Bu cocuk arkadasimi kullaniyor mu?

Kizlar selam. Ilk defa bir arkadasim adina konu aciyorum, ona hesap acacaktik ama aktivasyon falan ne kadar surer bilemedik durum cok karisik ve arkadasim cok kotu durumda, buranin akilli kadinlarindan da bir fikir alalim istedik.
Konuyu ozetliyorum. Benim arkadasimin adi ayse, sevgilisinin adi da ahmet olsun. Bu ahmet ayseden farkli bir sehirde universitede okuyordu. Daha sonra aysenin israrlariyla aysenin okudugu sehirde bi universiteye gecis yapti. Olaylar buradan sonra koptu diyebiliriz. Bu cocugun ailesi cocuga hic para gondermedi ve cocugun tum ihtiyaclarini ayse karsiladi. Ev kirasindan, ayagindaki ayakkabiya ve hatta yedigi yemege kadar. Ve cocukta bu konuda ne bir gocunma ne bir utanma hicbir sey olmadi. Bu yaz okul bitimi ailesinin yanina dukkanlarinda calismaya gitti, ayseye de soz verdi para biriktirip gelicem diye. Bugun ayse ahmet onu 3 gundur aramadigi icin ahmetin annesini aradi ve annesinin konusmasinin ozeti su. Aysecim valla ahmet basta sevgili oldugunuzu bile soylemedi, soyleseydi ben derdim bu kiz sana yardim ediyor seninle evlenmek falan ister belki, hatta belki hamile kalip seninle zorla evlenir, o sehire gelmesine engel olurdum. Aaa senin anne baban ayri mi ben hep iyi bi aile kiziyla evlensin isterim oglum, ama sadece gezdigi kizlari bilemem tabii. Sonra toparlamaya calisiyor ve ama sen farklisin ben anladim annen iyi yetistirmis neyse ki diyor. Ayrica cok luks bir evde yasadiklarini, kirasinin cok yuksek oldugunu, dukkanlarinin allaha sukur cok iyi is yaptigini ama bu yil babasinin ahmete para yedirmeye hic niyeti olmadigini soyluyor. Kadin bariz bir sekilde aysenin ogluna maddi acidan desteginin farkinda bu arada. Sonra ayse ahmeti ariyor, ahmet annesinin neden boyle yaptigini bilmedigini gerekli parayi biriktirip gelecegini soyluyor. Hatta iddia ettigine gore ahmete annesi diyor ki ayseyi cok ihmal ediyorsun yazik gunah. Simdi bunlar ailecek bu kizi kullaniyor olabilir mi ? Biz ahmetin derdinin ne oldugundan emin degiliz, cunku ayse acik bir sekilde artik maddi acidan faydasi olmayacagini soyledi, cocuk ben seni seviyorum ondan beraberim seninle diyor. Siz olsaniz ne dusunurdunuz ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bariz kullanılmış ayşe
:50::50::50:
aklını başına toplasın
kendisine değer veren birini bulsun
ayrıca çocuk sütten çıkma ak kaşık ta olsa
ailenin bakış açısı iğrenç
kadın açık açık söylemiş
gelin almam seni diye

Kizlar selam. Ilk defa bir arkadasim adina konu aciyorum, ona hesap acacaktik ama aktivasyon falan ne kadar surer bilemedik durum cok karisik ve arkadasim cok kotu durumda, buranin akilli kadinlarindan da bir fikir alalim istedik.
Konuyu ozetliyorum. Benim arkadasimin adi ayse, sevgilisinin adi da ahmet olsun. Bu ahmet ayseden farkli bir sehirde universitede okuyordu. Daha sonra aysenin israrlariyla aysenin okudugu sehirde bi universiteye gecis yapti. Olaylar buradan sonra koptu diyebiliriz. Bu cocugun ailesi cocuga hic para gondermedi ve cocugun tum ihtiyaclarini ayse karsiladi. Ev kirasindan, ayagindaki ayakkabiya ve hatta yedigi yemege kadar. Ve cocukta bu konuda ne bir gocunma ne bir utanma hicbir sey olmadi. Bu yaz okul bitimi ailesinin yanina dukkanlarinda calismaya gitti, ayseye de soz verdi para biriktirip gelicem diye. Bugun ayse ahmet onu 3 gundur aramadigi icin ahmetin annesini aradi ve annesinin konusmasinin ozeti su. Aysecim valla ahmet basta sevgili oldugunuzu bile soylemedi, soyleseydi ben derdim bu kiz sana yardim ediyor seninle evlenmek falan ister belki, hatta belki hamile kalip seninle zorla evlenir, o sehire gelmesine engel olurdum. Aaa senin anne baban ayri mi ben hep iyi bi aile kiziyla evlensin isterim oglum, ama sadece gezdigi kizlari bilemem tabii. Sonra toparlamaya calisiyor ve ama sen farklisin ben anladim annen iyi yetistirmis neyse ki diyor. Ayrica cok luks bir evde yasadiklarini, kirasinin cok yuksek oldugunu, dukkanlarinin allaha sukur cok iyi is yaptigini ama bu yil babasinin ahmete para yedirmeye hic niyeti olmadigini soyluyor. Kadin bariz bir sekilde aysenin ogluna maddi acidan desteginin farkinda bu arada. Sonra ayse ahmeti ariyor, ahmet annesinin neden boyle yaptigini bilmedigini gerekli parayi biriktirip gelecegini soyluyor. Hatta iddia ettigine gore ahmete annesi diyor ki ayseyi cok ihmal ediyorsun yazik gunah. Simdi bunlar ailecek bu kizi kullaniyor olabilir mi ? Biz ahmetin derdinin ne oldugundan emin degiliz, cunku ayse acik bir sekilde artik maddi acidan faydasi olmayacagini soyledi, cocuk ben seni seviyorum ondan beraberim seninle diyor. Siz olsaniz ne dusunurdunuz ?

