Kızlar iftara ne hazırlayacaksınız öneri istiyorum

Domates çorbası .
Baharatlı tavuk .
Pirinç pilavı .
Etli yoğurtlu mantı :)
Rabbim sofralarımızda ki bereketi daim kılsın .

Bu aksam firinda kofte patates pilav
Salata cacik dun kavuramadigim irmigi dusunuyorum ama o kadar acikiyorum yiyemiyorumm iftardaa

ben susuz tavuk yapcam, yanına da közlenmiş kırmızı biber :) dün de fırında beşamel soslu tavuk yaptım, bulgur pilavıyla :)) kolay gelsin cnm:)

Pirinç çorbası,Z.yağlı taze fasulye, patates de koydum bu kez içine :) , şeftalili sütlü tatlı yaptım şimdilik.domatesli makarnayı iftara doğru yapıcm . karpuz ve salata da ekledim mi sofram hazır.

Firinda köfte patates, bulgur pilavi
Salata, incir tatlisi.

Sizede serbetli tatli olarak hindistancevizli tatli yaninda dondurma.
Sutlu tatli olarak sutlac oneririm.
Hem sebetli hem sutlu olarak etimek tatlisi:)
Kolay gelsin.
Allah kabul etsin...

Son düzenleme:
tatli olarak onerilerinizide paylasirmisiniz arkadaslar

İftarda hep sütlü tatlıları seviyorum ben nedense, eşim pasta ve baklava ustası genelde o yapar getirir. ama bugün yaptığım şeftalili sütlü tatlı güzel oldu tarifini yazıyorum..

1/2 litre süt
1/2 çay bardağı un
1/2 çay bardağı nişasta
1 çay bardağı toz şeker
1 yemek kaşığı toz krem şanti
Şeftali

şeftalileri minik minik doğrayıp,un,nişasta ve şekerle karıştırdım sonra üzerine sütü ekledim. muhallebi kıvamında pişirdim. Bir siteden bulmuştum tarifi. oruçlu olmadığım için tadına da baktım az önce gayet hafif ve güzel bir tatlı olmuş. tavsiye ederim. hem de çok kolay :)

oh mis gibi afiyet olsun simdiden sizinkinide allah kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…