kızlar iş arıyorum sizce market nasıl

Ben okuyorken yapmıştım. Çelik gibi sinirlerin varsa yaparsın. Ben 1 haftayı bile dolduramamıştım milletle tartışmaktan. O bir hafta ömrüm gitti çok bile dayanmışım. Ona göre

Markette ne gibi bir zarar verebilir ki size kayınvalideniz? Çalışma şartları ağır diye biliyorum sadece, bu sıkıntı değilse diğeri hiç sıkıntı olmamalı. Orada size bir zarar gelebileceğini zannetmiyorum.

Market çok yorucu olur hem geç saatlerde kapanıyor başka iş bulma imkanınız varsa marketi son çare olarak düşünün bence küçük ofislerde sekreterlik falan yapabilirsiniz

ben mümkünse fabrika tavsiye ederim .
Ama gündüz çalışacaksınız yani vardiyalı bir yer değil .
Emin olun vardiyasız gündüz çalışabileceğiniz iyi bir fabrika bulursanız çok rahata erersiniz :)

İlla market derseniz çalışma şartları ağır .
Tüm gün ayaktasınız oturma durumuz çok az .
Ancak kameraların olduğu bir yerde kim size ne yapacak kalabalık bir alan .
Bit bağırsanız herkes başınıza gelir yani :))

kızlar durmumu biliyorsunuz kayınvalidemden daha daha sokakta gezemez vaziyetteyim ama ccgum az cok büyüdü bakıcak insan da var iş basvurusu yapıcam sizce market dogru seçim mi yanlıs anlaayın sakın sakın asagılamak yada küçük görmek değil bana kalsa heryerde calısırım namusumla ama şimdi hep insan giriyor cıkıyor ya acaba bana zarar veririler mi yada cok rahatsız edip morelimi bozarlar mı
Zamanında markette çalışan biri olarak market işi zor gelen giden insanla ilgilenmek güler yüz göstermek zorundasın binbir türlü insan geliyor rahatsız eden olmaz çok nadirdir böyle durumlar.. ama bebeğin varmış çalışma saatleri uyacak mı sana .. gece 2ye kaldığım oluyordu benim sarkuteleri dolabı yıkanacak diye bayram arifelerini saymıyorum bile .... çalışma saatlerine göre iş bakmanı tavsiye ederim yada el işi yeteneğin varsa ona yönel evde de olmuş olursun

Hamile halimle ben calistiysam herkes markette çalışabilir... Evet zor evet saatleri dandik ama is iştir başka biyer bulamadiginda girmek zorunda kaliyosun ister istemez uç beş eve ne katkin olursa calisiyormusun calisiyosun bos durmaktan iyidir.. Kaynananda isterse gelsin rahatsız etsin bi 155 e bakar... Kamera kaydi sesi kaydetmez ama bak geri durcan üstüne gelirse saldirirsa vs. ancak oyle görüntü isine yarar onada çok güvenme yani..

market hakikaten çok zor o yüzden sanırım üç beş ay çalısıp bırakan çok...

Oyle süpermarketlerde saatler çok biçimsiz oluyor. Ya sabit bir vardiya için konuşun ya da başka bir iş arayin bence. Sekreterlik veya danışma elemani nasıl sizin için? Fabrikalar da olabilir hem de fabrikada vardiya olsa bile bayanlari geç saate bırakmıyorlar .

yorucu bi iş. ama hiç yoktan iyidir. büyük marketlerden biri ise güvenlik ve vardır sorun olmaz diye düşünüyorum. korka korka ömür geçmez. onlar sizi bi korkutuyosa siz onları iki korkutun.

7 sene markete calistim gece 10.30 da tek basima cikip eve gidiyordum ne icerde nede disarda kimse rahatsiz etmedi beni gayette rahattim ama yerinde olsam madem okadar saat calisacaksin markette calisacagina kurumsal bir magazada calis hic deilse maasin ticketin yol paran primin olur

Market sistemi çalışanları olduğu gibi sömüren bir sistem üzerine kurulu. Kadın erkek ayrımı olmadan her işi yapmanız gerekiyor. Mal geldi yerleştir, raflar temizlenecek temizle, her akşam kapanışta yerleri sil, ön yüz çek gibi gibi yorucu ve bel fıtığına kolayca davetiye çıkaracak çalışma koşulları. Çocuk varsa ona vakit ayırma olayı azalacak. Ev işi üstüne binecek. Kısaca market doğru bir seçim değil bence.

kızlar durmumu biliyorsunuz kayınvalidemden daha daha sokakta gezemez vaziyetteyim ama ccgum az cok büyüdü bakıcak insan da var iş basvurusu yapıcam sizce market dogru seçim mi yanlıs anlaayın sakın sakın asagılamak yada küçük görmek değil bana kalsa heryerde calısırım namusumla ama şimdi hep insan giriyor cıkıyor ya acaba bana zarar veririler mi yada cok rahatsız edip morelimi bozarlar mı

Eğer vardiyalı çalışılıyorsa olabilir. Ancak vardiyalı değil de tüm gün açılış-kapanış saati içerisinde markette bulunacaksanız zorlanabilirsiniz. Tabii yoğun şartlarda çalışıp çocuğunu büyüten yok mu, dolu..

Önce çalışma saatlerini öğrenip sonra çocuğunuza bakacak kişiyle değerlendirdikten sonra karar kılabilirsiniz.

birincisi uzun çalışma saatleri var ikincisi ağır şeyler taşıttıklarını biliyorum ama rahatsız eden falan olacağını sanmıyorum

esim ve ben market sektorundeyiz ben 3 esim 10 senedir calisiyor. gayette iyiyiz. buyuk bi kurunsal fitma olursa cok daha iyi olur. maas ek gelir olarak yani. he bide biz 7.5 saat calisiyoruz. sendikaliyiz haklarimizi aliyoruz evet agir oluyor bazen ama . cok calisip mesai yapincada parasini aliyoruz. o yuzden buyuk kurumsal firma secmelisin .

Back
X