Merhaba kizlar..
Bana bi care bulun lutfen kuaforle..
acayip kirik saclarim var ve taranmaz haldeler..
sampuan ve krem kulaniyorum.. ama yok olmuyoo..
kesmekte istemiyorum bana kisa yakismaz diye..
ve uzamasi zaman alir yakinda dugunler var..
aksam resim atcam halimi gorun suan isteyim..
Resmini at sana burdan bi karışım veriyim yağlar konusunda da fazla uzmanlaştım :) kopan saçlarımı düzelttim tamamen(platin sarısı yapmıştımda) şimdi el atıyorum yumuşacık :) uzatma haline geçtim artık kırıkları kestirmeden yokedip :)
valla canım ben düzelttim hindistan cevizi yağı kullandım bide barcelino diye bi yağ almıştım o çok iyi geldi
nasıl uzatıyorsun canım banada uzatma konusunda yardımcı olurmusun
bak canım kızın bir tanesi yazmış. Ben de denedim bu ürünleri istersen sen de dene. bana baya iyi gelmişti .
Ben Kullandım Allah Arttırsın| heyulalala
Bende barcelino kullandım ama kendin bi kaç yağı karıştır daha güzel:) Şöyle öncelikle bioblas yavaş uzayan saçlara özel sarmaşık özlü şampuanı ve aynı ürünün kremini aldım. Şampuanın içine 1 kapak hintyağı ve 5-6 damla çam terebentin yağını katıyosun her banyoda saçlarını zaten bir güzel besliyosun :) onun dışında da konularıma bakarsan mayalı bir tarif var haftada 1 onu yapıyorum şuanki düzenim bu canım :) ve iyi gitmeye başladı :)
eczanedenmi aldın canım bioblası ona göre hemen gideyimuzatıyo yani demi
Normal kullandığından daha etkili olcaktırama içine söylediklerimi ekle kullan mutlaka :) ve sarmaşık özlü yavaş uzayan saçlar için olan :) ben gratisten aldım :)
gratisin online alışverişliği yok sanırım bulunduğum yerdede bulmam pek kolay değil neyse benim için en iyisi eczaneye sormak teşekkürler cınımmmmm
Resmini at sana burdan bi karışım veriyim yağlar konusunda da fazla uzmanlaştım :) kopan saçlarımı düzelttim tamamen(platin sarısı yapmıştımda) şimdi el atıyorum yumuşacık :) uzatma haline geçtim artık kırıkları kestirmeden yokedip :)
Eki Görüntüle 794388
buda resimi..
canim burda gene iyiler.. tatilden sonra temeli kiriliyorlar..
ben dogal biseyler ariyorum acikcasi..
bi suru krem sapuan kullandim faydasini hic gormedim..
canım kopan saçlarını hangi bakımla yağlarla düzelttin
Canim bak bi ustte yazdim konu sahibine :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?