Doğuma Hazırlık Kizlar içinize ne doğmuştu, bebeğiniz ne oldu paylaşalim :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ben ılk bebegımde kız hıssdıyodum kız oldu sımdı bır kızım daha olucak ama ben erkek hıssdıyorum cunku kızımdan cok farkı hamılelıgım hemde ıcımden hep erkek dıgı hıssedıyorum hayırlısı

Kız hissediyodum hep diyodm herkeste oglun olur senin diyorlardı ama kızmış prensesim geliyoooomuşşş

bebeginin cinsiyeti belli olan arkadaslar cin takviminde cikan sonucla gercek aynimi sizde?

Ayyy benimde çok hoşuma gidiyor çok merak ediyorum.

Bizdede ayniii kayinvalidem erkek istiyor bakalim ne olacak

benim kayinvalidem kiz oldugunu tahmin ediyor...benimde icimden kiz geciyor...

merhabalar bende 14 hafta 3 günlük hamileyim bugün kü muayenemde bebeğimin cinsiyetinin %70-%80 erkek olduğunu söyledi doktorum hayırlısıyla inşallah rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder cinsiyeti çokta önemli değil bakalım önümüzde ki hafta tekrar kontrolümüz var :)

bir oğlum vardı bu hamileliğimde ise hep gönlümde kız vardı ama içime erkek doğuyordu sonuç 2. oğlum geliyor..çin, rus takvimleri tutmadı ilkinde tutmuştu..

Ayy ne güzel, darisi başıma :)
Yok mu tezimizi dogrulayan / aksini iddia eden :)))

Aynen bendede öyleydi testi yaptigim andan itibaren hep kiz diyordum ve öylede olacak allahin izniyle
Hep pembe kiyafetker aliyordum alma diyorlardi belki erkektir filan ama ben hissediyordum 23. haftada kendini gösterdi findigim

Aynen bendede öyleydi testi yaptigim andan itibaren hep kiz diyordum ve öylede olacak allahin izniyle
Hep pembe kiyafetker aliyordum alma diyorlardi belki erkektir filan ama ben hissediyordum 23. haftada kendini gösterdi findigim

Ne güzel canim, Allah bagislasin. Ben de haftaya persembe ikili teste gidicem, o sirada bi bakarız dedi doktorum, kız haberi alacağıma çok inaniyorum. 10+5"te erkeğe benziyo sanki, bi çıkıntı var ama o çıkıntı kizlarda da olabiliyo, emin konusmak icin cok erken dedi. Yine de icimdeki "kesin kız" hissinden kurtulamadim. Bakalim dogru cikacak mi :)

ilk bebeğimi erkek istedm benm abim yok çok isterdm ama olmasını sonradan gelen kız da olsa erkek de olsa abisi olsun istedim lakin içime hep kız doğdu kesin kızım olcak dedim hep öle hissettim veee kızım olacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…