Kizlar: ikili testi devlettemi?özeldemi yaptirmaliyim?fark varmi lutfenn yardimm ??

tombikk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2013
607
30
73
Karar veremiyorum dewlettemi ozeldemi yaptirmaliyim ikili testi.maddi acidan dewlette yaptiriyim diyorum ama ne kdr mantikli bilemedim.sizin fikirleriniz ne arkadaslar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Niye kimse cvp vermiyo :(

yani ne fark eder ki devlette yaptır inşallah bir sorun çıkmaz ama eğer bir problem var gibiyse başka yerlerde de yaptırışın

Devlette yaptırabilirsin fark olmaz , ben yaptırmamıştım gerek görmedim ikili test tarama testi sonucu kesin olmuyor olsa bile Allah korusun bir sorun çıksa bebeğimi aldırmıycağım için yaptırmamıştım hem sorun olsa Allah korusun hamileliği zehir etmeye gerek yok ki yanılma payı çok fazla

Merhaba ben 19 haftalık hamileyim özel doktorada gidiyorum ama şimdiye kadar tahlillerimin hepsini devlette yaptirdim çok şükür hepsi temiz ve iyi cikti sonuclari hem devlet doktoruna hemde kendi özel doktoruna gösterme sansin da oluyor boylece 14 nisanda doppler çekimin var onu doktoruma danistim mesela eğer siz burada cektirmemi isterseniz burada yaptiricam dedim doktorum hiçbirşey farketmez dedi kisacasi devlette yaptirmaktan hic çekinme boşuna para tuzagi bence onun yerine bebisine ciciler alirsin ;))

Merhaba ben 19 haftalık hamileyim özel doktorada gidiyorum ama şimdiye kadar tahlillerimin hepsini devlette yaptirdim çok şükür hepsi temiz ve iyi cikti sonuclari hem devlet doktoruna hemde kendi özel doktoruna gösterme sansin da oluyor boylece 14 nisanda doppler çekimin var onu doktoruma danistim mesela eğer siz burada cektirmemi isterseniz burada yaptiricam dedim doktorum hiçbirşey farketmez dedi kisacasi devlette yaptirmaktan hic çekinme boşuna para tuzagi bence onun yerine bebisine ciciler alirsin ;))

Karar verdim cnm.ozeldekine sordum dewlettede yaptirabilirsin tabiki bi sorun olmaz dedi.pazartesi ikili icin devlet hstnesine gidiyorum.12.+3 olduk cinsiyeti ozeldeki doktorum soylemedi.inslh devletteki bisiyler soyler.cok tsk ederim cvp icin.bi an once bebisime bisiyler almak istiyorum cinsiyet bi belli olsa :))

Back
X