- 9 Mart 2012
- 203
- 12
- 68
Allah hayırlı evlatlardan etsin annesi :)
Merhaba kızlar. Ben 9 haftalık hamileyim ve cinsiyet tahminleri çok hoşuma gidiyo, tabi ki önemli olan sağlıklı ve hayırlı bir evlat olması ama yine de insan merak ediyor :)
Benim içime hep kız gibi doğuyor, kime söylesem kesin senin kızın olur diyolar. Kocisim de kız istiyor ama icine erkek doğuyormus.
Sizin içinize doğan tuttu mu?
Bizdede ayniii kayinvalidem erkek istiyor bakalim ne olacakben nedense hissedememiştim çevremden "senin oğlun olacak" sözlerinden dolayı kız düşünmek lüks olmuştu benim için olmaz diyordum.
kız olursa mucize diyordum çünkü k.validem olsun çevre olsun herkes erkek diyordu bana...k.validem oğluşum oğluşum geliyo diyodu...
sonra dört aylıkken bi muayene ve %99 ihtimalle kızım olcağını öğrendim ben çok mutluyumda k.validem pek değil..gönlü erkekten yana halen farkındayım bugünde dün gece gördüğü rüyasını anlattı oğlan çocuğu görmüş bana diyoki "bakarsın bide sürpriz oluyomuş" dedi..bende herşey olabilir dedim..
Ayy ne güzel, darisi başıma :)
Yok mu tezimizi dogrulayan / aksini iddia eden :)))
bebeginin cinsiyeti belli olan arkadaslar cin takviminde cikan sonucla gercek aynimi sizde?
Aynen bendede öyleydi testi yaptigim andan itibaren hep kiz diyordum ve öylede olacak allahin izniyle
Hep pembe kiyafetker aliyordum alma diyorlardi belki erkektir filan ama ben hissediyordum 23. haftada kendini gösterdi findigim
Haydi darısı başıma inşallah :)
Haydi darısı başıma inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?