Kızlar ihanet etmeyen erkek var mıdır?

10 yıl evlilikten sonra aldatıldım güya namus timsali bir erkektir kocam o bile yaptıysa yapmayacak erkek yok gibi geliyor bana güvenim kalmadı benim erkek milletine
sicili bozuk derken neyi kastediyorsun bilmiyorum ama sana en baştan güven vermediyse aklında acabalar varsa uzak dur derim

canım benden önce macerlaarı epeyce var göz açtırmıyorum ama malum yapmak isteyen yapar kendisi ilköğretimde m. yardımcısı etrafı hatun dolu off kafam karışık işte

kişiye göre değişir. evlenince duruldu sözü olduğu gibi olduğu gibi huylu huyundan vazgeçmez sözüde var. bu iş birazda şansa bağlı. kesin ve net bir şey demek mümkün değil. birde ço şey yaşamış olup doym uş olan erkekleride gözardı etmemek gerek. o doyumla artık bir arayışa girmeyende var tabii

Karakter meselesi ama her erkek aldatır diye genellemek yanlış bence çok dürüst erkeklerde var...

aynen öyle aradığım biri vardı belkide yanlışlarım ondandı diyor

aldatmanın kadını erkegı yok artık..kadınlar da cıgrından cıktı..ben her erkegın aldatacagına ınanmıyorum..bahsı gecen kısı her sevgılısını aldatan bırısıyse huyundan vazgececegıne ınanmıyorum ama yıne de bılemeyız bunu denemenız lazım....sıcılı bozuk derken cok sevgılısı olmus bır erkekten bahsedıyorsanız aldatmayabılır..

İhanet etmeyen erkek vardır tabi ki genellemeler yanlıştır bu konuda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…