Bu çocuk arkadaşını kullanmasa bile hiç iyi şeyler yapmıyor..
İnsanın içi nasıl rahat eder, her şeyi kız arkadaşı ödüyor, hesap ödemeyi vs geçtim zaruri ihtiyaçlardan olan kira yemek masrafını da bu kız ödüyor.
E bu yavrucak da öğrenci değil mi nasıl yetişmiş bunca masrafa, vallahi üzüldüm kıza.
Arkadaşın olmasa çocuk aç açık sokaklarda mı yatıcakmışş.
İnsan hiçbir şey yapamazsa part-time bir iş bulur çalışır bu kadarı da fazla yani.
Kullanmak amacıyla yapmasa bile çok çok ayıp etmiş ya da ben buraya onun için geldim bana bakmak zorunda gibi mi düşünmüş anlamadım..
Annesi de ayrı bir olay..
Hadi diyelim her şey güzel gitti evlenecekler ilerde. E bu anneyle ne yapacak bu kız. Zebani gibi bir şey.
Allah yardımcısı olsun, yol yakınken dönsün bence.
Kızın ailesine laf etmiş ama kendi aileleri bir acayip asıl.

Cok sagolun kizlar ayse okudu yorumlarinizi, hak verdi. Cocuk acmadigi icin konusamiyor su an ama actigi zaman ayrildigini soyleyecek. Sonrasi nasil olur bilmiyorum ama karari bu yonde su an icin. Teker teker alintilayamadim, telefon uygulamam duzgun calismiyor da

Kullanıyor mu diye sormana bile gerek yok bence ,herşey ortada değil mi sence?

bu Ayşe arada hiç bir resmiyet olmayan adama nasıl böyle yardımlarda bulunabiliyor akıl karı mı bu?

Ayşe 'Kaaaaaaaaaaaaaaaç'
Başka söze hacet yok.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Oh be dünya varmış. Hem kızı maddi,manevi kullan sonra ara mükafat olarak hakaret et.
Annen baban ayrıymış de. Kendi kocasıyla birlikte oğlu çok mu kaliteliymiş ?
Ve arkadaşınız ağzının payını verememiş mi bu utanmazlara?
Çocuk varlık içinde yokluk çekiyormuş gibi rol yapsın,kız herşeyi üstlensin. Bir de hakaret yesin.
O çocukta da karakter namına birşey göremiyorum malesef. Hadi oldu annen baban vermedi para elin ayağın mı tutmuyor git çalış.
Ayakkabını başkası alırken utanmıyor msun?
Bence arkadaşınız iyi bi acısını çıkarsın öyle bıraksın bu işi.
Desin bu sene benden para çıkmıyo malesef.Alamıyorum ailemden..
Aynı maddi manevi şiddeti o çocuğa yapsın.
Hoş çocuk arkasına bakmadan koşabilir.
:51:

Cok sagolun kizlar ayse okudu yorumlarinizi, hak verdi. Cocuk acmadigi icin konusamiyor su an ama actigi zaman ayrildigini soyleyecek. Sonrasi nasil olur bilmiyorum ama karari bu yonde su an icin. Teker teker alintilayamadim, telefon uygulamam duzgun calismiyor da

Ben de ayrılmasından yanayım ama arkadaşın biraz hassas sanki..
Bir an gaza gelip sonra neden ayrıldım diye üzülmesin ?
Çocuğun dönmesini bekleseydi de yüzyüze konuşsalardı keşke.

Son düzenleme:
sen saf iyi niyetliymişsin cnm anne her şeyi özetlemiş uzak dur sen bu aileden üslup harika kadında düşünsene böle kaynana aile

Kusura bakmayin da bu tavizi veren de onu alistiran da arkadasiniz. Resmen bir para yiyici. Arkadasiniz elini yikasin ondan.ustune de soguk bir bardak su icsin. Yazik gunah ailesi arkadasiniza para gonderiyo ama arkadasiniz bir asalaga yediriyo. ben o olsam o laflari kadina yedirmesini iyi bilirdim.

Son düzenleme:
aysenin babasi fabrikator falan mi? daha neyi bekliyor tekmeyi koymak icin ben anlamadim

Aysenin problemi cocuga zaafi olmasi, cok seviyor gercekten. En iyisi cocuk gelince onu denemesi sanirim. Hic para vermediginde iiskileri nasil olacak bakalim...

