Ne demek rica ederim, benim 9. günüm bugün günlük bir yumurta avakado çiğ kuruyemiş muz havuç ye mutlaka, birde kendini yorma sürekli dinlenTeşekkür ederim
Yaa hayırlı haberler alalım inşallah sizin az kalmış test gününeNe demek rica ederim, benim 9. günüm bugün günlük bir yumurta avakado çiğ kuruyemiş muz havuç ye mutlaka, birde kendini yorma sürekli dinlen
İnşallahYaa hayırlı haberler alalım inşallah sizin az kalmış test gününe
Regliniz kaç günde oluyor , ya da aşılamanız mı geç olduBende geçen hafta aşılama oldum 2. Aşılamam bugün 10. Günüm kahverengi leke geldi çok küçük bel ağrım çok fazla adet olacak gibi hissediyorum. Fakat hala olamadım. Adetime 3 gün var. Bakalım beklemedeyiz. Takdiri ilahi
25-26 günde regl oluyorum. Gonol -f iğne kullandım düşük dozda (75)Yumurtanın büyümesini beklediler Araya hafta sonu girdiği için dozu yükseltmediler.Regliniz kaç günde oluyor , ya da aşılamanız mı geç oldu
Hm anladım, bende aynı dozda kullandım, hayırlısı olsun inşallah her şeyin25-26 günde regl oluyorum. Gonol -f iğne kullandım düşük dozda (75)Yumurtanın büyümesini beklediler Araya hafta sonu girdiği için dozu yükseltmediler.
Aşılamadan sonra 7. Gün iğneden sonra 9. GünKaçıncı gününüz acaba
ay çok güzell, inşallah net şekilde görürsünn <3 darısı banaaİnşallahumutla bekliyorum , çok sabırsızım bugün ilk defa testte silik bir ikinci çizgi gördüm
Ne yaptınız hamile misinizHayırlı olsun sağlıkla alın kucağınıza inşallah. Akıntınız olmuş muydu acaba. Benim bugün 1 hafta oldu yaptıralı iki üç gündür tekrar yumurtlama akıntısı gibi akıntım oluyor
Çok amin ikimiz için de en hayırlısı olsunay çok güzell, inşallah net şekilde görürsünn <3 darısı banaa
Canım benim ilk aşılama tutmadı. Bu ay ikinci aşılamayı olacağım. İnşallah den ilk aşılamada pozitifleri görürsünYarın ilk aşılamamı yaptıracağım dün çatlatma iğnesi yaptırdım çok heyecanlıyım ümitlenmek de istemiyorum ilk aşılama hamile kalan oldu mu aranızda
İlk aşılama tutanlar çok mu acaba şansım ne kadar bilmiyorum tabi kısmet bu işler
Benim eşimde sadece ileri hareketlilik sorundu o yüzden aşılama yaptıkAşılamanın şansı 15-20%
Birazda hangi sebepten yapıldığına bağlı.
Genelde spermde sorunu olanlarda tutma şansı daha yüksek çünkü iyileri yıkanıyor.
Valla bilmiyorum hiç bi belirtim kalmadı. Dün test yaptım negatifti. Bugün yaptım telefondan uğraşınca çok aşırı silik bi çizgi gördüm gibi. Yarın sabah test yaparım bişey görünürse kan vermeye giderimNe yaptınız hamile misiniz
Aşılamada gonal f iğne kullandinizmiYarın ilk aşılamamı yaptıracağım dün çatlatma iğnesi yaptırdım çok heyecanlıyım ümitlenmek de istemiyorum ilk aşılama hamile kalan oldu mu aranızda
Yok ben letu kullandımAşılamada gonal f iğne kullandinizmi
Aşılamanın kaçıncı gününde testiniz negatif çıktıValla bilmiyorum hiç bi belirtim kalmadı. Dün test yaptım negatifti. Bugün yaptım telefondan uğraşınca çok aşırı silik bi çizgi gördüm gibi. Yarın sabah test yaparım bişey görünürse kan vermeye giderim
Kaçıncı gününüz bugün aşılamada acabaBenim eşimde sadece ileri hareketlilik sorundu o yüzden aşılama yaptık
Aşılama sonrası 9. Gün iğne sonrası 11. GünKaçıncı gününüz bugün aşılamada acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?