- 12 Aralık 2013
- 2.837
- 1.307
- 198
Kizlar selam. Ilk defa bir arkadasim adina konu aciyorum, ona hesap acacaktik ama aktivasyon falan ne kadar surer bilemedik durum cok karisik ve arkadasim cok kotu durumda, buranin akilli kadinlarindan da bir fikir alalim istedik.
Konuyu ozetliyorum. Benim arkadasimin adi ayse, sevgilisinin adi da ahmet olsun. Bu ahmet ayseden farkli bir sehirde universitede okuyordu. Daha sonra aysenin israrlariyla aysenin okudugu sehirde bi universiteye gecis yapti. Olaylar buradan sonra koptu diyebiliriz. Bu cocugun ailesi cocuga hic para gondermedi ve cocugun tum ihtiyaclarini ayse karsiladi. Ev kirasindan, ayagindaki ayakkabiya ve hatta yedigi yemege kadar. Ve cocukta bu konuda ne bir gocunma ne bir utanma hicbir sey olmadi. Bu yaz okul bitimi ailesinin yanina dukkanlarinda calismaya gitti, ayseye de soz verdi para biriktirip gelicem diye. Bugun ayse ahmet onu 3 gundur aramadigi icin ahmetin annesini aradi ve annesinin konusmasinin ozeti su. Aysecim valla ahmet basta sevgili oldugunuzu bile soylemedi, soyleseydi ben derdim bu kiz sana yardim ediyor seninle evlenmek falan ister belki, hatta belki hamile kalip seninle zorla evlenir, o sehire gelmesine engel olurdum. Aaa senin anne baban ayri mi ben hep iyi bi aile kiziyla evlensin isterim oglum, ama sadece gezdigi kizlari bilemem tabii. Sonra toparlamaya calisiyor ve ama sen farklisin ben anladim annen iyi yetistirmis neyse ki diyor. Ayrica cok luks bir evde yasadiklarini, kirasinin cok yuksek oldugunu, dukkanlarinin allaha sukur cok iyi is yaptigini ama bu yil babasinin ahmete para yedirmeye hic niyeti olmadigini soyluyor. Kadin bariz bir sekilde aysenin ogluna maddi acidan desteginin farkinda bu arada. Sonra ayse ahmeti ariyor, ahmet annesinin neden boyle yaptigini bilmedigini gerekli parayi biriktirip gelecegini soyluyor. Hatta iddia ettigine gore ahmete annesi diyor ki ayseyi cok ihmal ediyorsun yazik gunah. Simdi bunlar ailecek bu kizi kullaniyor olabilir mi ? Biz ahmetin derdinin ne oldugundan emin degiliz, cunku ayse acik bir sekilde artik maddi acidan faydasi olmayacagini soyledi, cocuk ben seni seviyorum ondan beraberim seninle diyor. Siz olsaniz ne dusunurdunuz ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bariz kullanılmış ayşe

aklını başına toplasın
kendisine değer veren birini bulsun
ayrıca çocuk sütten çıkma ak kaşık ta olsa
ailenin bakış açısı iğrenç
kadın açık açık söylemiş
gelin almam seni diye