- 5 Ekim 2011
- 5.035
- 4.403
- 248
Ahmet her ne yapti ise benim anladigim kadariyla ailesi ona ders vermeye calisiyor.
Belki aysenin yanina gitti diye ayseden oc almaya calisti veya ahmetin tipis tipis ozur dilemesine engel olan o diye onu aradan cikarmak istedi vs.
Fakat neden ne olursa olsun ahmet ayseye her seyi anlatmaliydi...
Parayi kescem denmesi bile agir, insan alinganlik yapar ayse o nasil soz diye... veya dert etme bu yil ben calisip ikimize de bakarim vs der gaz verir...
Ahmette hicbiri yok, "sorun degil yaaa seviyorum yine de " kafasinda. Sanki aysenin bi kusuru varmis gibi hem de.
Anneyi zaten sildim de, ahmet de saglam papuc degil.
Bu arada test istiyor ayse (bence cok gereksiz bir hamle ama yine de yazayim) ahmete paraya sıkıstigni soylesin bakalim cocuknayseye gondermek icin ugrascak mi...
Ama gonderirse ayse o kadar harcamasina karsilik 10da1i bile olmayan bir meblag yuzunden bi de borclu hissedecek... hic geregi yok o yuzden.
öyle bir test yapsa ahmet böbreğini satar da gene yollar o parayı ayşeye.. sadece "yüzsüz" olmadığını kanıtlamak için..
"gerçekten yüzsüz" olmadığını kanıtlaması ise mümkün değil..
doğru demişsin ayşe bi de kendini suçlu hissedecek ahmet baş tacı olacak..
aaa anneyi unutmayayım o da duyarsa "vay sen oğlumu sömürüyorsun" diye telefon açacak..