Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cemil tugay halis ünlü bnları duydum ama tabi sadece duyma
ufuk bilkay nereden
ben haftaya çarşamba bora karaali ile görüşücem kendime 5 doktor belirledim hepsiyle teker teker görüşücem en kötüsü hergittiğim doktora muayne ücreti vermem sadece bilgi almak için bile para alıyorlar(((( arastırıken bi ameliyat parası gitcek sanırım çok korkuyorum ameliyaT olmak mesele değil ama sonuçları ürkütüyor beni
(( lütfen ameliyat olan arkadaslar yardımcı olun olmayanlara aranıza yeni katıldıgım için hiçbir fotografa bakamıyorum en azından bi fikir edinmek için çok gerekli
((
bende aranıza yeni katıldım arkadaslar iyi bi doktor tavsiyesine ihtiyacım var sürekli araştırıyorum ... ameliyat olmakta kararlıyım ama doktor konusunda hayır lütfen bana da yardımcı olurmusunuz yiğit beye ameliyat olan bi arkadasım var kendisi cok memnun şiddetle o doktoru öneriyo paracı bi doktor olmadıgınını cok ilgili bi insan oldugunu söylüyor aslında güzelde ama burnunda haff bi egrilik var ben dogal bi burun olsun istiyorum ... LÜTFEN BANADA YARDIMCI OLURMUSUNUZ ???
merhaba arkadaslar
ben iki sene once yurtdisinda ameliyat oldum bir plastik cerrahina.kapali teknikle ameliyatimi yapti.burnum kirikti ve hic yapamadi.ben de kuzenim ve yegenim bora karaali ye ameliyat oldugu ve burunlari guzel oldugu icin ona randevu aldim.siz ne dusunuyorsunuz.yani bora bey hakkinda kotu bir yorum okumadim ancak.ben revizyon olacagim.tereddutum ondan.yani bir psikolojik yikintiyi daha ne ben ne esim kaldiramayiz.ayrica ilk ameliyatim kapali teknikle oldu.yani kanatlardan acildi.yani burnumun ust derisi hic kesilmedi.sizce bu bir avantaj mi?Acil yardim arkadaslar...
Kızlar cüneyt hoca ya da ufuk hoca burun tasarımı yapıyorlar mı mail yoluyla bilen var mı acilll?????
kupsekercim sen kime ameliyat oldun?benim burnum daha once acilmadi ve hic kikirdak eklenmedi burnuma.bu sebeple kendimi avutuyorum.ama dehset korkuyorum.aslinda kotu bir burnum yok.sekil olarak sol tarafta bir yamujluk var.onden ve sagdan fena degil.ama sol tarafim tikali.bora beye ameliyat olan akrabalarim memnun olduklari icin bora beye guvendim.ama onlar revizyon olmadi.haftaya cts randevu aldim bile.ama gene de emin degilim.daha beter olursa direkt akil hastanesine.o kadar takintiliyim yani.
ufuk beyın sitesınde resım yollayabılırsınız tasarım yapıyor.gerçı bn yuzyuze gorusmustu ve bır tasarım yapmıstı.17 hazıranda da amelıyatı var.
yaptigi tasarim nasildi? ben ufuk beye karar verdim onumuzdeki carsamba randevu bu ayin 13. de ameliyatim var yurt disinda kaldigim gibi communication zor oldu valla cok merak ediyorum bve heyecanliyim.
Kızlar cüneyt hoca ya da ufuk hoca burun tasarımı yapıyorlar mı mail yoluyla bilen var mı acilll?????
izmirde canım. ben 5 haziranda kendisine ameliyat oldum. çok şükür gram ağrı sızı olmadı. bugün de tamponlarım alındı. çarşamba alçım çıkacak. tamamen iyileştiğimde paylaşırım resimlerimi
tavsiye edermisinz peki çok kararsız kaldımda izmirde olmak istiyorum aklımda birkaç dr war ama hiç bildiğim olan kişi yok gibi bişey
merakla beklıyorum . inşallah içine sinercanım süreci kolay atlattım çok işlem yapılmasına rağmen. burun etlerim varmış onlar alındı, septum deviasyon denen şey alındı ve şekil verildi. bayağı hırpalanıp moraracağımı düşünürken hiç morluğum olmadı. anlaşmalı hastanesi güzel, anestezisti iyi. genel anestezi oldum ilk defa ve hiç sorun yaşamadım. doktorumuz da çok sakin. bu sakinliği bazılarınca ilgisizlik olarak algılanabilir :) ama sorduğun her şeye tatmin edici bir cevabı var. hakkında bir şikayet duymadım ve yaptığı burunları incelediğimde hoşuma gitmeyen olmadı. ben tavsiye ediyorum:) burnumun şeklini henüz görmedim bakalım hayırlısıyla çıksın şu zımbırtılar paylaşacağım.
daha onceki doktorum bir plastik cerrahiydi.ayni zamanda kalca estetigi de yapiyordu.hem de fransa da egitim almisti.bu nedenle plastik cerrahiden bucak bucak kaciyorum.onlar sadece dis cepheyi yapiyor.
hayırlısı olsun. ben de 5 haziranda oldum kendisine. hastane ekibi de kendisi gibi çok tatlı. hiçbir aşamada ağrı çekmedim. sadece ameliyat sonrası buz uygulamana dikkat et. bana sadece alnıma uygulamamı söylediler meğersem gözlere de gerekliymiş. stres yapacak hiçbir şey yok :) sonuç da inşallah istediğimiz gibi olur.
Canım benim burnumun içinde de bir çok problem vardı yiğit beye ameliyat oldum kendisi de bir plastik cerrah ama bütün sorunlarımı çözdü zaten yiğit bey hastanede estetik dışındada kbb uzmanı gibi sadece devilasyon ameliyatı da yapıyo hatta eşim estetik istemiyo ama nefes alamıyo kemik var burnunda yiğit beye ameliyat olcak yiğit bey zaten muayene ediyo yapamıyacağı bişey olursa kbb uzmanıyla birlikte muayene ediyo iş birliği içinde çalışabiliyolar arkadaşımı kbb doktoruyla muayene ettiler yiğit bey çok ilgili hastalarıyla gerçekten çok ilgileniyo fazla reklamı yok ama ihtiyacı da yok ameliyat günü almak çok kolay olmuyo çok yoğun bi doktor :)