kızlar iş arıyorum sizce market nasıl

pembepante

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2015
709
316
63
kızlar durmumu biliyorsunuz kayınvalidemden daha daha sokakta gezemez vaziyetteyim ama ccgum az cok büyüdü bakıcak insan da var iş basvurusu yapıcam sizce market dogru seçim mi yanlıs anlaayın sakın sakın asagılamak yada küçük görmek değil bana kalsa heryerde calısırım namusumla ama şimdi hep insan giriyor cıkıyor ya acaba bana zarar veririler mi yada cok rahatsız edip morelimi bozarlar mı

Kimseden bir zarar görmezsiniz ama çalışma koşulları açısından iyi olmayabilir.
Akşam kapanışa kaldığınızda en erken 22:30 iş çıkış saatiniz. Çocukla zor olmaz mı ?
Bazen firmaya nakliye geç saatte gelebiliyor. İnsert günlerinde sabaha teşhirin hazır olması gerekli, geç çıkabilirsiniz. Tabi bu söylediklerim discount marketler için geçerli. Daha büyük bir yerde sabit göreviniz olursa sadece vardiya değişikliği sizi etkiler

Kimseden bir zarar görmezsiniz ama çalışma koşulları açısından iyi olmayabilir.
Akşam kapanışa kaldığınızda en erken 22:30 iş çıkış saatiniz. Çocukla zor olmaz mı ?
Bazen firmaya nakliye geç saatte gelebiliyor. İnsert günlerinde sabaha teşhirin hazır olması gerekli, geç çıkabilirsiniz. Tabi bu söylediklerim discount marketler için geçerli. Daha büyük bir yerde sabit göreviniz olursa sadece vardiya değişikliği sizi etkiler
calısma sartlarına cok bakmadım cnm ama evet geç cıkma durumu var

Size zorluk çıkartamaz, öyle bir hakkı yok. Şikayet ederim beni rahatsız ederseniz diye tehdidini et lafta da kalmasın. Kim kime karışıyor ya? O kim oluyormuş zamanında sahip çıkamadığı için sizden kaçacak yer arasın asıl.
ah be cnm şöyle güçlü bir kadın olmak okdr cok isterdim ki cocgumla sokaga cıkıyorum korka korka kalbim yerinden cıkıcak gibi oluyor nasıl yenicem ben bu duyguyu nasıl güçlü olucam

hiç calısmadım cnm ilk olucak benim için

Dedigim gibi once iskura bir git
Yarin erkenden.
Oraya kaydini yaptir .
Egitim durumunu bilmiyorum
Ama yardimci olurlar.
Sonra bulundugun ilin is ilanlarina bak internetten
Baktin olmadi markete basvur .
Hizli ,seri,istekli ol
Allah kolaylik versin

ah be cnm şöyle güçlü bir kadın olmak okdr cok isterdim ki cocgumla sokaga cıkıyorum korka korka kalbim yerinden cıkıcak gibi oluyor nasıl yenicem ben bu duyguyu nasıl güçlü olucam

Kimden neden korkuyorsunuz ki? Değer mi kendinizi strese sokmaya? Kaçacak yer arayan neden sizsiniz, neticede boşandıysanız ve kafanızda bu kadar kötü kaynana figürü varsa suç zaten büyük ihtimal karşı taraftadır. Yani çekinmesi gereken onlar. Size bir şey söyleyeyim mi size her laf ettiklerinde ağzının payını layıkıyla (o çirkefleşirse siz de 2 katı kötü konuşun) verin bakın gerisi kendiliğinden nasıl geliyor. Karşınızdaki sizi nereye koyuyorsa siz de onu aynı yere koyun. Yerin dibine sokan insanı (çalışmanıza oldu ki markete geldi laf etti) açın ağzınızı yumun gözünüzü elaleme rezil edin. "Namusumla para kazanmam gözüne battı" diye cevabını verin, bakın bir daha uğruyor mu markete. Böyle insanlar üstünüze geldiğinde kendinizi geri çekerseniz onlar "nasılsa korkuyor; susuyor" diyip yaptıklarına devam ederler. Madem saygı zaten bitmiş e daha neden çekinesiniz?

Son düzenleme:
Kimden neden korkuyorsunuz ki? Değer mi kendinizi strese sokmaya? Kaçacak yer arayan neden sizsiniz, neticede boşandıysanız ve kafanızda bu kadar kötü kaynana figürü varsa suç zaten büyük ihtimal karşı taraftadır. Yani çekinmesi gereken onlar. Size bir şey söyleyeyim mi size her laf ettiklerinde ağzının payını layıkıyla (o çirkefleşirse siz de 2 katı kötü konuşun) verin bakın gerisi kendiliğinden nasıl geliyor. Karşınızdaki sizi nereye koyuyorsa siz de onu aynı yere koyun. Yerin dibine sokan insandan (çalışmanıza oldu ki markete geldi laf etti, açın ağzınızı yumun gözünüzü elaleme rezil olsun "namusumla para kazanmam gözüne battı" diye bakın bir daha uğruyor mu markete. Böyle insanlar üstünüze geldiğinde kendinizi geri çekerseniz onlar "nasılsa korkuyor; susuyor" diyip yaptıklarına devam ederler. Madem saygı zaten bitmiş e daha neden çekinesiniz?
ah nekdr güzl söyledin keske cnm keske cocgumla hep tehtit ediyor beni susuyorum yanından gecerken gör bak alıcam senden onu tımaranere göndericem kafayı yiceksin bosuna sahiplenme diyor cocuk korkmasın diye uzaklasıyorum polise söyledim delil lazım diyor o anda heycandan ne ses kaydı ypabiliyorum ne bişi elim ayagım tutmuyor

ah nekdr güzl söyledin keske cnm keske cocgumla hep tehtit ediyor beni susuyorum yanından gecerken gör bak alıcam senden onu tımaranere göndericem kafayı yiceksin bosuna sahiplenme diyor cocuk korkmasın diye uzaklasıyorum polise söyledim delil lazım diyor o anda heycandan ne ses kaydı ypabiliyorum ne bişi elim ayagım tutmuyor

Ses kaydı yapın aynen öyle. Kimse yok mu yanınızda? Akrabanız, yakın arkadaşınız falan? Ah ben sizin yanınızda olabilseydim varya o lafları ağzına tıkar onu rezil ederdim orada. "Ben delirir miyim bilmem ama sen nasıl can verecek de toprağın altında yatacaksın orası daha büyük muamma" deseydiniz keşke. Lütfen cevap verin tüm söylediklerine. Kabuğunuzu kırın bakın özgüveniniz nasıl artacak o zaman.

Seni timarhaneye kapatiracagim dediginde ben seni kodese kaptirayimda gor sikayet edecgim seni de.
Gerekirse blof yap ve korkak olma bir halt yapamaz

Back
X