kızlar ilk aylarımdayım ağızım acı suyla dolu gibi yardım lütfeeeen...!!!:(

zuhal26

İstiridyeyim,incimsin...
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2009
80
0
86
Çorum
merhaba arkadaslar benimle aynı sorunu yaşayan var mı? sabahları kusuyorum ve o yetmezmiş gibi ağzım gün boyu sanki acı suyla doluymuş gibi herşeyden tiksiniyorum benimle aynı sorunu yaşayan varmı yardım edin lütfen çok kötüyüm :gitme:

Ben şuan 7 haftalık hamileyim ikinciye.ilkinde berbattım ilk 9 haftada7 8 kilo verdm.hep kustum hiç bir şey yiyemedim serumluktum yani.su içmedim lavaboda yrım lt su içip çıkarıp geliyordm.yemek borum o kadar tahriş olduki tarifi imkansız aklıma geldikçe bile kötü oluyorm.Allah sabır versin sonucu mükemmel bu kalıcı bir hastalık değil Allaha şükür bebeğimi kucağıma alınca herşey bitiyor emin olun.hele ben 2 düşükten sonra olduğu için inanamazsınız belki ama kusarken bile şükrediyordum allhım nedeni çok güzel diye sabredin mükafatını alacaksınız onun için herşeye değer

iyi bilirim çok feci bi durum .. rennee diye bi rahatlatıcı var onu ağzında tutarsan iyi geliyor arkadaşım, midenide yatıştırıyor :a015:

canım bende de aynen oldu hatta ilk 3 aydan sonra da aralıklı olarak devam etti.
dr zofran diye bi ilaç önerdi ama içime sinmediği için onu da aldım ama kullanmadım hiç:sinifsinif:
yeşil elma bana baya iyi gelmişti. bulantım olacağı saatlere dogru yeşil elma doğrayıp yedim birkaç parça. rahatlatıyordu.
umarım sende de işe yarar

ilk 3 ay çok zor bi dönem zaten. hiçbirşeyden tat almıyorsun herşeyden iğreniyorsun. yani bende öyle olmuştu. mutfağa bile giremiyordum herşey kokuyo. ağzımın tadı çok kötüydü. ne yesem çıkarıyordum. hatta ilk 3 ay çubuk krakerle yaşadım denebilir. insan hiç geçmeyecek zannediyor ama 4. aydan sonra geçiyor.

Benimde aynı senin gibi sabahları devam ediyo canım, safra kustuğumuz için o tad ağzımızda oluyo. acı ve iğrenç ve sarı. :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…