Kızlar iki gün önce 4.65 olan beta bugün 11.32 olmuş kimyasal gebelik ihtimalim var mı

Paramedik92

Rabbim gönlümdekini nasip eyle
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2016
1.096
1.573
83
Selam kızlar kaç gündür ölüp ölüp dirildim iki gün önce beta 4,65 çıktı bugün ise 11.32 ye
Yükselmiş adetime 2 gün var değer artış gösterir mi forumlarda okuyorum erken öğrenenler en az 80 90 beta ile öğrenmiş benim neden düşük sevinemiyorum bile başına böyle bişey gelip hamileliği devam eden var mı ne olur yardım edin çok üzülüyorum

Şuanlık iyi artış göstermiş. korkma bence . biraz sabret 4 gün snra tekrar yaptr kan testini .
Benm son adetim 7 hazİran ve 13 temmuzda 21 di beta hcg :) 2 gun snra 72. Bi 2 gun snra 359 . 4 gün snra da 3330 çıktı .
Yani Rabbımin mucizeleri çok . korkma bol bol dua et. artışın normal inşallah sağlıklı bir gebelik m

Degerin iki gunde iki kati artmis yeni gebelik oldugu icin dusuktr boyle drvm ederse guzel cnm

2 katından biraz fazla artmış gayet iyi erken öğrenmişsin zaten. Sürekli kimyasal mı fikrini de beyninden at. Rahmine olumsuz sinyal gönderme :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Selam kızlar kaç gündür ölüp ölüp dirildim iki gün önce beta 4,65 çıktı bugün ise 11.32 ye
Yükselmiş adetime 2 gün var değer artış gösterir mi forumlarda okuyorum erken öğrenenler en az 80 90 beta ile öğrenmiş benim neden düşük sevinemiyorum bile başına böyle bişey gelip hamileliği devam eden var mı ne olur yardım edin çok üzülüyorum
canım benim oğluma hamile kaldığımda bata 2 gün kala kanda 4.0 çıkmıştı iki gün sonra tekrarladık yani adet olmam gereken tarihte 38 çıkmıştı senin bata 2 gün kala 11 gayet normal bence

Kızlar Allah sizden razı olsun gerçekten içime au serptiniz uzun zamandır bekleyince bide bana göre tabi düşük olunca çok Korktum rabbim cümlemizin evlatlarını korusun rabbim hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin inşallah iyi ki varsınız kızlar gerçekten rahatlıyorum böyle şeyler duyunca☺️☺️

Ya kızlar benim de sat 26 ekim kan değerim bugün 2745 çıktı çok mu fazla değer sizinkileri duyunca bi tereddütte kaldım
Canım değerin çok iyi artık göstermiş herşey yolunda bence bide bişeu sorucam bu takvimi nasıl yaptın canım ben yapamadım da gerekli formatta tarih yazın diyo anlamadım

İniallah tatlım senin de artış gösterir umarım daha çok yeni geç döllenme gibi . Üstte ismine git kişisel bilgilerine git orda aşağıda hamilelik takvimi var muhtemelen Doğum tarihini git olacak muhtemel Doğum tarihini de benim hamilelik takvimindeki hamilelik takvimine tıkla önce ordan son adet tarihini girip öğrenebilirsin karışık olmadı inşallah
Canım değerin çok iyi artık göstermiş herşey yolunda bence bide bişeu sorucam bu takvimi nasıl yaptın canım ben yapamadım da gerekli formatta tarih yazın diyo anlamadım

Ben 15 le öğrendim zaten sıfırdan artış gösteriyor kaçla başladığı önemli değil gün aşırı ikiye katlaması önemli

İniallah tatlım senin de artış gösterir umarım daha çok yeni geç döllenme gibi . Üstte ismine git kişisel bilgilerine git orda aşağıda hamilelik takvimi var muhtemelen Doğum tarihini git olacak muhtemel Doğum tarihini de benim hamilelik takvimindeki hamilelik takvimine tıkla önce ordan son adet tarihini girip öğrenebilirsin karışık olmadı inşallah
Çok teşekkürler kuzum halloldu☺️

Gerçekten mi canım Allah razı olsun şimdi iki katından fazla artış göstermiş şükür ☺️
Sen gün aşırı beta hcg baktır yükseldiği sürece sıkıntı yapma bende altı ilk yıl iki düşük yaptım altı sene hamile kalamadım ama yinede pozitif olmaktan yanayım kadın Doğum hastanesinde ebeyim ama daha keseye bile baktırmadım tavsiyem rahat ol pozitif olki tutunsun kuzucuk

Canım erken öğrenmişsindir. Ben öğrendiğimde 35di. İki günde iki katından fazla artmış. Bence gayet normal.

Canım benim ne güzel hamileymişsin :) yükselme de çok güzel işte önemli olan yükselmesi zaten sayılara takılma hayırlısı olsunnn

Sen gün aşırı beta hcg baktır yükseldiği sürece sıkıntı yapma bende altı ilk yıl iki düşük yaptım altı sene hamile kalamadım ama yinede pozitif olmaktan yanayım kadın Doğum hastanesinde ebeyim ama daha keseye bile baktırmadım tavsiyem rahat ol pozitif olki tutunsun kuzucuk
Allah razı olsun canım rabbim hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ☺️

Back
X