Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler kızlar izmirde güzel abiye kıyafet nereden alabilirim???

benesmeralda

Kanatlarım var ruhumda...
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2011
110
17
298
Kızlar kardeşimin eylül de düğünü var ve kız kardeşim benim herşeyim onun düğünü için çok çok özel bir kıyafet istiyorum!...Haftasonu biraz dolaştım hem çok özel birşey bulamadım hem de fiyatlar tahmin ettiğimin çok üstü!bildiğiniz bir yer varsa hem kıyafetleri özel hemde fiyatları uygun:)yardımcı olursanız çok memnun olurum....

İnternetten bir kaç siteye baktım gelinlikler 15oo tl çok ugun çok özel modeller diyor çok beğenmediğim ama hoş bir kıyafetisordum 1300 tl diye mesaj atmışlar:))gelinlik fiyatına elbise yani:))

kemeraltında ve kıbrıs şehitlrinde bir sürü mağaza var oralara baktın mı?
özellikle kemeraltında çok uygun fiyatlara abiyeler var.ben mezuniyetim icin ordan abiye almıştım 1 kaç sene önce 100 liraya almıştım.aldıgım yerin adını bilmiyorum ama gitsen mutlaka daha güzel bir sürü şey bulursun.

canım sana bu konuda yardımcı olabileceğime inanıyorum ben hem nişan alışverişimi hem düğün alışverişimi DUVAK MODAEVİnden yaptım hem süper modeller var hem de fiyatları çok uygun ve istediğin kıyafetin istdğin terinde değişiklik yaptırabiliyorsun artı ücret de almıyorlar ve daha ayrıntılı yardımcı olmamı istersen özel mesasj atabilirsin güzelim gerekirse beraber de gidebiliriz

buanbuan arkadaşım özelden mesaj göndermişsin ama ben 100 mesajı dolduramadığım için mesaj gönderemiyorum burdan açık adres yazmak yasakmı bilmiyorum o yüzden tarif etmedim istersen özelden mail adresini yaz ben mail atayım sana

Ben daha yeni aldım. Derya Moda Evi'nden. Gelinliğimi de oraya diktirmiştim. Güzel modeller var. Eğer almadıysan, oraya uğrayabilirsin.

bende izmirden bakıcam kıyafet 2 sene önce kemeraltından almıştım çok uygundu çokta güzeldi yani 80 liraya falan almıştım burda aynı türk kıyafetler 150den aşağı değildi
bayram zamanı falan fiyatlarda artar kesin ama ne zaman olur artık bilmiyorum...canım baktığın zaman fiyat konusunda bilgiler verebilir miisn? uzun kıyafetler ne kadar kısalar ne kadar falan ortalama aşağı yukarı bişey söylsen olur yani.kafamda fiyat konusunda bişeyler oluşur en azından gitmeden önce:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…