can kopal tarzı bişey bekleme canım kbb uzmanları malesef estetik konusunda çok prfesyonel değiller eğer güzel bi şekil istiyosan plastik cerrah seçmeni öneririm bi arkadaşım efes kbb da ameliyat olmuştu çok memnun kendisi estetikte yaptırmış ama burun sırtında kemiğin kesildği yer elips şeklinde belli oluyor ama kız çok memnun yani sen bilirsin karar sein
çok teşekkür ederim cevabın için senin burnuna bayılmıştım ben ya can kopala olmak istiyorum zaten ama doktor ordan randevu alın bi görüşün dedi içinde de sorun varmış bi konuşucaz ama can kopallada görüşmeden kesinlikle olmam ameliyat o da burun içindeki sorunları giderebilir dimi ? micheal jakson yada şarkıcı ceylan gibi burnumunolmasından çok korkuyorum ya
canım şöyle söyliyim bir kere efes kbb da yapılan ameliyatla can kopaln ameliyatı arasında öyle fiyat olark uçurumlar yok ama ortaya çıkan sonuç arasında dağlar kadar fark var açıkcası .. evet can bey içide düzeltiyr benmde etlerim büyümüş içerde onları falan aldı can bey şimdi daha ii nefes alıyorum git bi görüş tabi ama sezgn beyin yaptığı burunların fotolarını bulablrmisn bilmiyorum ama görmeden karrar verme derim
1 2 kişi buldum sezgine ameliyat olan mesaj yazdım da bakalım cevap bekliyorum işte çok teşekkür ederim cevapların için can kopalla da görüşmeden ameliyat olmam zaten senin de burnun hayırlı olsun çok çok yakışmış maşallah güle güle kullann :)))
teşekkür ederim hayatım inşallah seninki dahada güzel olur çok iyi düşün ama tamammı yardımcı olabildiysem ne mutlu bana kimseyi kötülemek istemem yanlış anlama sakın sezgin bey kötü yapıyo demiyorum zaten görmedim onun yaptığı bi burun o yüzden yorum bile yapamam ama efes kbb da başka bi doktora ameiyat olan arkadaşım var hergün görüyorum ve hiç estetikli gibi durmuyo yani kemerini kesmişler sadece ama kemikteki kesit olduğu gibi belliydi anlattım ya işte sen ne tür bişey istiyosun bilmiyorum ama mutlaka içine sinen doktora yaptır önmli olan senin ne istediğin çünkü .. öpüyorum tatlım herşey gönlünce olsun)
canım ben ufuk bılkay'a amelıyat oldum ve sonuctan cok memnunum.
kesınlıkle tavsıye edıyorum.
doktor konusunda bır karara vardın mı bılmıyorum ama hıc dusunmeden Ufuk Bılkay'a gıt ve amelıyat gunu allll!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! delikafadulden naniknanik
kupşeker ameliyat ücreti ne kadardı?
burun konusunda
Özelden yazdım canım :)mail adresini verirsen çok sevinirim
kupşeker yetişşşşşş:)) ege üniversitesinin e randevu sisteminden yarın için randevu aldım. ama yiğit bey'e nasıl ulaşırımmm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?