kızlar izmirde önereceğiniz burun estetikçisi yok muuuu

can kopal tarzı bişey bekleme canım kbb uzmanları malesef estetik konusunda çok prfesyonel değiller eğer güzel bi şekil istiyosan plastik cerrah seçmeni öneririm bi arkadaşım efes kbb da ameliyat olmuştu çok memnun kendisi estetikte yaptırmış ama burun sırtında kemiğin kesildği yer elips şeklinde belli oluyor ama kız çok memnun yani sen bilirsin karar sein

çok teşekkür ederim cevabın için senin burnuna bayılmıştım ben ya can kopala olmak istiyorum zaten ama doktor ordan randevu alın bi görüşün dedi içinde de sorun varmış bi konuşucaz ama can kopallada görüşmeden kesinlikle olmam ameliyat o da burun içindeki sorunları giderebilir dimi ? micheal jakson yada şarkıcı ceylan gibi burnumunolmasından çok korkuyorum ya

canım şöyle söyliyim bir kere efes kbb da yapılan ameliyatla can kopaln ameliyatı arasında öyle fiyat olark uçurumlar yok ama ortaya çıkan sonuç arasında dağlar kadar fark var açıkcası .. evet can bey içide düzeltiyr benmde etlerim büyümüş içerde onları falan aldı can bey şimdi daha ii nefes alıyorum git bi görüş tabi ama sezgn beyin yaptığı burunların fotolarını bulablrmisn bilmiyorum ama görmeden karrar verme derim

1 2 kişi buldum sezgine ameliyat olan mesaj yazdım da bakalım cevap bekliyorum işte çok teşekkür ederim cevapların için can kopalla da görüşmeden ameliyat olmam zaten senin de burnun hayırlı olsun çok çok yakışmış maşallah güle güle kullann :)))

teşekkür ederim hayatım inşallah seninki dahada güzel olur çok iyi düşün ama tamammı yardımcı olabildiysem ne mutlu bana kimseyi kötülemek istemem yanlış anlama sakın sezgin bey kötü yapıyo demiyorum zaten görmedim onun yaptığı bi burun o yüzden yorum bile yapamam ama efes kbb da başka bi doktora ameiyat olan arkadaşım var hergün görüyorum ve hiç estetikli gibi durmuyo yani kemerini kesmişler sadece ama kemikteki kesit olduğu gibi belliydi anlattım ya işte sen ne tür bişey istiyosun bilmiyorum ama mutlaka içine sinen doktora yaptır önmli olan senin ne istediğin çünkü .. öpüyorum tatlım herşey gönlünce olsun )

evet anladım canım bende olmuşken tam olsun istiyorum zaten inşallah yakın bi zamanda herşey belli olur da fotoğraflarımı paylaşırım burda seninde herşey gönlünce olsun canım saol .. :))

merhaba uyuyuan güzel,

acaba bende resimlerini görebilirmiyim? bende yurtdisnda yasiyorum ve siddetle ufuk bilkayi düsünüyorum...

İki hafta önce burun estetiği ameliyatı geçirdim ege ünv doç.dr. Yiğit özer tiftikçioğluna çok memnun kaldım kesinlikle tavsiye ederim kendi arkadaşım izmirde plastik cerrah kendisi bile kesinlikle yiğit bey dedi annem üç arkadaşım ve ben ameliyat olduk kimse anlamıyo bile o kadar doğal duruyo ki iyi ki yaptırmışım çok mutluyum:))

kupşeker ameliyat ücreti ne kadardı?

Ameliyat iki milyarı geçmez canım ben sadece burun yaptırmadım ama doktoruma sordum arkadaşım yaptırıcak diye iki milyarı geçmez dedi ben çok büyük konuşuyorum yiğit bey izmirde en iyi burun yapan plastik cerrah üstüne tanımıyorum kim ne derse desin burda benden öğrenip giden arkadaşların sonra bana teşekkür ediceğinden emimin başka sormak istediğin bişry olursa özelden mail adresimi gönderebilirim hem bu kadar uygun fiyata hem de bu kadar güzel ve doğal yapan daha iyi bi doktor yoktur aynı zamanda mükkemel bi insan çok ilgili :)

kupşeker ilgine teşekkür ederim. sormak istediğim bir kaç soru daha vardı lakin özelden mesaj atamıyorum sana:))

kupşeker yetişşşşşş:)) ege üniversitesinin e randevu sisteminden yarın için randevu aldım. ama yiğit bey'e nasıl ulaşırımmm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…