Kızlar ilk gebeliğinizde bebek hareketlerini ne zaman hissettiniz?

sevilakdemir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2010
214
1
46
Diğer
SELAM.

18+4 GÜNLÜK HAMİLEYİM VE BU İLK HAMİLELİĞİM,16. HAFTYADA BEBEĞİN KIPIRTILARINI HİSSETMEYE BAŞLAMIŞTIM GÜNDE BİR İKİ DEFA HİSSEDİYORDUM NEREDEYSE AMA YAKLAŞIK BİR HAFTAYA YAKIN ZAMANDIR HİSSEDEMİYORUM..BU NORMALMİ AYNI ŞEYİ YAŞAYAN VARMI ARANIZDA?eyvahedigeldismile

evet canım normal. bende 16 haftada hissetmeye başladım. 22 haftaya kadar bir oynuyodu bi oynamıyodu. merak etme yani.

UMARIM ÖYLEDİR BİR SORUN YOKTUR..BEN BİRAZ PİMPİRİKLİYİM MİNİK KIZIM HAREKET ETMEYİNCE ÜZÜLÜYORUM...ALLAH HERKEZİN BEBĞİNİ KORUSUN..:Saruboceq:

UMARIM ÖYLEDİR BİR SORUN YOKTUR..BEN BİRAZ PİMPİRİKLİYİM MİNİK KIZIM HAREKET ETMEYİNCE ÜZÜLÜYORUM...ALLAH HERKEZİN BEBĞİNİ KORUSUN..:Saruboceq:

bende 26.haftadayım bazı günler daha çok bazı günler çok az oynuyor. 28.haftadan sonra düzene girermiş diye okumuştum ama bende senin gibi pimpirikliyim. böyle olunca sırt üstü yatıyorum karnımı hafif gıdıklar gibi yapıyorum sonra iki elimi çıplak karnıma koyup bekliyorum kıpırdadığını hissettim mi rahatlıyorum.:CüvCüv:

18. haftadan sonra hissettim oda minicik bir pıt şeklinde arada bir pıt pıt ediyordu

sürekli değildi.şuan 23. haftama giricem çok çok net hissediyorum ve yine düzenli olmamakla birlikte sık değil.bazen saatlerce hissetmediğim oluyor.endişelenme henüz düzenli hareketlerini hissetmek için çok erken

Son adet tarihine gore 16. ultrasona gore 15. haftadan itibaren hissettim minik kelebegimi :)

20. haftamda hissettiğim kıpırtının bebeğime ait olduğuna emin oldum.Önceden hissettiklerimden emin olamamıştım.

sağolun kızlar hepinize kontrolüme 15 gün var henüz ama ben beklemeyeceğim sanırım çok huzursuz oluyorum ilk hamileliğim bu ilk meleğim olcak benim korkuyorumm bişey olur diye...16.haftada hissedipte şimdi hissetmemek normalmi diye araştırıyorum,genelde normal diyor herkez bebeğin bu haftalardaki hareketleri pek düzenli olmuyormuş ama anne kalbi işte kızlar :ecrin_bebek:

Ben de 18.haftada hafif hissetmeye başladım.20.haftamdayım 1 gün hissediyorum 2 gün hissetmiyorum.Çok küçük olduğu için normal endişe etme.Yine de stres yaıyosan git bi bak bebişine.

18.hafta sonuna doğru hissettim ama az hissedilior bazen endişe ediosun surekli olacak sanıosun ama alıştım çünkü 21.hafta sonuna kadar bazen olmadığı oldu ama sonra iyice buyuduğu için olmalı hergun hissedilio 22den itibaren daha iyi anlaşılıo

herkezin farklı oluyor sanırım,,benimki bugün biraz hareketlendi bakalım bir iki defa hissettim ama anlaşılan o ki 22.haftaya kadar pek düzenli hareket etmesini beklememeliyiz...işte bir kere hareket ettiğini anladığımız an tesadüfende olsa o hep devam edicek sanıyor olmayıncada huzursuzlanıyoruz..yaşanması gereken bir süreç olsa gerek,bütün anne adaylarından duyuyorum bu şikayeti o zaman biraz daha rahatlıyorumm...herkeze teşekkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…