Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Kızlar ımdat saclarım berbat...

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

monbebe

Birtane Yakisiklinin Annesi..
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2013
3.143
29
48
Merhaba kizlar..

Bana bi care bulun lutfen kuaforle..
acayip kirik saclarim var ve taranmaz haldeler..

sampuan ve krem kulaniyorum.. ama yok olmuyoo..

kesmekte istemiyorum bana kisa yakismaz diye..
ve uzamasi zaman alir yakinda dugunler var..
aksam resim atcam halimi gorun suan isteyim..:30::30:

Merhaba kizlar..

Bana bi care bulun lutfen kuaforle..
acayip kirik saclarim var ve taranmaz haldeler..

sampuan ve krem kulaniyorum.. ama yok olmuyoo..

kesmekte istemiyorum bana kisa yakismaz diye..
ve uzamasi zaman alir yakinda dugunler var..
aksam resim atcam halimi gorun suan isteyim..:30::30:

Resmini at sana burdan bi karışım veriyim yağlar konusunda da fazla uzmanlaştım :) kopan saçlarımı düzelttim tamamen(platin sarısı yapmıştımda) şimdi el atıyorum yumuşacık :) uzatma haline geçtim artık kırıkları kestirmeden yokedip :)

valla canım ben düzelttim hindistan cevizi yağı kullandım bide barcelino diye bi yağ almıştım o çok iyi geldi :36:

Resmini at sana burdan bi karışım veriyim yağlar konusunda da fazla uzmanlaştım :) kopan saçlarımı düzelttim tamamen(platin sarısı yapmıştımda) şimdi el atıyorum yumuşacık :) uzatma haline geçtim artık kırıkları kestirmeden yokedip :)

nasıl uzatıyorsun canım banada uzatma konusunda yardımcı olurmusun:52:

valla canım ben düzelttim hindistan cevizi yağı kullandım bide barcelino diye bi yağ almıştım o çok iyi geldi :36:

nasıl uzatıyorsun canım banada uzatma konusunda yardımcı olurmusun:52:

Bende barcelino kullandım ama kendin bi kaç yağı karıştır daha güzel:) Şöyle öncelikle bioblas yavaş uzayan saçlara özel sarmaşık özlü şampuanı ve aynı ürünün kremini aldım. Şampuanın içine 1 kapak hintyağı ve 5-6 damla çam terebentin yağını katıyosun her banyoda saçlarını zaten bir güzel besliyosun :) onun dışında da konularıma bakarsan mayalı bir tarif var haftada 1 onu yapıyorum şuanki düzenim bu canım :) ve iyi gitmeye başladı :)

$DSCN0571.webp

buda resimi..
canim burda gene iyiler.. tatilden sonra temeli kiriliyorlar..

ben dogal biseyler ariyorum acikcasi..
bi suru krem sapuan kullandim faydasini hic gormedim..

Bende barcelino kullandım ama kendin bi kaç yağı karıştır daha güzel:) Şöyle öncelikle bioblas yavaş uzayan saçlara özel sarmaşık özlü şampuanı ve aynı ürünün kremini aldım. Şampuanın içine 1 kapak hintyağı ve 5-6 damla çam terebentin yağını katıyosun her banyoda saçlarını zaten bir güzel besliyosun :) onun dışında da konularıma bakarsan mayalı bir tarif var haftada 1 onu yapıyorum şuanki düzenim bu canım :) ve iyi gitmeye başladı :)

eczanedenmi aldın canım bioblası ona göre hemen gideyim :9: uzatıyo yani demi:30:

Normal kullandığından daha etkili olcaktır:21: ama içine söylediklerimi ekle kullan mutlaka :) ve sarmaşık özlü yavaş uzayan saçlar için olan :) ben gratisten aldım :)

gratisin online alışverişliği yok sanırım bulunduğum yerdede bulmam pek kolay değil neyse benim için en iyisi eczaneye sormak teşekkürler cınımmmmm:54:

canım kopan saçlarını hangi bakımla yağlarla düzelttin :61:

Eki Görüntüle 794388

buda resimi..
canim burda gene iyiler.. tatilden sonra temeli kiriliyorlar..

ben dogal biseyler ariyorum acikcasi..
bi suru krem sapuan kullandim faydasini hic gormedim..

Saclarin benimki kadar yipranmis ama ben artik iyilestiedim. Kesinlikle sampuanin ne olursa olsun icine 1 kapak hintyagi ve 4-5 damla camterebentin at. Ayrica haftada 2 kez badem yagi susam yagi bepanten evigen ve bemiks ampul bolca zeytinyagi ve 1 kapak elma sirkesi karistir. 2 aya kalmaz piril piril olk 3 seansinda da fark edersin zaten :)

Back
X