1. Ayse cok safmis , bile bile kendini kullandiriyor .. onami kalmis elin ogluna bakmak??
Kirasini odemek , ayakbbasjna kadar almak.. ne bu canim ya..

2. Ahmet kizi maddi acidan kullaniyor , para felanda biriktirmez hatta seviyorumlarla devam eder kullanmaya.

3. Ahmetin annesinin zihniyeti berbat , ne demek zorla hamile kalip evlenir senle onu bana dese biri dogduguna pisman ederim ne dengesiz insanlar varya..
hem ogluna bakiyor hemde annesinden boyle laflar yiyor ...

biraksin su ahmeti maddi acidan yardim etmesin bakalim ahmet ne yapacak...

Sen arkadaşına iyilik yapmışsın kendince .Fakat Ahmet'in ailesinden yardım almadığına inanmıyorum.Annesi de son derece saygısız ve nankörmüş.bence hayatını Ziyan etme cnm.oku hayatına yön ver.ne işin var elin oğlunu besliyorsun.

Ya bu para yedirme isinde çocuk kullanmamis arkadasiniz kendini kullandirtmis ustune basina kadar alarak hadi onu parayi kesip iliskide bi degisiklik olup olmadigina bakarak anlar o kolay daaa ben bu cocugun annesine takildim ya. Ne patavatsiz terbiyesiz bi kadinmis. Kizla ilk konuşmasında resmen demedigini birakmamis.

Aysenin problemi cocuga zaafi olmasi, cok seviyor gercekten. En iyisi cocuk gelince onu denemesi sanirim. Hic para vermediginde iiskileri nasil olacak bakalim...

neyi deniyor hala. o kadının onu pislik yerine koyup hakaeretler sıralamasının denenecek neyi var.
o çocuğun hele denenecek hiçbirşeyi yok.
ama ayşe kendini kullandırmaya devam etmek istediği için deneme gibbi bahanelere sarılıyor.
gurur yokmu bu kızda. o annenin o laflarını nasıl yutacak ve devam edecek. namusa laf etmiş kadın. ötesi varmı.
neyse ya,kendi düşen ağlamaz.

. Aysecim valla ahmet basta sevgili oldugunuzu bile soylemedi, soyleseydi ben derdim bu kiz sana yardim ediyor seninle evlenmek falan ister belki, hatta belki hamile kalip seninle zorla evlenir, o sehire gelmesine engel olurdum. Aaa senin anne baban ayri mi ben hep iyi bi aile kiziyla evlensin isterim oglum,

Kadının laflarına bakarmısınız.
1.bu kız senle evlenmek ister para veriyor,hamile kalıp zorla evlenir.
kızı resmen evlernmek için hamile kalacak ve bu şekilde onunla zorla evlenebilecek kadar namussuz ve cibilliyetsiz bir kız yapmış.
kısacası kızın namusuna laf etmiş.
2. babanla annen ayrı sanırım.o yüzden sen iyi aile kızı değilsin. ben oğlumu iyi aile kızıyla evlendireceğim.
bu lafta hem kızın anne ve babaya hakaret hemde kıza hakaret var..
para yedirme zaten rezalet,çocuğun yemesi iğrenç,,
ama bu kıza bu kadın resmen ..... gözüyle bakıyor
noktaları sen tamamla artık.. zaten etmediği hakaret kalmamış.
gurur,onur,ailesine saygı,kendine saygıyı bilen bir genç kız bu laflları diyene o kelimeleri bir güzel yuttururdu. ve o oğlanı denemek değil,suratını görmezdi bir daha da..

da, işte. herkesde yok bazı şeyler demek..
gerçekten kızdım arkadaşına. feci kızdım hemde. ..

Son düzenleme:
Kadının gozunde bir kızın erkeğe para vermesi kendini kakalamaya çalışması. Yani bu devirde kimse kimseye bunu yapmaz. Bu kız yapıyosa vardır bir eksiği. Kız yollu. Oglumla da yatıyo kalkıyo orda para da veriyo üstüne. Kesin derdi evlenmek.

He haklı mı haklı. Erkeklerin bu kadar dibine düşmeyin yavrucum. Ne demek babası para yollamıyor diye para vermek. Omur boyu sen mi gecindiricen. Gitsin babasıyla problemi neyse cözsün. Babasının derdi o sehirde okumasıysa babası hangi sehirde istiyosa orda okusun o zaman. Yok o da olmuyorsa girsin calıssın. Üstüne adam memleketine gidiyor 3 gün aramıyor kızımızı. Kızda gurur murur kalmamış ki. Zaaf hikaye. Anne aranır mı ya. Ahan da bu lafları işitirsin işte. Biraz agır olucak ama ayse ya cok gerizekalı ya da cidden cocuk evlensin diye her seyi yapacak durumda.

ben bu ayşeyi biliyorum sanırım da neden kendi konu açmadı merak ettim. üyeliği de var burada halbuki. bu arada kendisine önerim ise bırak o çocuğu seni kullanıyor. sevmek her şeye çözüm değil maalesef ayşe. okuluna bak sen iibf de dersler zor.

Back
X