bu kadar pozitif çıkması benceyarın iyi heberlerini bekliyoruz...
teşekkür ederim cnm inş pozitif kelimesini doktordan duyacağım.. :)
peki sende gebeliğini mini idrar testleri ile mi öğrendin ilk?
hamileimmmmmm :)
hamileimmmmmm :)
tebrık ederım cnm ınsallah sağlıcakla kucana alırsın bebegını
bende klomen tedavımı yarım bıraktım dr.asılama baslıcaz bu ayda olmazsa dedı bende gıtmedım 4 aydır dr.a 2 senedır denıyoruz olmuyo bata 3 gunkala yanı dun test yaptım sılık cıktı bugunde yaptım yıne sılık ınsaallah bende senın gıbı hamıleyımdır:18::18:
hayırlı olsun bebişin tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nasıl ögrendin canım anlatır mısın biraz adetin günü gecmiş miydi?
Allah bebeyinizi size bagislasinayy canım anlatacak o kadar çok şeyim war ki :) ben polikistik over ve çikolata kisti neden ile tüp bebek tedavsine başlıcaktım eşimde sperm sayısı 2 milyon çıktı yani kısır denmişti ama rabbime çook şükür gecen ay 2 ay adet olmadığım için kendimi gebe sandım test yaptırdım negatif çıktı çok ağladım ama hiç isyan etmedim tedavimi bıraktım sonra adet geckmesinden dolayı tarlusal 5 mg olanından sadece 3 kez içtim adet oldum 3 gun sürdü bende bu ay yine öyle sandım tam ilacı içicektim ki içimden bi ses duuuur dedi bi test yap kendini saglama al :) cumartesi gunuydu gece 12 30 da bi test yaptım şak die çook belirgin çift çizgi ertesi gunu koşa koşa 2 test almaya gittim aldım onlar da pozitif pozitif pazartesi gunune randevu aldım doktoruma gittim kanımda ki o zıkkım yuzunden çok korkuyordum hep 1,0 2,0 falan çıkıyordu bu sefer 1000 çıktı :) bida yaptırdı doktor bu sefer titreli dedi 1750 sonra beni hemen hastaneye aldı 2 gun yattım şuan evdeim çok şükür düşük tehlikem var hala bu yuzden surekli yatıyorum hıç bi iş yapmıyorum sadecetuvalet ve banyoya kalkıyorum... yattığım yerden çoook dua ettim allahım sen bebeğimi koru diye salı gunu kontrolum var inşallah durumum iyiye gitmiştir.. dua edin lütfen Allah ım isteyen butun herkese versin inşaalaahhhhhh :))
Allah bebeyinizi size bagislasingercekden zor gunleriniz olmus ama Rabbime sukurler olsun hepsi geride kalmis Rabbim herkesi hic ummadigi anda sevindirsin
öyle canım ama bunada şükür inşaallah sağlıkla kucağıma da alıcam sıze fotograflarını göndericem :) çok mutluyuz çook şüküürrr Allah isteyen herkezlere versin inşaallah
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
amin canım insaallah hamileyimdir heyecandan uykum gelmıyo yarın test yaptırcam ama kasıklarım agrıyo ıkı gundur aksamdan berıde ıyıce agrımaya basladı korkuyom hasta olcam dıye hakkımızda hayırlısı olsun cnm yaabenmde ılk zaman silik cıktı :) silikse de kesn hamilesndir :)))) hayırlı olsunnnn
amin canım insaallah hamileyimdir heyecandan uykum gelmıyo yarın test yaptırcam ama kasıklarım agrıyo ıkı gundur aksamdan berıde ıyıce agrımaya basladı korkuyom hasta olcam dıye hakkımızda hayırlısı olsun cnm yaa
hamilesindir canım bende bebeğimin kalp atışlarını dinledim o minnakcık kalbi pıt pıt atıodu :)
yok canim bebeyigim olmadigi icin okadar uzuluyorumki okadar agliyorumki okadar dualar ediyorumki ama yoksennde bebegın var mı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?