KIZLAR İLK DEFA BU AY GEBELİK İÇİN TEDAVİYE BAŞLAYACAĞIMM ÇOK HEYECANLIYIM

Renkkkkk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2020
239
75
98
26
BENİMLE BERABER SÜRECİNİ TAKİP ETMEK İSTEYEN VAR MI TAVSİYELERİNİZİ VE SONUÇLARIMIZI PAYLAŞMAK İSTİYORUM .BURAYA OLDU EVET DEMEK İSTİYORUMMM AYY İNŞALLAH OLUR

Hayırlısı olsun bende klomen kullanıyorum bu ay ama iğne kullanmayacağız
TEŞEKKÜR EDERİM İNŞALLAH OLDU DİYE GERİ DÖNÜŞ YAPARSINZ . İĞNE KULLANMADAN DA OLUYOR MU Bİ BİLGİM YOK BU KONUDA BİDE NE ZAMAN ADET GÖRECEKSİNİZ BERABER TAKİP YAPALIM BEN HAFTAYA KONTROLE GİDECEĞİM

Kızlar inşallah sağlıkla gebelik elde edersiniz bir defa ilaç deneyip hemen aşılamaya geçmeyin ilaçla en az 6 defa denenebilir ben 3.deneyişimde gebe kaldım birde ilacı değiştirin ben ilk iki ay letu kullandım olmadı tutmadı sonra femara kullandım oldu ha aynı ilaç isimleri sadece farklı deniyor ama belli mi olur bazı kişiler femara bazılarına letu yarıyor yazınızı göründe yazmak istedim tek denemeyle kalmayın inşallah sizlere de nasip olur

Ben mart ayında Klomen + Ovitrelle kullandım
Yumurtam büyüdü, çatladı ama gebelik oluşmadı
Nisan ayında tekrar Klomen + Ovitrelle kullandım fakat bu sefer yumurtam büyümedi ve reglim 2 hafta gecikti
Haziran ayında Femara + Ovitrelle kullandım
Yumurtam büyüdü, çatladı ama maalesef yine gebelik oluşmadı
Dün sabah tekrar Femara içmeye başladım
İnşallah temmuz ayında hepimiz bebiş haberi alırız

Alıntı

Benimde 3. Olucak 6 kere kadar devam edeceğim olmazsa aşılama da değil direk tüp bebek düşünüyorum :/

Haftaya kontrolüm var benimde bat temmuz sonuna

ben de haziranda femara kullandım. çatlatma iğnesi olmadım. şuan gebelik yok. 10 temmuzda tekrar kontrole gidicem. bu sefer iğne de isticem. yaklaşık 1yıldır kendimiz deniyoruz olmadı. ilk defa haziranda ilaç başladık. bakalım inşaallah bu ay olur.

Benimde 3. Olucak 6 kere kadar devam edeceğim olmazsa aşılama da değil direk tüp bebek düşünüyorum :/
En mantıklısı canım benim daha önce kendiliğinden olan 5 gebelik kaybım vardı sonra iki sene boyunca gebe kalamadım t rahim çıktım ameliyat oldum düzeltildi doktor bir sene en az dene olur dedi bizde yaklaşık 9 aydır deniyorduk Kasım aralık ayında denedim ilaçla ilk kez olmadı sonra ara verdim temmuzda artık tüp e başlayacaktık bizde bende dedim tüp e gitmeden son iki ay ilaç deneyeyim yine ve mayıstaki çatlatma iğnesi ile gece kaldım sürekli dua ederdim tüp e gerek kalmaz inşallah diye çünkü tüp bebek hastası değildik eşiminde benimde değerlerim çok iyiydi ama düşüklerden sonra olmayınca tüp e gidiyorduk ki Allahım mucizesini verdi darısı sizlere aşılama konusunda doktorlar önermediler sorunum olmadığı halde normal ilişkiden farkı yok boşuna para vermeyin diyorlardı bence aşılama yapmaktansa tüp daha garanti inşallah sizler için de gerek kalmaz

Size topiklerden hatırlıyorum sağlıkla kucağınıza alın darısı bize inşallah bana ovitrelle vermiyor zaten piyasa da yok kendi haline bırakıyoruz inşallah olur

ilaç + çatlatma iğnesi mi oldu yoksa sadece ilaçlamı ? Benim bir ameliyatım var çikolata kistinden doktorum aslında o yüzden çok bekletme taraftarı değildi . hatta çatlatma iğnesini de ben kullnmak istedim yoksa direk aşılamaya geçilecekti

ayy amin inşallah bu son tedaviniz olur temmuz sonunda güzel haberlerinizi almış oluruz

yaa ben aşılamanın bu şekilde olduğunu bilmiyordum.BENİM de iki gebeliğim oldu biri düşük diğeri normal doğumla kucağıma aldım özel gereksinimli dünyalar güzeli bir kızım var tedavi arayışları kızım iyileşsin diye bulduğum bütün doktorlara hastanelere götürdüm ama malesef bi tedavi bulamadık. o dönemde yaşadığım stres üzüntü hep farklı yerlerde kalma eşimde çoğu yere gelemiyordu işinden dolayı çoğu zaman yanlızdım o sırada çikolata kistlerim oluştu biz tekrar çocuk istediğimiz zamanda o sorunla ilgilendik ameliyat oldum o yüzden aslında doktorum hemen aşılama olmazsa tüp bebek deneyelim dedi çatlatma iğnesi de benim isteğim üzerine tamam dediler .inşallah bizde güzel haberleri alırız

Femara ve çatlatma iğnesi oldu dediğim gibi aşılama çok önerilmedi bana normal ilişkiden farkı yok aşılama yapacağına tüp yap dediler aşılama da pahalı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…