Merhaba kızlar bende solda pcos var eşimin en son sperm sayısı 39milyon çıktı aşılama için klomene başladım cuma günü gidecehim sizce tutarmi çok korkuyorum bilgimde yok bu süre içini çok stres yapıyorum elimde olmadan
Ben kanda pozitif gördükten sonra test yaptım hatıra saklayalım diye ama malesef orda hemen çıkmadı çok silik çıkıyor. Belli belirsiz. Eğer hemen pozitif çıkmazsa üzülmeyin olur mu Allah en doğrusunu en güzel zamanda nasip edecektir
Öncelikle hayırlı olsun bebeğiniz masallah benimde ilk aşılamam 3 gündeyim ilk iki gün çok kasık ağrım vardı 3. Gün ara ara çok ayakta durunca oluyor tutmadı mı diye endişe ediyorum sizin önerileriniz var mıdır bizlere bu süreçte
Öncelikle hayırlı olsun bebeğiniz masallah benimde ilk aşılamam 3 gündeyim ilk iki gün çok kasık ağrım vardı 3. Gün ara ara çok ayakta durunca oluyor tutmadı mı diye endişe ediyorum sizin önerileriniz var mıdır bizlere bu süreçte
Öncelikle merhaba. Çok teşekkür ederim
Kasık ağrısı rahme yapılan ufak müdahale sonucunda oluyor. Herhangi bir belirti için çok erken. Benim tavsiyem kendinizii yormayın. Canınızı sıkmayın negatif düşünmeyin. Süt, kuruyemiş tüketin bol bol dinlenin. Hafif yürüyüş yapıp genelde ayaklarınızı uzatıp yatın. İnşallah olumlu sonuçlar alırsınız..
Öncelikle merhaba. Çok teşekkür ederim
Kasık ağrısı rahme yapılan ufak müdahale sonucunda oluyor. Herhangi bir belirti için çok erken. Benim tavsiyem kendinizii yormayın. Canınızı sıkmayın negatif düşünmeyin. Süt, kuruyemiş tüketin bol bol dinlenin. Hafif yürüyüş yapıp genelde ayaklarınızı uzatıp yatın. İnşallah olumlu sonuçlar alırsınız..
Ben 10 yıl önce çok büyük bir ameliyat geçirdim yumurtalık ve bağırsak arasından. Rahim içi yapışıklık vardı malesef ve sol tüpüm tıkalıydı. Hsg sırasında da açılmadı malesef. Yine bir ameliyat oldum ve sol tüpüm alındı. Doktorum aşılama önerdi şansın çok az ama tüp bebekten önce aşılama mecburi dedi çok umutsuzdum. 12 martta aşılama yapıldı.
Sürekli yattım hep aynı saatlerde ballı süt, ceviz, badem yedim. 5. Gün hafif yürüyüşler yaptım. 10. Gün kasık ağrım başladı. Regl olacak gibi ağrılarım başlayınca umudumu hepten kaybettim. Çok sık idrara çıkmaya başladım. 13. Gün doktor istedi diye kan verdim ve 51.82 betayla hamile olduğumu öğrendim. Şuan 19+4 günlüğüz
Bende geçen hafta aşılama oldum 2. Aşılamam bugün 10. Günüm kahverengi leke geldi çok küçük bel ağrım çok fazla adet olacak gibi hissediyorum. Fakat hala olamadım. Adetime 3 gün var. Bakalım beklemedeyiz. Takdiri ilahi