- 12 Mayıs 2011
- 226
- 118
- 133
- Konu Sahibi huzurunevindekihuzursuz
-
hepimize kolay gelsin cnm susuz tavugu nasil yapiosn cnm :))
cnm serbetli cok agir olur die dusunuyorum sutlu daha iyi gider[/QUOTE
O zaman puding veya yalancı tavuk göğsü yapsana canım niye uğraşcaksın bu oruç halinle :)
hiçbişey yapasım gelmiyo ya, yemek yaptığımı düşününce midem bulanıyo of ben iftarda adama ne yedircem
saol cnm.. tavuk parçalarını tencereye koyuyorum, çok az (yarım çay bardağı ) kadar da su koyuyorum. kapağı kapalı pişiyor, kendi suyunu salıyor biraz önce, sonra suyu çekilmeye başlayınca birkaç damla limon suyu ekliyorum ki kokusu gitsin. suyu tamamen çekilince de üzerine yağ gezdirip karabiber, tuz ilave ediyorum. çıtır çıtır olsun diye biraz daha pişirip kapatıyorum. hem basit hem de çok lezzetli oluyor :)
tatlı için de güllaç yapabilirsin :)
hiçbişey yapasım gelmiyo ya, yemek yaptığımı düşününce midem bulanıyo of ben iftarda adama ne yedircem
cnm serbetli cok agir olur die dusunuyorum sutlu daha iyi gider[/QUOTE
O zaman puding veya yalancı tavuk göğsü yapsana canım niye uğraşcaksın bu oruç halinle :)
kazandibi yapacm galiba,cnm ama hazir olandan :))
saol cnm.. tavuk parçalarını tencereye koyuyorum, çok az (yarım çay bardağı ) kadar da su koyuyorum. kapağı kapalı pişiyor, kendi suyunu salıyor biraz önce, sonra suyu çekilmeye başlayınca birkaç damla limon suyu ekliyorum ki kokusu gitsin. suyu tamamen çekilince de üzerine yağ gezdirip karabiber, tuz ilave ediyorum. çıtır çıtır olsun diye biraz daha pişirip kapatıyorum. hem basit hem de çok lezzetli oluyor :)
tatlı için de güllaç yapabilirsin :)
bak sevdim bu tarifi icine biber sogan flnda eklenebilir tavuk kavurma gibi olur :))
tavuk parçaları derken kanat, baget, vs halinde :) ama tavuk kavurma da güzeldir, ben her halini seviyorum tavuğun :)
Domates çorbası .
Baharatlı tavuk .
Pirinç pilavı .
Etli yoğurtlu mantı :)
Rabbim sofralarımızda ki bereketi daim kılsın .
Incir tatlisi
Kurutulmus incirleri bir kabin icine koyuyorum uzerine kaynamis sicak su dokuyorum bir parmak gececek sekilde 5 dk bekletip cikariyorum. Ilik olunca arasini kesip ceviz koyup duz tavaya diziyorum uzerine 1 s.bardagi seker, 1s.bardagi su dokuyorum ocaga koyuyorum kaynayinca altini kisiyorum. Incirleri ters du yapiyorum. 20 dk sonra sonduruyorum.
InsAllah aciklayici olmisdur.
ay cnm valla ayni bende yiyemiyorum dogru durust bi corba tamam ben gecen senede ondan onceki senede tutamamistim ilk bu sene tutuyorum hayirlisi bakiim
4 sene hıc tutmadım
1. sene gebeydım
2.sene bosanıyordum depresyondaydım
3.sene mıdemde rahatsız oldugum ıcın tedavı goruyordum
4.sene gecen sene 4-5 gun tutmaya calıstım hep ıstıfra ettım tamamlıyamadım evlenmek uzerede oldugum ıcın annemde tutma dedı tutmadım
5.sene bu sene
tutuyorum ustelık rahatsızlanmıyorumda masalllah
2 gun sonra ya reglı olucam ya gebeyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?