- 10 Ekim 2014
- 32.981
- 148.655
- 798
- Konu Sahibi pembepante
Ben okuyorken yapmıştım. Çelik gibi sinirlerin varsa yaparsın. Ben 1 haftayı bile dolduramamıştım milletle tartışmaktan. O bir hafta ömrüm gitti çok bile dayanmışım. Ona göre
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zamanında markette çalışan biri olarak market işi zor gelen giden insanla ilgilenmek güler yüz göstermek zorundasın binbir türlü insan geliyor rahatsız eden olmaz çok nadirdir böyle durumlar.. ama bebeğin varmış çalışma saatleri uyacak mı sana .. gece 2ye kaldığım oluyordu benim sarkuteleri dolabı yıkanacak diye bayram arifelerini saymıyorum bile .... çalışma saatlerine göre iş bakmanı tavsiye ederim yada el işi yeteneğin varsa ona yönel evde de olmuş olursunkızlar durmumu biliyorsunuz kayınvalidemden daha daha sokakta gezemez vaziyetteyim ama ccgum az cok büyüdü bakıcak insan da var iş basvurusu yapıcam sizce market dogru seçim mi yanlıs anlaayın sakın sakın asagılamak yada küçük görmek değil bana kalsa heryerde calısırım namusumla ama şimdi hep insan giriyor cıkıyor ya acaba bana zarar veririler mi yada cok rahatsız edip morelimi bozarlar mı
kızlar durmumu biliyorsunuz kayınvalidemden daha daha sokakta gezemez vaziyetteyim ama ccgum az cok büyüdü bakıcak insan da var iş basvurusu yapıcam sizce market dogru seçim mi yanlıs anlaayın sakın sakın asagılamak yada küçük görmek değil bana kalsa heryerde calısırım namusumla ama şimdi hep insan giriyor cıkıyor ya acaba bana zarar veririler mi yada cok rahatsız edip morelimi bozarlar mı
birincisi uzun çalışma saatleri var ikincisi ağır şeyler taşıttıklarını biliyorum ama rahatsız eden falan olacağını sanmıyorumkızlar durmumu biliyorsunuz kayınvalidemden daha daha sokakta gezemez vaziyetteyim ama ccgum az cok büyüdü bakıcak insan da var iş basvurusu yapıcam sizce market dogru seçim mi yanlıs anlaayın sakın sakın asagılamak yada küçük görmek değil bana kalsa heryerde calısırım namusumla ama şimdi hep insan giriyor cıkıyor ya acaba bana zarar veririler mi yada cok rahatsız edip morelimi bozarlar mı
esim ve ben market sektorundeyiz ben 3 esim 10 senedir calisiyor. gayette iyiyiz. buyuk bi kurunsal fitma olursa cok daha iyi olur. maas ek gelir olarak yani. he bide biz 7.5 saat calisiyoruz. sendikaliyiz haklarimizi aliyoruz evet agir oluyor bazen ama . cok calisip mesai yapincada parasini aliyoruz. o yuzden buyuk kurumsal firma secmelisin .kızlar durmumu biliyorsunuz kayınvalidemden daha daha sokakta gezemez vaziyetteyim ama ccgum az cok büyüdü bakıcak insan da var iş basvurusu yapıcam sizce market dogru seçim mi yanlıs anlaayın sakın sakın asagılamak yada küçük görmek değil bana kalsa heryerde calısırım namusumla ama şimdi hep insan giriyor cıkıyor ya acaba bana zarar veririler mi yada cok rahatsız edip morelimi bozarlar mı
cok tesekkr ederim cnmesim ve ben market sektorundeyiz ben 3 esim 10 senedir calisiyor. gayette iyiyiz. buyuk bi kurunsal fitma olursa cok daha iyi olur. maas ek gelir olarak yani.