Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gelinbaşı ve Gelin TacıKızlar İzmir de Gelin Başı ve Makyajı için yardım :(
Kızlar ben İstanbulda oturuyorum ve kısmetse dügünüm İzmir de olucak ve ben cok tedirginim herkes kadar tavsiye edebiliceginiz kuaför ve makyöz yardımlarınızı bekliyorum şimdiden cok teşekkür ederim :)
kızlar ben istanbulda oturuyorum ve kısmetse dügünüm izmir de olucak ve ben cok tedirginim herkes kadar tavsiye edebiliceginiz kuaför ve makyöz yardımlarınızı bekliyorum şimdiden cok teşekkür ederim :)
eevet canım makyaj gerçektende cok önemli çok tedirginim bu yüzden hiç bilmedigim bir yer ve hayatımda yasıyacagım tek özel günüm berbat olsun istemiyorum internetten didik didik arastırıyorum şimdiden krylon ege'ye de bakıcam çok teşekkür ederim :)
eevet canım makyaj gerçektende cok önemli çok tedirginim bu yüzden hiç bilmedigim bir yer ve hayatımda yasıyacagım tek özel günüm berbat olsun istemiyorum internetten didik didik arastırıyorum şimdiden krylon ege'ye de bakıcam çok teşekkür ederim :)
Ben ıstanbulda yasadığım için İzmirde ki kuaforleri hic bilmiyorum fotografcımda özkanlar İbrahim &ibrahim kuaforu onerdı forumda bıraz arastırdım herkes ıyı dıyor en son ona gıtmeye karar verdım bakalım ınsallah pısman olmam :S
Izmirde çok araştırdım Gelin sacımda ve makyajımda saloon locca yı tercih ettim hersey süper, ekip süper ben mutluyum emeği gecen herkeze teşekkür ederim tek adres Saloon Locca Gökçen bey