kızlar izmirde önereceğiniz burun estetikçisi yok muuuu

Amin canim cümlemizin insallah. Ama icimden bir his sanki senin tavsiye ettigin doktorun dogru kisi oldugunu soyluyor :) Sanirim benim tercihim kendisi olacak

Canım bende bundan son derece eminim:) Yoksa seni asla üzmek istemem yalnış yönlendiremem emin ol daha iyi bi doktor bilsem o kişiye yönlendirirdim. Ama Araştırmalarım sonucunda gördüklerim okuduklarım ve Can beyle görüşmem sonucunda en iyisinin o olduğuna kesinlikle karar verdim.. Arkadaş listemde bir kaç hastası ekli burunlarına bakabilirsin yada mail adresini gönderirsen foto veya linkte atabilirim sana:) Çok güzel olcak inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh :119:

Cok tsk ederim canim benim. İnsallah kabul eder.Seni mutlaka haberdar edicem. Konak ta miydi yoksa alsancaktamiydi kendisi ? web sitesini bulamadim.

Canim ben resimleri goremiyorum. Yeterli msj sayim yok. Mailimi vermek isterdim. seni arkadas olarak ekledim. ancak ozel msj nerden atiliyor goremedim.

Canim ben resimleri goremiyorum. Yeterli msj sayim yok. Mailimi vermek isterdim. seni arkadas olarak ekledim. ancak ozel msj nerden atiliyor goremedim.

Tatlım özel msj atabilmen için 100 msjın olması gerekiyor resimleri görebilmen içinse 25 Ben sana mail adresimi msjla atarım şimdi

Aldim canim :) Seni ekliycem insallah. :) Resimleri istersen bana oraya atarsan sevinirim

Canım onu sadece mail olarak kullanıyorum:) Skypa geçti hotmailler sürekli online iletişime geçtiği ceylan@tulaygaleri. c o m
Tabi elimde olan tüm resimleri atarım tatlım:) Arkadaşlardan izinsiz olucak biraz ama napalım hayırlı bi işe vesile olucaz

Ooo bak sen isi sıkı tutuyorsun :) Ben de mi yapsam oyle. Bi de bana demezmiymis seni o arkadas mi bana yolladi diye.

Ooo bak sen isi sıkı tutuyorsun :) Ben de mi yapsam oyle. Bi de bana demezmiymis seni o arkadas mi bana yolladi diye.

Canım aklımızda soru işareti kalmasın:) Benim gönderdiğimi anlamaz canım daha doktor benim ismimi dahi bilmiyor söylemedim sen hazırla merak ettiğin ne varsa mutlaka sor :))))) Emin ol sabırla cvb verecektir :))

Adamı fazla bıktırmak istemiyorum ya sadece 2 güne bi arıycam sorularımı yöneltmek için.. Ameliyata kadar Çok ağrıycak başı benden yana çok:))))) Korkuyorum bi daha telefonlarıma çıkmaz diye

Hehehehhe
eeeeeee o kadar da olacak. sonucta bir daha narkoz yutmak istemiyoruz :)

Aynen kuzum ya ama Can beyin hasta yorumlarını okursan onun ameliyatından sonra revizyon olan duymadım:) Benim burdaki arkadaşlarımda ameliyat sonucumu çok merak ediyorlar :) Biz türklerin burnu yabancılara oranla çok büyük afrikadan sonra biz geliyoruz sanırım bu büyük burun konusunda, yabancıların burunları miniminnacık o yüzden arkadaşların çoğu küçük burun hayaliyle yaşıyor :)
Güzel düşünelim güzel olsun:)

Ayyyyyyyynennnnn canim :) Hadi bakalim İnşallahhhh

canım sen hangi doktora amelıyat oldun,sonucun kötü oldugunu yazınca merak ettım. bende hazıranda amelıayat olcam ufuk beye.sonucunu burda paylaşırım,inş hepımız güzel bır sonuçla karsılasırız..

Ben Turkiye de ameliyat olmadim canim. Benim ameliyatimi yabanci bir doktor gerceklestirdi. Ne varsa Memleketimin Doktorunda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…