• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı Kızlar İzmir de Gelin Başı ve Makyajı için yardım :(

Ozge03

Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2013
30
0
16
Kızlar ben İstanbulda oturuyorum ve kısmetse dügünüm İzmir de olucak ve ben cok tedirginim herkes kadar tavsiye edebiliceginiz kuaför ve makyöz yardımlarınızı bekliyorum şimdiden cok teşekkür ederim :)

kızlar ben istanbulda oturuyorum ve kısmetse dügünüm izmir de olucak ve ben cok tedirginim herkes kadar tavsiye edebiliceginiz kuaför ve makyöz yardımlarınızı bekliyorum şimdiden cok teşekkür ederim :)

canım bende haziranda evlendim krylon ege var ora gitmedim çok pişman oldum ben makyaj çok önemli

canım bende haziranda evlendim krylon ege var ora gitmedim çok pişman oldum ben makyaj çok önemli

eevet canım makyaj gerçektende cok önemli çok tedirginim bu yüzden hiç bilmedigim bir yer ve hayatımda yasıyacagım tek özel günüm berbat olsun istemiyorum internetten didik didik arastırıyorum şimdiden krylon ege'ye de bakıcam çok teşekkür ederim :)

eevet canım makyaj gerçektende cok önemli çok tedirginim bu yüzden hiç bilmedigim bir yer ve hayatımda yasıyacagım tek özel günüm berbat olsun istemiyorum internetten didik didik arastırıyorum şimdiden krylon ege'ye de bakıcam çok teşekkür ederim :)

bide anıl harmandalı var ayrıca düğünün nerede olacak hangi ilçede

yemekli bir kır dügünü istiyorum daha oraya bile karar veremedim ki :(( aliaga ve menemen hariç heryer olabilir :((

merhaba kızlar ben bugun ıbrahım&ıbrahımle gorustum gelın sacı artı makyjı 300 Tl fıyat verdıler. Kryolanege alsancakta makyaj 500 Tl gelınbası 500 Tl toplmada 1000 Tl fıyat verdı :D

Bornova Özkanlarda Hanifi Kuaför var özellikle makyajda çok güvenilir, Şirinyerde de Gaye Kuaför var bunlardan memnun olursunuz kesinlikle

Bornova Özkanlarda Hanifi Kuaför var özellikle makyajda çok güvenilir, Şirinyerde de Gaye Kuaför var bunlardan memnun olursunuz kesinlikle

Ben ıstanbulda yasadığım için İzmirde ki kuaforleri hic bilmiyorum fotografcımda özkanlar İbrahim &ibrahim kuaforu onerdı forumda bıraz arastırdım herkes ıyı dıyor en son ona gıtmeye karar verdım bakalım ınsallah pısman olmam :S

Geç mi kaldım bilmiyorum ama Bostanlıda Key Kuaför var. Kesinlikle öneririm. Çok çok mutluluklar buarada:))

Izmirde çok araştırdım Gelin sacımda ve makyajımda saloon locca yı:40: tercih ettim hersey süper, ekip süper ben mutluyum emeği gecen herkeze teşekkür ederim tek adres Saloon Locca Gökçen bey:46:

Back
X