kızlar idrar testim pozitifff lütfen acil yardım edin

yazgiii

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2013
140
5
118
Kırıkkale
ben pko luyum tüp bebek tedavsi görüyordum ama yarım bıraktım geçen ay bu ay adetm gelmedi test yaptım pozitif çıktı sonra bi tane daha bi tanedaha 3 tane pozitif :))) yarın kandan baktırcam ama umutlarımın kırılmasından korkuyorum sizce yanlış sonuç olablr mii ??????? testleri farklı idrarlar da yaptım hepsi aynı anda deil ama hepsi net koyu çift çizgi daha önce defalarca kez yapmııştık tedavideyken ama hep negatf negatf di tedaviyi bıraktm ve pozitif sizce hamilemiyim yoksa en son tarlusal kullanıp adet olmuştum onun yan etkisi falan mı (( ??????????? ne olur açık olanlar acil cevap verinnn

tarlusal kullananlar özellikle cevap versn hiç böyle bir şey yaşayıp duydunuz mu

bu kadar pozitif çıkması bence yarın iyi heberlerini bekliyoruz...

bu kadar pozitif çıkması bence yarın iyi heberlerini bekliyoruz...

ayyy canım içimi rahatlattın sabahtan beri ağlıyorum inşaallah öyledir çünkü eşim çooook sevindi çoook ümitlendi inşaaallaaah öyledir yarın yazıcam zaten inş bende rabbimin izni ile size hamileyim haberlerimi vermek istiyorum

cook sevındım ıns kan testınde pozıtıf cıkar bende tedavıye baslayacagım ılk ay hamıle kaldım dr tup bebege yonledırecegız dedıgınde cok uzulmustum megersem o zmn hamıleymısım

teşekkür ederim cnm inş pozitif kelimesini doktordan duyacağım.. :)

peki sende gebeliğini mini idrar testleri ile mi öğrendin ilk?

teşekkür ederim cnm inş pozitif kelimesini doktordan duyacağım.. :)

peki sende gebeliğini mini idrar testleri ile mi öğrendin ilk?

Gunaydin cnm k an testi yaptirdinmi.
Ben ilk once ovulasyon testiyle ogrendim cok enteresan oldu biraz :)) annm jinekolojide tedavi goruyo dr benife kontrole aldi.cunki ayni.rahatszlktan annanemdede vardi orda kan testinde ogrendim 5haftalikti hic bhgc bktrmadim 6 haftalıkken kalp atışı duyuldu dort hafta sonraya.randevu aldim

hamileimmmmmm :)

tebrık ederım cnm ınsallah sağlıcakla kucana alırsın bebegını
bende klomen tedavımı yarım bıraktım dr.asılama baslıcaz bu ayda olmazsa dedı bende gıtmedım 4 aydır dr.a 2 senedır denıyoruz olmuyo bata 3 gunkala yanı dun test yaptım sılık cıktı bugunde yaptım yıne sılık ınsaallah bende senın gıbı hamıleyımdır:18::18:

benmde ılk zaman silik cıktı :) silikse de kesn hamilesndir :)))) hayırlı olsunnnn

hayırlı olsun bebişin tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

nasıl ögrendin canım anlatır mısın biraz adetin günü gecmiş miydi?

ayy canım anlatacak o kadar çok şeyim war ki :) ben polikistik over ve çikolata kisti neden ile tüp bebek tedavsine başlıcaktım eşimde sperm sayısı 2 milyon çıktı yani kısır denmişti ama rabbime çook şükür gecen ay 2 ay adet olmadığım için kendimi gebe sandım test yaptırdım negatif çıktı çok ağladım ama hiç isyan etmedim tedavimi bıraktım sonra adet geckmesinden dolayı tarlusal 5 mg olanından sadece 3 kez içtim adet oldum 3 gun sürdü bende bu ay yine öyle sandım tam ilacı içicektim ki içimden bi ses duuuur dedi bi test yap kendini saglama al :) cumartesi gunuydu gece 12 30 da bi test yaptım şak die çook belirgin çift çizgi ertesi gunu koşa koşa 2 test almaya gittim aldım onlar da pozitif pozitif pazartesi gunune randevu aldım doktoruma gittim kanımda ki o zıkkım yuzunden çok korkuyordum hep 1,0 2,0 falan çıkıyordu bu sefer 1000 çıktı :) bida yaptırdı doktor bu sefer titreli dedi 1750 sonra beni hemen hastaneye aldı 2 gun yattım şuan evdeim çok şükür düşük tehlikem var hala bu yuzden surekli yatıyorum hıç bi iş yapmıyorum sadecetuvalet ve banyoya kalkıyorum... yattığım yerden çoook dua ettim allahım sen bebeğimi koru diye salı gunu kontrolum var inşallah durumum iyiye gitmiştir.. dua edin lütfen Allah ım isteyen butun herkese versin inşaalaahhhhhh :))

Allah bebeyinizi size bagislasin gercekden zor gunleriniz olmus ama Rabbime sukurler olsun hepsi geride kalmis Rabbim herkesi hic ummadigi anda sevindirsin

Allah bebeyinizi size bagislasin gercekden zor gunleriniz olmus ama Rabbime sukurler olsun hepsi geride kalmis Rabbim herkesi hic ummadigi anda sevindirsin

öyle canım ama bunada şükür inşaallah sağlıkla kucağıma da alıcam sıze fotograflarını göndericem :) çok mutluyuz çook şüküürrr Allah isteyen herkezlere versin inşaallah

öyle canım ama bunada şükür inşaallah sağlıkla kucağıma da alıcam sıze fotograflarını göndericem :) çok mutluyuz çook şüküürrr Allah isteyen herkezlere versin inşaallah
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

benmde ılk zaman silik cıktı :) silikse de kesn hamilesndir :)))) hayırlı olsunnnn
amin canım insaallah hamileyimdir heyecandan uykum gelmıyo yarın test yaptırcam ama kasıklarım agrıyo ıkı gundur aksamdan berıde ıyıce agrımaya basladı korkuyom hasta olcam dıye hakkımızda hayırlısı olsun cnm yaa

hamilesindir canım bende bebeğimin kalp atışlarını dinledim o minnakcık kalbi pıt pıt atıodu :)

hamilesindir canım bende bebeğimin kalp atışlarını dinledim o minnakcık kalbi pıt pıt atıodu :)

maşşaallah cnmrabbım kucana almayıda nasıp etsın inşaallahevveet ben hamıleyım dun bhcg 364.4 cıktı ama korkularım var ıste kasıklarım belım bazen fena agrıyo bazende duruyo hatta unutuyorum hamıle oldugumu bazen..bu durumda banı cok endıselendırıyo akıntı gelıyo kanamam oldu sanıyorum ınsallah rabbım kucama almayı nasıp eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…