R Renkkkkk Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Şubat 2020 239 75 98 26 Çarşamba 21:23 Konu Sahibi Konu Sahibi Renkkkkk #21 biz arthur12 .!.: Artı bu ay rahim filmi çekildim Genişletmek için tıkla... rahim filminden sonra ki 3 ay altın aylar diye geçiyor inşallah olur
biz arthur12 .!.: Artı bu ay rahim filmi çekildim Genişletmek için tıkla... rahim filminden sonra ki 3 ay altın aylar diye geçiyor inşallah olur
R Renkkkkk Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Şubat 2020 239 75 98 26 Çarşamba 21:24 Konu Sahibi Konu Sahibi Renkkkkk #22 verder .!.: ben de haziranda femara kullandım. çatlatma iğnesi olmadım. şuan gebelik yok. 10 temmuzda tekrar kontrole gidicem. bu sefer iğne de isticem. yaklaşık 1yıldır kendimiz deniyoruz olmadı. ilk defa haziranda ilaç başladık. bakalım inşaallah bu ay olur. Genişletmek için tıkla... inşallah bizde ilk defa bu ay başladık bakalım hayırlısı
verder .!.: ben de haziranda femara kullandım. çatlatma iğnesi olmadım. şuan gebelik yok. 10 temmuzda tekrar kontrole gidicem. bu sefer iğne de isticem. yaklaşık 1yıldır kendimiz deniyoruz olmadı. ilk defa haziranda ilaç başladık. bakalım inşaallah bu ay olur. Genişletmek için tıkla... inşallah bizde ilk defa bu ay başladık bakalım hayırlısı
R Renkkkkk Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Şubat 2020 239 75 98 26 Çarşamba 21:24 Konu Sahibi Konu Sahibi Renkkkkk #23 arthur12 .!.: Haftaya kontrolüm var benimde bat temmuz sonuna Genişletmek için tıkla... benimde 25 temmuz bakalım
arthur12 .!.: Haftaya kontrolüm var benimde bat temmuz sonuna Genişletmek için tıkla... benimde 25 temmuz bakalım
Sosyallanne Popüler Üye Kayıtlı Üye 3 Ocak 2021 5.053 1.710 123 Çarşamba 22:03 Konu Sahibi Konu Sahibi Renkkkkk #24 Renkkkkk .!.: biz devlet hastanesinde deneyecektik o şekilde de pahalı mı acaba ? Genişletmek için tıkla... Devleti bilmiyorum canım
Renkkkkk .!.: biz devlet hastanesinde deneyecektik o şekilde de pahalı mı acaba ? Genişletmek için tıkla... Devleti bilmiyorum canım
R Renkkkkk Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Şubat 2020 239 75 98 26 Çarşamba 22:08 Konu Sahibi Konu Sahibi Renkkkkk #25 Sosyallanne .!.: Devleti bilmiyorum canım Genişletmek için tıkla... hayırlısı bakalım
Life Lover Üye Kayıtlı Üye 9 Nisan 2025 334 129 18 Çarşamba 22:13 Konu Sahibi Konu Sahibi Renkkkkk #26 Renkkkkk .!.: ayy amin inşallah bu son tedaviniz olur temmuz sonunda güzel haberlerinizi almış oluruz Genişletmek için tıkla... İnşallah
Renkkkkk .!.: ayy amin inşallah bu son tedaviniz olur temmuz sonunda güzel haberlerinizi almış oluruz Genişletmek için tıkla... İnşallah
arthur12 Üye Kayıtlı Üye 29 Temmuz 2024 849 280 18 Çarşamba 23:03 Konu Sahibi Konu Sahibi Renkkkkk #27 Renkkkkk .!.: biz rahim filminden sonra ki 3 ay altın aylar diye geçiyor inşallah olur Genişletmek için tıkla... Evet inşallah
Renkkkkk .!.: biz rahim filminden sonra ki 3 ay altın aylar diye geçiyor inşallah olur Genişletmek için tıkla... Evet inşallah