinsiyetini söyleyeyim, cok ciddiyim benim ve kardeslerimin cocuklarinda tuttu,hatta ablam son 2 cocugunu da erkek olacak sekilde ayarladi,2si de erkek oldu,yani istediginiz cinsiyete gore hamile kalirsaniz bebeginiz istediginiz gibi oluyor, merak eden varsa bana mesaj atin, ben size soylerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?